Sug

Jag är så jävla sur idag. Ingenting är fan bra.

Iris skulle skos ikväll & jag och Empan skulle ut och köra - Underbart!
MEN nu har typ Sören inte tid så Iris måste stå, vilket suger så in i helvete eftersom jag har lov. VARFÖR får jag aldrig kunna rida när jag har lov?!

För att göra allt mycket värre så ringde Sussi och kollade om jag kunde jobba idag, men jag tackade nej för att Iris skulle skos. 8 timmar = cirka 800 spänn som jag verkligen behöver åt HELVETE.

Idag hatar jag allt.

Måndag

Idag har varit en dag med varierande känslor, Sandra blev 18, vilket är trevligt! Smörgåstårta var jättegott. :)
Men, Lady dog idag, så på så sätt var det en väldigt jobbig dag, stackars Yngve säger jag bara!

Imorgon ska Iris få nya skor av Sören, han är så snäll. :) Och Emely ska joina och sen ska vi ut och jag ska visa henne vad riktig fart är!
Sen blir det att fara till Kusmark och jag ska rida Joyz till Hemmis, MYS! Hon ska med till Boden på onsdag, hon är såld till Lule. Jag kommer sakna henne, hon är en mysplutt.

image70

Sjukanmäld

Ringde och sjukanmälde mig idag. Jag insåg helt enkelt att jag hade alldeles för mycket att göra.. Måste skicka traderapaket och sådär, städa mitt rum och massa småsaker, tvätta, hänga tvätt osv.. Så jag ides inte fara till skolan för två lektioner typ.. Jag har en "To Do" lapp och jag har tänkt göra tre saker på den!

Har för övrigt fårr mina hästsaker jag köpt! :D Täckesgjord, flughuva och blue lotion (något wannabe-märke) som jag ska ge till pappa för hans rygg. Jag är så snäll ibland! (Jag hoppas jag får betalt för den ;) )

http://arga-lappen.blogspot.se Så jävla rolig hemsida!!

image69


Igår rensade jag min nästan fulla dator, så nu har jag ungefär 90 gb ledigt! Och det mesta som jag rensade bort var gamla bilder..  Så nu har jag väldigt gott om utrymme igen!

Ikväll blir det att fara en kortis till stan och sen till Kusmark för att äta smörgåstårta! Grattis Sandra, nu är du också vuxen! :D

Jag trodde jag hade något vettigt att skriva, men det verkar inte så.. :)

Helgen

Fredag: Skola, rätt så chill. Köpte mina studentskor! Jag är så kär, jag lovar. Sen blev det fort hem och fixa Berra, söthästen. Han galopperade tyvärr, han hade något psykbryt, så nästa start ska Iris följa med dom sällskapsdam. Inte illa! Hon lär vara lite hetsig, men jag citerar: "äh, det är inget problem, det är ju du som ska hantera henne, om någon annan skulle försöka skulle det bara bli kaos". Tack för det berömmet!

Lördag: V75! A.K startade, galopp för den herren med, han laddade så in i helvete från start, nya tag! Tog cirka 900 kort under dagen, ungeför 40-50 blev skitbra i alla fall. Funderar på att starta typ Camillas Travfoto.se eller något, kanske skulle kunna lyckas att sälja någon bild? Vore något att undersöka möjligheterna för!
På kvällen blev det kusmark för myskväll, som slutade på Folkan i Drängsmark, värsta disko. ;) Som fyllechaffis sjöng jag så att jag blev hes, jag lovar att vi hade roligt bland 40-taggarna. ;) Nu har jag pengar så jag har råd att sko min häst i alla fall! Hoppas att det sker på tisdag!

image68
Dig For Dollars, vinnare av Guldbjörken 2008


Söndag: For ut med Empan & körde Grimsen fort i alla de gångarter som man kan tänka sig. Jag fick mig en ordentlig lerinpackning i alla fall! Sen blev det att trycka pizza och sen bege sig till Bure. Jag dikade i hagen lite och sen for jag och hjälpte Saga med Prins. Det roligaste var att hon trilalde av när han galopperade på ehmvägen, men landade på fötterna med ett stadigt tag om tyglarna. Fråga mig inte hur hon lyckades!

Vi får se hur allt blir den här veckan.
Måndag: Skola. Sen till Sandra & fira! Borde hinna lite under dagen också, typ sola! Men vi får se vad som blir med den dagen!

Tisdag: Iris ska få nya skor? Måste hem i varje fall. Borde gå på dagens enda lektion också, fast jag vet att jag inte kommer göra något alls. Kvällen spenderas troligtvis i Ersmark.

Onsdag: Lunchtrav i Boden. Ska troligtvis dra upp Grimsen med min Merca. Blir spännande! Kvällen är helt blank än så länge. :)

Övriga saker att göra ikväll!
? Rensa datorn
? Duscha
? Slå in tradera-paket

Men vi får väl se vad som händer resten av veckan. Måste motioner hästen min i varje fall!

Pengar, kläder, student, hästarna

Idag tar vi upp fyra viktiga områden, vi börjar med:
Studenten:
[x] Klänning
[x] Skor
[ ] Cardigan
[ ] Smycke
[ ] Frisyr

Skorna ska jag inhandla imorgon, pengarna till dom är fixade, En cardigan & ett halsband har jag sett ut, men ska handla det när jag får studiebidraget. Frisyren ska jag be min duktiga frisör om hjälp med när jag ska dit och färga håret, så det mesta är nog kirrat! Ska fixa en biljett till statt på kvällen också + champagne till campagnefrukosten, men det ska mamma kirra åt mig. :)

image67


Kläder:
Idag har mina kläder från Haléns kommit! Shortsen var lite stora, så jag funderar på om jag ska skicka tillbaka dom.. Och t-shirten med fjärilen älskade jag! <3 Inte illa :] Lite sommarkläder inköpta alltså. Slipper jag bekymra mig mer om det, jag har ju kvar lite från förra sommaren också. Har försökt sälja lite på tradera, men det har gått sådär. Fick typ ihop en hundring bara. :/ Men bättre än ingenting i alla fall!

Pengar:
Fick bara 500 kr i lön från travet. Och hade 100 kr över från förra månaden. Alltså sammanlagt 600 kr har jag. Hoppades att det skulle vara det dubbla, men vad gör man? I alla fall, en kameraväska för 250 kr, jag har bjudit på en långbrösta, så får jag den blir det cirka 200 kr och en bilklädsel kan bli cirka 150 kr. Sammanlagt alltså 550 kr. Utöver det ska jag köpa en cardigan för 149 kr och ett smycke för cirka lika mycket. Uppe i 850 kr nu. Sen så ska jag ha 300 kr till en annan sak och 500 kr till hovslagare. 1650 kr stannade det alltså på. Hur ska jag riktigt lyckas? Hm, om cirka en vecka kommer studiebidraget på 1050, så det borde bli exakt? Men, då är det tjugo dagar tills jag får pengar nästa gång, jag tror nog jag vill ha liiite pengar endå!
Som tur ska mamma och pappa bort till borlänge en vecka, så jag har fått matpengar och bensinpengar. Det betyder att jag kan ta mig till Kusmark på måndag och till jobbet nästa fredag. Tyvärr måste jag ha kvitto på dom pengarna, men jag kanske kan smyga in något okänt. ;) Typ solning, behöver ju få bruna ben till studenten!

Hästarna:
Imorgon och fredag blir det trav i Ume! V75 på fredag, alltid lika roligt. Ska fota och sela Berra och dessutom hålla tummarna för att det ska gå bra för Hampus, som startar båda sina. Sen på lördag så blir det A.K och V75. Ska bli roligt att se några av sveriges bästa hästar att göra upp om lite pengar.
Iris får nog vila några dagar. Idag tror jag inte att jag ids ge mig ut och imorgon hinner jag knappt säga hej till henne. Eventuellt hinner jag ut på lördag, om jag orkar vill säga! Men söndag får jag väl vara så illa tvungen och ängna min uppmärksamhet åt henne. Kanske lite punktpassage?

Ibland så är det bra att klaga.

Klagade ju på inkclub.se igår. och mailade även dom. Så nu ska jag få en uppsättning orginal-patroner helt gratis! :D Inte bad, dom kostar ju mellan 300-400kr! Nu har jag alltså bläck så jag klarar mig en evighet!

Idag har jag endast en lektion, fysik. Före det så ska jag sola. Jag har bara solat en gång men det syns endå. :) Inte illa! Jag har tänkt sola två gånger i veckan fram till studenten ungefär. Vore ju bra om jag ides ut och springa ungefär lika ofta också.. Men det lär jag aldrig göra.

Imorgon ska jag gå på stan och se om min Cardigan har kommit i min storlek än. Funderar på att köpa ett halsband jag har sett också. Men det kan annars vänta. I varje fall, bara skor kvar! Än har jag inte bestämt om jag ska köpa svarta eller vita.. Jag väger mot vita just nu.

I alla fall, igår for jag förbi Helge och kollade om papperna var klara, men icket. Men han försökte övertala mig att börja sköta Lili och fara ut och köra henne och så vidare. Vore riktigt roligt att prova rida henne visserligen.. Bure svämmar verkligen över med hästar som folk vill att jag ska rida! Trollnin, Lili, Brislo, A.K, Berra osv. Haha, jag önskar att jag hade all tid i världen ibland!

Sen blev det att fara och fota på travet. Fick en del fina kort måste jag säga, så sammanfattningsvis var det väl en bra kväll då alla hästarna skötta sig fint också. :)

image66
Fröjdepinn & Frida Andersson
Snyggare häst får man leta efter!

Nu är jag arg.

Skulle vara duktig och byta bläck i min skrivare, vilket tar ungefär tre minuter. MEN. Nu är det en ny form av paron, så man skulle pilla lös chips och få dit dom på dom nya osv.. Det slutade med att, förutom att min skrivare är bytt bläck i, så tror min dator att de fortfanande är tomma, jag har bläck heeeela jävla händerna, jag klagade till inkclub och är jävligt arg.

Iris har för övrigt kommit in i sim vår-damp-period. Hon studsade mest rakt upp. Kollade om hoppbanan var framme, men tyvärr. Plumsade i djupsnön, var bara att hålla i sig! Såg två rådjur också. Söta små djur det där. Sista biten fick hon gå hem själv, sötnosen. :)

image65


Ikväll blir det provlopp, inte bad. Vädret är underbart måste jag säga!


Hugo <3

Jag saknar dig! </3

image64

Fy Camilla!

Sjukanmälde mig från fysik-laben idag. Men det gör nog inte så mycket. :P
Så istället cyklade jag till stallet och pysslade och gav Iris en ordentlig punktmassage och streching! Väldigt intressant att verkligen se att det fungerade! Det var en sådan otrolig förbättring!, Utlovade 1% steg betydligt mer än så! Sen gick vi ut på en promenad, och blev erbjuden att få en hund! Kommer inte ihåg vad rasen hette, men den var renrasig med fin stamtavla och sådär. Såg ut som en lite ädlare golden, HUR fin som hellst. :) Men, tyvärr, kan inte ta någon hund just nu. :/ Sen gick jag och iris vidare, mötte en farlig buss, gick under trafikskyltar och hoppade över diken. Roligt hade vi i alla fall. Sen gick vi hem och jag dikade i hagen så vattnet började rinna undan. Men jag lär på göra om det imorgon, för jag lovar att hästarna kommer förstöra allt ikväll.

Sen kom jag hem, åt middag, nötte internet och gjorde ingenting. Nu ska jag se Greys!

Imorgon ska jag ut och rida med Karina, chilla och kanske fara upp på travet på kvällen, vi får se om jag tycker att jag har råd, Carola skulle tyvärr inte upp med Svarten. :/ Men jag vill som dit och ta kort endå. Vi får väl se!

Fredag hinner jag faktiskt vara i skolan hela dagen, sen blir det hem och borsta upp Berra innan vi drar mot Ume! Lopp 12 låter väl trevligt, eller vad säger ni?

image63

Måndag

Idag ahr jag hittat en cardigan som jag ska ha på studenten och eventuellt ett halsband också. Inte illa! Mamma bjöd mig på frasses också, så jag åt pommes och lökringar. Mums! Tidigare på dgaen gick jag och solade solarium! Mysigt som fan, ska försöka hinna en eller två gånger till i veckan också. Typ imorgon! Ska hinna ut och rida Iris efter skolan också har jag tänkt. Kanske göra lite läxa? Vi har ett ganska stort engelskaarbete och en kemiinlämmning just nu som hade verit skönt att slippa..

När jag kom hem for jag till stallet och pysslade med Iris lite, hon är så fin just nu! Precis rätt hull och blank och fin. :) Jag blir lycklig över att äga världens finaste häst.

Sen så städade jag gården lite, krattade och hjälpte till att köra undan gammalt hö. :) Efter det for jag och Tomas ut och körde, jag körde Berra och Tomas A.K. Herregud. Ni vet, vattenpölarna jag har berättat om tidigare? Jag gick hälften av dom i skorna och hälften ner i jackan. Var bara att blunda och härda ut! Berra var pigg och glad, han hade jätteroligt när han fick tävla mot A.K. :)

image62
Gräft Berra


Vi får se om det blir provlopp på onsdag, det beror lite på vädret och om jag hittar någon att åka med, jag är lite sugen på att ta kort nämligen. Lär bli en del korttagning på fredag och lördag visserligen, men endå, det är roligt! På lördag kanske det blir att samåka med någon annan häst, Brautesönn kanske, alltid trevligt med sällskap. :) Vore lite roligt att träffa flickorna också för den delen. Och ta lite kort på Grimsen också.

Nu blir det greys!

Söndag.

Blev sovmorgon idag, steg upp halv tolv ungefär. Skönt, det gör inte så mycket när vädret är så perfekt och när det är ljust till klockan nio! Jag älskar det, jag säger bara det. I alla fall, det första jag gjorde var att ta bilen till stallet, hade tänkt prova punktmassage, men det blev ut och rida istället. Jag och Karina for på torpet och red dressyr! Det brukar aldrig gå så bra, men idag gick det super! Hon var så fin att böja och gjorde jättefina skänkelvikningar, öppna och sluta. Framdelsvändningarna gick också bra, bakdelsvändningarna var lite svårare. :P men jag är ruggigt nöjd! Jag red barabacka, så det blev inget galopparbete, jag provade men det gick inte så bra. Tur att vi hade blacken som lockade, annars vet jag inte var jag hade hamnat. :P Vi hoppade några diken på hemvägen, det var spännande det med.

image60
Finbiln. Ni ser ju snygg-fälgarna.

När jag var klar i stallet med att fylla på vatten till söthästarna och pyssla for jag till Lili och borstade upp henne. Gud endå vad jag älskar den hästen! Hon gnäggade när jag kom och är så mysig, <3 Tori var väääldigt svartis, stackarn. Jag som bara hade ögonen för Lili. Såg fyra rådjur också, men dom var för snabba för att jag skulle hinna hämta kameran, tyvärr. Men men! Sen kom jag hem och spolade av bilen, dammsög den och torkade invändigt. Så nu är den jättefin, eller jag behöver nya överdrag! Min är trasiga och ganska fula faktiskt.

Sen har jag plockat undan i mitt rum, måste bara dammsuga! Funderar på om jag ska göra det nu eller inte.. men jag måste duscha också. Åh, varför går helgen så fort? Jag vill ha meeer helg!
Nästa helg blir för övrigt toppen! Ume både fredag och lördag! Jag ska fota som en idiot och njuta av vädret har jag tänkt. Hoppas det fortfarande är bra, <3

Duktig!

Idag har jag hunnit med mycket!
Först började dagen med att pappa lärde mig byta däck på bilen, så jag bytte ett däck och pappa resten OCH mamma tvättade insidan på rutorna! Så det enda jag har kvar är att dammsuga och tvätta mattorna. Fast jag skulle behöva köpa nya överfrag, mina är trasiga och ganska fula faktiskt.. Men det får bli när jag har råd. :)

Sen for jag till Dag och gjorde klart planket till lastvagnen! Så någon varm dag ska jag behandla det så det blir fint. :) Sen så ska jag skrapa rost + behandla + lacka + ta bort en ej fungerande broms + skaffa en björn.(en del som ska hålla fast flaket) Sen kommer jag ha världens finaste lastvagn!

För övrigt undersökte jag min stötting närmare idag och blev lite ledsen, två av fyra medar är under all kritik, det har ruttnat innifrån och har varit tidigare myrbon. :/ Men jag har en ny på gång... Hoppas den har klarat sig bättre, vilket jag också tror att den har! Dessutom finns det mer roligt att hitta på samma ställe! Jag längtar, kanske två helger tills det blir att fara och hämta?!

Sen så for jag till stallet och började kratta hagen, igen. Det är lite arbete att göra den fin, men skam den som ger sig! Kommer ta några heldagar känner jag, ska väl fortsätta imorgon. :) Sen så myste jag lite med Berra innan jag tog in Iris, som för övrigt har gått och blivit dö-förälskad i THE ONLY REAL MAN, A.K. Kåtbock kallas hon numer. Hon bryr sig inte om Blacken & Berra, dom är alldeles för slamsiga för hennes skull, hon vill ha en BAD BOY! Åter till saken, jag for ut med Karina och red på Heden. Vi red i djupsnön (och då menar jag djupsnö, jag höll på att flyga över Iris huvud när hon skrittade för att snön var så djup. xD ) och jagade renar. :D Sen så kom vi ut på vikdalsvägen, då red vi dressyr, jävla Blacken gick i passage när Iris och jag övade skänkelvikningar. Det blev jävligt roligt på slutet, då övade jag galoppfattningar från halt. Iris jävlar gjorde piruetter och for i diket, hon fick typ fel i huvet, sötnosen. xD Sen kom vi hem och Blacken gjorde sitt bästa för att flörta, men Iris skyndade sig och flörtade med A.K istället.

image59
The one and only? :O

Sen kom jag hem och fastnade framför travet, greys anatomy och lyxfällan. Såg ett gammalt avsnitt från en tjej som var tvungen att sälja 3 av sina 5 hästar. Jag skulle dö om någon försökte sälja min bäbis, <3 Tur att hon inte är värd ett öre! :D

Nästa helg blir det Ume både fredag & lördag. Berra startar fredag och A.K startar fredag eller lördag. Jag hoppas på lördag, då slipper jag ta min bil på lördag, det blir så dyrt. Men samtidigt så vill jag ta kort på V75-hästarna, men stallbacken är också roligt att hänga på.. Hm, jag har det allt jobbigt. ;) Söndag kanske det blir att behandla lastvagns-flaket om det är fint väder, vilket det bara MÅSTE vara! Ska köpa mitt Hansbo-täcke då också, MYS!

Veckan efter det har jag tänkt ringa Sören och kolla om han vill sko Iris, hon är redan gammelskodd, men jag ska fan vänta tills snön är borta! Jag har inte råd annars ju. Inte lätt att ha häst vill jag lova. Men tanke på häst, jag längtar efter att grejerna från Börjes ska komma!!! NU tack. Då kan jag börja använda min fiiina sele.

Min inköpslista just nu btw:
* Loksele, innan sommaren! ? kr
* Hansbo-täcket, nästa helg, 200 kr
* Skor till studenten
* Vit bolero typ till studenten
* Måste betala 500 kr till mamma och pappa typ snart.

Jag måste jobba mer känns det nästan som. :) Men, är man optimistisk så går allt, jag kör på den.

Jag måste typ äta middag nu, och sluta skriva. Jag skriver bara massa onödiga saker. Jag som började den här bloggen så seriöst, det höll inte i sig så länge, men vad gör man? ÄR POSITIV!

Lycka.

Skrev det här igårkväll men blogg-jävlen funkade inte.... så det kommer nu och jag ids inte ändra tempus och skit.

Jag har insett att jag innerst inne är ganska lycklig. :) Jag har en underbar häst, underbara vänner osv. :) Man ska verkligen vara tacksam. :)

Köpte mina nya skor idag! :D Dom är så vita och fina. :]

Körde Iris sen, men vägen var riktigt dålig, snö och enorma vattenpölar. (små sjöar egentligen, cirka 20 meter långa och två decimeter djupa. Ungefär 15 stycken innan jag vände. Hade det inte varit någon snö så hade det varit mycket bättre.. En vecka till så kanske. :)
I varje fall, jag tror jag inte vet någon hetare häst, seriöst. Men när vi är på hästkroken går hon att köra i vettig fart, det är mysigt. :) Men travsäker är hon i alla fall. :D Älskar den hästen! <3

Sen for jag till Gabba och såg "Min brors flickvän". Den var faktiskt jättebra! :D Vi lagade Kola och drack cola, trevligt!

Imorgon ska jag göra klart flaket till lastvagnen och städa bilen invändigt! Pappa har tvättat den idag, den är jättefin! :D Jag kommer inte vilja fara någonstans, min bil är ju så fin, den kan inte bli skitig igen. ;)
Dessutom måste jag dammsuga mitt rum, det är verkligen skräp på hela golvet. Dessutom så ska jag köra lite punktmassage på Iris har jag tänkt. Vore ju trevligt om jag lyckades lösa upp några knutar och få bort lite spänningar. :)

Just nu ser jag Dr. Phil, deadly thin. Fyfan vad läskigt. Tjejen väger inte ens trettio kilo och tycker att hon är fet. Innan hon fick anorexia var hon HUR jävla söt som hellst, jag hade lätt bytt utseende utan att tveka. Och nu ser hon ju förjävlig ut. :S Psysiska sjukdommar som sånna är verkligen läskiga. :S


+++

Köpte min studentklänning idag. Happy jag behöver bara betala 250 kr av 600 kr. Den är fin, <3

Imorgon ska jag köpa nya skor, likadana som jag har, men vita och inte smutsgrå. xD Haha, jag behöver bara betala 250 kr av 750 kr, tack pappa! Jag är ganska glad!

Myste på i stallet idag, städade upp hagen ordentligt och borstade upp Iris ordentligt. Berra ville också vara med, sötnosen! Sen for jag ut och red med Karina och Blacken. Iris sprang mest i 75 graders vinkel, vilket var lite drygt, så vi for iväg i full trav en bra bit och rastade av henne lite, och galopperade sedan tillbaka. Inte dålig montéhäst hon skulle bli vill jag lova, travsäker som fan är hon! Synd att hon är för gammal bara.. :/ Men när vi nästan var hemma hade hon hunnit bli ruggit fin i alla fall. :) Blacken skuttade omkring som en unghäst i vagnen, han had elite damp. xD

Nu ska jag äta chips och se på Grey's. Sen så måste jag läsa lite om Kalla kriget om jag ska få något vettigt resultat på provet imorgon, men jag orkar egentligen inte. :P

image58
Kärlekshästar, <3

Inte illa!

Jag har nu skrivit klart projektarbetsrapporten!! Omg, så duktig jag är! Det betyder att jag har en av tre skolarbetes-saker gjorda just nu. Den andra tar jag itu med imorgon, så då blir det bara en kvar till slut. :)

Dessutom har jag lagt upp lite kläder på tradera. :) Blir bra att få lite pengar!

Den här dagen har pågått alldeles för länge för att jag ska vara livsduglig imorgon bitti, men vad gör man inte för att få bilder på söthästen!

image56

Lili, <3 Min bäbis!

Great!

FYFAN FÖR BLOGG.SE!!! Jag skrev värsta bra inlägget och allt försvann. :(

Jag kände direkt då jag vaknade att det skulle bli en underbar dag!
Först chillade jag och tog lite kort, sminkade mig och sådär, buss till skolan. Kemiföreläsning, killen som höll i alltihop var ganska cool, så det gick att höra på. :) Sen hade vi en kemilektion och fick en inlämningsuppgift vi måste göra, det sög ju lite. :(

Efter skolan gick jag en liten sväng på stan, råkade se MIN studentklänning i ett fönster, gick in och la undan den dirr! Imorgon ska jag köpa den. :] Mamma & Pappa ska betala hälften, vilket jag är tacksam för eftersom den kostan 600 spänn. Men det är det värt, den var verkligen min stil. Nu är det bara skor och en tröja kvar. :) Jag längtar tills skolan är över vill jag lova!

Sen när jag kom hem så ringde Tomas, så det blev att hänga med på provlopp istället för att plugga. Så jag hämtade kameran och begav mig till stallet.
Väl framme var Rågär och körde älskade söt-bäbisen Lili, så jag skulle börja ta kort. Då har smart-Camilla glömt minneskortet hemma, men som tur var hade Sandra ett jag fick låna och ta några bilder med, tack! <3 Sen hade jag fullt upp med att duscha min bäbis, så jävla mammalik hon är!! Hon ville inte in i duschen, men skam den som ger sig! Så till slut så gick det med. :)
Sen så hade jag fullt upp med A.K och Berra, båda skötte sig jättefint och ska starta den 25:e, eventuellt 26:e och 9:e. Inte illa! Bosse och Svarten och Zolo var ute dom med, så det var mycket trevligt folk på stallbacken och vädret var helt underbart!

Pratade för övrigt med Rågär och Helge om jag fick köpa Iris, men jag skulle få henne. :) Inte like nöjd, ÄNTLIGEN är hon min på riktigt. Ett krav var visserligen att jag hjälpte till med Lili någon gång, men det gör jag gärna, sötälskbäbisen där, <3 Vi ska dessutom skriva ett papper så de kan få låna magen av henne i framtiden om dom vill, men i så fall blir jag delägare på fölet, myspys! För övrigt så måste hon få motion imorgon, det lär bli full fart, hon har stått aaaaalldeles för länge för att vara vettig i huvet.

Så fort jag kom hem kände jag att jag var ruskigt sugen på att se korten så jag ringde till Sandra, såhär började våran konversation:

Sandra: "ska du ringa och gnälla om korten nu?"

Jag: "ja. "

Sandra: "ringer du igen så slår jag ihjäl dig"

Haha, sötnosen där, <3 I varje fall, när jag får korten så ska jag uppdatera här så får ni se mitt och Iris kärleksbarn, <3

Att göra:
Kemiinlämningsuppgift, plugga på historiaprovet, skriva klart projektarbetesrapporten.
Tvätta bilen invändigt och utvändigt.
Sälja en massa saker på tradera!! Måste göra det fort som fan, jag har så lite pengar.


Hår

Jag är lite glad över att jag ahr en häst som är rakad. Alltså löser hon bara hår från huvud, rygg och ben. Trots det så sitter jag är och ser ut som en häst själv, hur lyckas man alltid? Men men, det är väl något man får leva med en månad till. :)

Tog med mig kameran ut och lekte, vädret var inte optimalt, men det dög och jag är lite kär i min kamera. :] Ska bara lära mig alla finesser och läsa hela instruktionsboken när jag har tid. Så jag blir lite av en expert. Då kanske jag vet vad jag håller på med, önskar bara att jag var lite mer konstnärligt lagd bara. Men man kan ju inte ha allt. :P

För övrigt köpte jag en godisskål på Maxi för några dagar sen, men jag har bara ett problem - Att fylla den. Den är typ hur stor som hellst. :O Jag får köpa lite mash mallows(?) så den blir mer full i alla fall. :)

Senare idag så ska jag städa lite och sortera lite saker.. Borde lägga upp en massa saker på tradera om jag har tid snart. Jag kommer nog behöva pengarna, kom ju på att jag beställt massa saker från Haléns. Har jag tur får jag det strax efter jag har fått lön. :) Men jag behöver dammsuga också. Och kanske tvätta lite kläder. Det finns i alla fall alltid saker att göra! Imorgon ska jag troligtvis ut och rida med Karina och jag har tänkt prova på punktmassage på Iris någon dag. Kan ju alltid vara bra att kunna? :)

image55
Sötohäst. <3

KÄRLEK!

På familjen Carlsson, de hade bakat tårta, muffins och gav mig presenter. :]
Jag fick fyra ljushållare med ljus och en duschcreme som luktade helt underbart! TACK!

image54


Grimsen hade för övrigt en stor hovspricka, så det blev ingen start för honom idag. För övrigt var det massor av omstarter idag, men som tur var så var det lunchtrav och gick ganska snabbt endå. :) Dom ville dessutom att jag skulle jobba imorgon, men då sa jag nej! Måste plugga inför historiaprovet på fredag. Inte vanligt att jag säger nej vill jag lova.. Hjälpte till att sälja Vilja igår också och hon ska väl fara iväg snart. Vi hälsade på Joyz också, söthästen. Hon ska också säljas. Jag är glad att jag bara har en häst, <3

jag har äntligen hittat ett hansbotäcke! I ume, så jag hoppas dom kan vara gulliga och komma med det till travet den 25:e. Annars blir det nog att åka bil ner och se på V75 dagen efter, så man kan ju fara en extra sväng. :) Jag är lycklig. Men lite lätt pank. Jag fick visserligen lön igår, men jag har betalat skulder på i alla fall 700 + att jag ska ge empan 50 kr, KOM IHÅG! Men stallhyran ska jag betala idag och sen ska jag börja ta itu med mina lite större skulder. Tänkte äntligen betala sadeln så den är ur vägen, blir en sväng förbi Sussi ikväll helt enkelt. Sen så måste jag köpa in en kameraväska snart också, kan ju inte vara helt utan och en sån går väl på 500-700 spänn. :/ Får hitta en tillfällig lösning tills vidare. Ska btw till stallet nu och ta lite kort. :D Mysigt.

Shanged plans

Det var tänkt att jag strax skulle till stan och köpa min söta kamera, MEN klockan åtta imorse ringde sussi, så idag ska jag jobba mellan 12-9, 100% Ob är inte illa. Dessutom tror jag att jag numer tjänar 93kr i timmen eftersom jag fyllt 19. :) Så idag borde jag tjäna 1488 före skatt. Inte bad!

Det gör inte så mycket i övrigt att jag ska jobba, Iris ska endå stå och bilen kan jag städa en annan dag, tyvärr skulle vi och hämta spån men jag får nog avstå då.

Nu bir det stallet, tjo!

Inte bad, inte bad..

Jag har lånat lite pengar av pappa. "Lite". Blir stan imorgon och köpa den här snyggingen:

image53


!!!!! Jag ska ta den på avbetalning av pappa, det lär ta ett tag innan betalningen är klar. Men det är det jävlart värt! Kameraväska kan jag sno av mamma, så det blir i alla fall gratis.

Körde för övrigt Iris med A.K idag. Iris var snabbare än A.K, och han är faktiskt en "riktig" starthäst. Det är mysigt att jag har en häst med kapacitet, då kan man alltid betäcka om man får tråkigt. ;) Vi körde lite över en mil tror jag och Iris fick jobba jävlar ordentligt. Några sådana pass till och hon kanske får lite kondition! På gott och ont. Det är ju trevligt om hon orkar långa vändor, men då kommer hon aldrig bli trött, vilket innebär att hon kommer vara HOTHOTHOT hela tiden. xD

Jag hann med att fixa lite med lastvagnsflaket idag också. Det kommer bli så fiiint! Sen ska jag rostskyddsbehandla järnet och lacka den. Snyggare lastvagn kommer man få leta efter! Tur att Dag hjälper mig med allt, vad skulle jag göra utan honom? :)

Kvällen blev i Ersmark med Sandra & Empan, mys.

Imorgon blir det shopp kamera, eventuellt storstäda snygg-mercan och även hämta spån. Vi får se om jag hinner med något mer vettigt.

Puss på Iris <3

Camilla 19 år

Nu är jag väckt och grattat och jag har fått en del saker redan. ^^

* En dyr jävla ring, istället för datahögtalare. Den ska jag typ bara använda då jag är på bröllop eller liknande. :P Mamma sa i alla fall att den kostade massor. :P
* Ett halsband från Afrika, det var endå lite fint.
* Vänner, säsong 2
* 500 kr till en systemkamera typ. (en liten del på vägen typ i alla fall..)

Det får väl duga. :) Fast jag hade velat ha ett par högtalare. :/ Jag får väl spara ihop typ. Vore najs att få in dom innan sommaren eftersom jag inte kan sätta in dom själv.

Bästa kommentaren igår var: "Men alltså, varför ska jag gratta HON?" Haha, en del är ärliga då de är fulla, då vet jag. Men jag bryr mig inte. Då vet man.

Beställde saker från Halén igår, flera linnen och ett par shorts. INTE BAD! Jag längtar redan tills jag får dom. :)

image52

Ironiskt.

Ni som känner mig vet mycket väl att jag har tjatat på min mamma om en schäfer - valp eller vuxen i säkert ett och ett halvt års tid. TROR NI INTE ATT MAMMA GETT MED SIG!? :D Det Ironiska är bara att valpen är leveransklar i augusti. Då har jag bott i Bollnäs i cirka två veckor. Livet är hårt.

För övrigt så tror jag att journalister har lite att göra: REINFELDT - klädchock! Han hade en långärmad tshirt, OMG! Jag blir nästan förskräckt över att en vanlig människa inte vill ha kostym 24/7. 

Jag har haft en liten storstädning i stallet idag. Det vill säga att jag har slängt en massa saker som jag inte ens äger. :P Men jag tror att Tomas nog inte har så mycket emot det innerst inne. Jag hade tänkt fara ut och köra med Tomas, men han hade redan hunnit iväg när jag kom, så Iris fick stå och vila.

Imorn, på dagen D, ska jag inte göra något vettigt tror jag, eller, eventuellt hyvla lite plank - Jag är så manlig! Om jag är peppad så kanske jag rider en sväng. Jag längtar mest efter middagen, grillar var evigheter sen jag åt. Sen så frågar alla jag känner om jag inte ska ha fest. Men, ärligt talat, vem ska jag bjuda? De jag umgås med är helt olika människor, som inte ens tycker om varandra. Så om jag skulle ordna en fest skulle stämningen suga, sådeså. Sen vet jag inte ens vilka jag vill ha dit riktigt, så det får vara.

Ikväll skulle jag vara fyllechaffis, men jag är så trött, så jag ska nog bara se "The boondock saints" och äta mina chips och dricka min enda colaburk. Det blir nog statoil en gång till ikväll.

Just de ja! Jag har fått lön också! Eller, jag får den på tisdag, 3000. Inte bad, då har jag till stallhyra, lite skulder till mamma och kläder jag beställt.

image49
Hon är inte så fager, men hon är endå den finaste som finns, <3

LYCKA!

Jag har fått post idag. Skatteåterbetalning på NÄSTAN FYRATUSEN! LYCKA! Då har jag råd att betala igen mina skulder och dessutom få lite pengar över! Inte illa! Jag får dom ganska lagom till jag ska flytta, så det blir nog bensinpengar. Så jag kan strunta i att betala tillbaka skulden fram till dess. ;) Den lär endå växa eftersom jag har tänkt beställa lite från Haléns, för jag vill ha kläder. :D

Alltså, gympan idag var värsta koncentrationslägret. Jag tror jag aldrig ansträngt mig så mycket på en gympalektion hittils. Och sen skulle vi typ strecha nacken, så nu har jag träningsvärk.

Igår på travet hade jag såp tråkigt så jag bestämde mig för att städa inskrivningen, vilket resulterade att jag la min hand och hela min tyngd på en rostig spik, så nu är min hand svullen och gör ruskigt ont. Vilket inte var så najs på gympan, då vi körde boxersize.(?) Ont gjorde det i alla fall.

Började se Grey's Anatomy igår förresten, så nu är det den serien som gäller.

Idag så ska jag hyvla plank till min lastvagn! Not bad. Men jag tror nästan att det böir att köra stötting om jag ids, föret är nämligen helt perfekt. Och jag har bestämt att jag ska äta nuggets och pommes och sås. Sådeså!

Alltså, den 12:e april förra året var jag ute med lastvagnen med Iris och körde plank. Hon hade sommarskor och all snö var borta. I år är det två decimeter snö och typ snöstorm. Jävla väder! Men om två veckor borde snön vara borta och vägarna i skogen galoppvänliga. Jag och Iris längtar efter att hoppa i skooogen! <3

image48
Monsterhest

LESS

Fy vad drygt att jobba. FY! Men, det var bara fyra timmar i alla fall.

Vädret sög verkligen idag, det var en mindre snöstorm, så när jag väl kom till stallet beslutade jag mig för att skita i att rida. Iris hade för övrigt damp i hagen dessutom. Men sen så kom Karina och skulle ut och då beslutade jag mig för att hänga på. Idag valde jag tack och lov att rida med sadel. Iris bara studsade fram hela tiden, hon hade ruskugt mycket damp. Sen blev hon lite rädd för skolbussen, men hon hade klobbar så hon kunde inte studsa omkring, för då halökade hon ihjäl sig, och det var typ ett krondike på sidan, så hon fick helt enkelt stå still och inse att bussen INTE var där för att äta upp henne. I slutet av ridturen for jag mellan en lastbil som några gubbar höll på att lasta, en traktor och en snöplog och när vi passerat klart fick hon jävlar bråttom till Blacken igen, DAMPHÄST!

image47


För övrigt så tror jag att det mest omanliga som finns är att sola solarium. Punkt.

Jag är sur.

Vädret suger idag, jag som ska ut och mysa hade jag tänkt. Hoppas att det inte blåser lika kallt som det ser ut bara...
I alla fall, jag börjar jobba fem ikväll och jag är såp jävla sur! VAFAN ska jag jobba för då jag inte får någon lön?! Jag blir så arg.. Men jag måste. :/

Suck, det känns som om allt kommer suga idag, jag är så sur. Jag fick samla ihop minsa sista enkronor för att köpa en liter mjölk så nu äger jag hela noll kronor. Jag måste typ låna av mamma så jag kan fylla på mobilen i alla fall. Jag är smått handikappad när jag inte ens kan ringa en signal. Och jag hatar att dissa värda sms. Fast det står att jag har trehundra på kontot fast jag vet att jag har shoppat upp dom på royal. Känns inte så smart att använda dom pengarna två gånger kanske.

den här dagen kommer suga såååååå hårt, och imorgon börjar jag 8.30 med engelska. x( sen har jag gympa och fysik. Jag älskar inte torsdagar direkt.

Hmm.

Det känns som om jag har glömt något viktigt. Vad det nu kan vara, säkert någon läxa eller något sånt.

I alla fall, igår shoppade jag mat + blåa stallbandage + en gethårsborste till Iris. Så nu är jag helt pank. 0 kr på kortet, inga småpengar, 0 kr på mobilen..... Inte kul. Hoppas jag får pengar på lördag så jag åtminstonde har pengar att fylla på mobilen, bara en vecka till lön annars, men det lär inte vara så mycket. Men men. Sen var det trav i alla fall. Tomas hade glömt att Berra skulle ut, så när jag ropade tre minuter till defilering stod han fortfarande med täcke i boxen och de han aldrig montera på käken eller någonting. Men han gick strålande endå, kom fyra! Men han pressade ledaren i galopp och blev skrämd och galopperade själv, utan galoppen skulle han ha vunnit. :D Så roligt, nästa start är den 25:e, jag längtar! Jag lyckades också övertala Tomas att lämna igen en ful, blå grimma han köpt och köpa en svart-röd finn-tack grimma! Berra kommer vara så snygg på tävling. :)

I söndags klippte empan håret på mig också, visst blev jag fin? :D

image45


I alla fall, idag var det lunchtrav i Boden, Zolovår kom sexa, Lillboda Faks hängde på en töm och blev oplacerad och Soling vet jag inte riktigt vad som hände med, jag gissar på att han inte är helt i form och behöver något lopp i kroppen. Men han är också så fin. :) När vi var hemma igen åt vi pizza, mums!
Sen for jag till stallet och mockade och pussade lite på Iris.

Imorgon är jag ledig, så jag ska ut och köra! Eller ut och galoppera, jag har hittat en ny fin väg! Hoppas vädret är snällt mot mig bara.  På kvällen blir det provlopp i Skeå, jag är inte peppad. Jag vill ju gärna få lön för det jag jobbar. Sen så ska jag väl prata med Maria och säga upp mig.. Jag har tackat nej till sommarjobb på coop nu, så nu finns det inte längre någon återvändo..

Torsdag blir det väl inget särskillt, ut och köra och på fredag ska jag ut och köra med Tomas och berra Fyllechaffis på kvällen. Lördag fyller jag år, så det blir väl bara stallet och inkassera lite presenter. Söndag så ska jag bara mysa i stallet har jag tänkt. :)


JAG SAKNAR HUGO! <3 ;(

Mamma har ringt Ztorms uppfödare idag och ställt sig på kö till eventuell omplaceringshund. Det är i alla fall ett steg åt rätt håll..

Jäktigt

Idag har jag varit ute på Heden och ridit barbacka när Karina körde Blacken. Helvete vad Iris kan bocka. xD Men hon gjorde det bara en gång, bushästen min. :) Hon var i alla fall jättefin idag, sötnosen. <3

image44
Snygghäst, <3


Sen så städade jag lite i stallet, for hem och såg lite Criminal Minds, åt middag och for tillbaka till stallet och borstade upp Berra så han är fin för imorgon. Gjorde en fläta också, hoppas bara den fortfarande ser vettig ut imorgon.

Resten av dagen ska jag ägna mig åt att lära mig cirka 100 engelskaord, läsa igenom två texter och försöka lära mig lite grammatik till provet imorgon, duscha, hyvla lite plank(jo, det är sant) och se lite serier. Lite jäktigt, ja. Men det kommer fortsätta vara så resten av veckan.

Måndag: Skriva provet, vara på travet klockan 16.00 ungefär och ha hunnit äta innan. Det betyder att jag har en halvtimme på mig att äta.. Sen blir det troligtvis att bege sig till Ersmark och sova hos Emely. :) För övrigt så startar Berra, Änga Trollet & Grimsen! Jag håller tummarna-
Tisdag: Lunchtrav i Boden. Lillboda Faks startar och Sandra har frågat om jag kan värma. :) Det blir trevligt. Soling startar också, så jag får hålla tummarna!
Onsdag: Jobbar på travet igen, provlopp den här gången, det suger lite eftersom jag måste jobba, men inte får någon lön. :/ A.K ska i alla fall ut, så lite roligt blir det i alla fall. Men på dagen är jag i alla fall ledig!! Då blir det att motionera pållehästen.
Torsdag:
Fredag:
Tandläkarbesök.
Lördag: Jag fyller år. Lite jag hade glömt bort det, mamma påminde mig idag. :P
Söndag:

Någon gång under veckan ska dessutom min faster komma och fira mig.. Hoppas jag får pengar! Då har jag råd med stallhyra den här månaden. Nästa tisdag får jag lite lön, det blir stallhya + mat till Iris för de pengarna verkar det som. :P

Lördag,

Nu är jag hemma igen, mer sansad den här gången. Direkt efter jag kom hem förrs gången for jag till stallet, selade och for ut och körde. Jag har aldrig i hela mitt liv kört en så het häst förr! Och dessutom utan vettiga tömmar, utan bara ett snöre med en knut. :P När jag släppte iväg henne på rakbanan var det bara att hålla i sig! Jag tror aldrig i hela mitt liv jag har kört så fort. Jag skulle verkligen ha klockat henne! Jag lovar, det gick ruskigt fort.. Hade hon varit tio skulle jag ha tränat för start direkt. :P men nu är ju gumman 12, så det är rätt kört. :P Sen träffade jag Robert, han håller på att bygga sitt hus, så Iris passade på att riva sönder gräsmattan. :}

Väl tillbaka i stallet så pysslade jag en stund och gick ut för att kratta hagen igen. Jag skulel inte behöva göra det så ofta om inte Berra var och rev ut högarna hela tiden. :P men han är så söt ändå, Bus-Berra! Jag måste rida honom någon gång, det är säkert ruskigt roligt att rida honom. :P Världens mest positiva häst. Som för övrigt har geggat ner hela mig, men det får man leva med.

Jag var värsta poppis idag btw. :D Älin har bjudit mig på filmkväll och Gabba har bjudit hem mig. :D INTE BAD! Jag kände mig nästan lite eftertraktad. ;) Men jag är helt slut, så jag ska bara chilla.. Börja se Greys Anatomy kanske? House har jag ju redan sett klart. :( Det är lite hemskt.

För övrigt, hejdå Norrland 15-30 Juli någon gång! Då blir det flytt söderut! Spännande, jag kommer inte tjäna så bra, men ska jag bli Equiterapeut så måste jag ha lite hästarbete. :) Egentligen var jag lite peppad på England eller Irland, men det blir nog lite dyrt att ta med mig Iris dit.. ;)

Högskoleprovet btw, jag är verkligen nöjd som fan. :D Lycka, jag spikade nästan svenskadelen, ett fel bara!! De andra gick ganska hyfsade. :) Vi får se om jag fortsätter göra det ett par gånger till, tänk om jag skulle få så bra till slut att jag kom in på vetrinär? Då skulle jag vara en väldigt lycklig människa tror jag. :)

image42
Älskpälsk <3

Högskoleprovet gjort!

Såklart suddade jag och ändrade tre frågor i sista sekund! Alla dom tre var rätt och det hade höjt (om jag har räknat rätt) mitt slutresultat från 1,3 till 1,4. MEN jag skrev det på 1,3 endå, SKITBRA, jag är nöjd :]


Planering är överflödig.

Det blir endå aldrig som man tänkt. :P Imorse ringde sussi och frågade om jag kunde jobba åtta timmar imorgon, men nej, höskoleprovet... Sen så ringde hon två minuter senare och frågade om jag kunde jobba idag, så istället för att köra Iris som jag hade tänkt blev det 17-21 på coop. Där var Elin & Gabba och handlade och det bestämdes att jag skulle hälsa på dom senare på kvällen och vi satt mest och snackade skit, och jag blir så lycklig när folk tänker samma sak som jag! :D Det var i alla fall jättemysigt. :]

I skolan spårade historian sönder, det var roligt. :D På Biologin planterade vi blommor. Vi ska kolla vems blomma som växer mest, jävligt coolt, jag lovar.
Snart ska jag väl sova, jag ska ju upp så tidigt imorgon. :S Det värsta av allt i helgen är nog trots allt att jag måste plugga engelska, vem fan sätter ett prov på en måndag? Men jag är lycklig över att jag är ledig Tisdag och Onsdag! :D

Peace out

Torsdag

Idag har verkligen varit en helt ovärd dag, först en timme engelska, men jag fick i alla fall gjort bokrecentionen. Sen hade jag tre timmar hål och sen en helt ovärd fysiklektion. Det enda bra idag var att min studentmössa har kommit! Jag blir så lycklig :]
Just nu är det bara ett engelskaprov på måndag och högskoleprovet på lördag jag behöver bry mig om. Måndag blir däremot en bra dag! Trav, v65 i skellefteå! Berra, Änga Trollet och Grimsen startar! Inte illa.
Sen på tisdag så är  jag ledig, då blir det lunchtrav i Boden! Lillboda Faks startar, även Soling! Det blir roligt. :) Då får jag umgås med Söt-Emely! <3 Synd bara att Sandra måste vara i skolan. :(
Om jag har tur så är jag ledig på Onsdag? Annars har jag en lektion, det känns ohyggligt värt..
Iris ska i varje fall motioneras! Så pigg som hon var idag så behöver hon rastas av! Det är ju bara det att broddhålet hon har vill inte riktigt läka ihop, men jag tvättar väl med jod tills det blir fint, hon är i varje fall inte halt, och det är ju bra. :)

image41
Såhär binder man upp en häst! Eller..? ;)


Idag var jag ut och red barbacka och Karina körde Blacken. Iris var PIGG som fan men kändes väldigt fin, hon ser så otoligt bra ut i kroppen nu, behövs bara lite muskler! Hon dansade fram som en studsboll när vi vände hemmåt och höll på att dö när det kom en stor läskig buss. :P Tur att det finns vettiga busschaufförer!
Om jag för övrigt har jättetur så får Pia sin häst såld och kan rida dressyr på Iris ibland. Det hade varit guld värt! Tänk om hon lärde sig lite vettigheter så man inte skämmer ut sig helt när man kommer söderut. ;)

Nu ska jag chilla och se lite house och imorgon hoppas jag att vädret är liiiite bättre, Iris vill ut och springa. :)

Typiskt.

Idag börjar jag 8.30 och har engelska. Ska skriva en recention efter lektionen, men jag har endå tre timmar hål till nästa lektion, som bara råkar vara min favoritlektion, fysik. Jag känner inte peppen. Dessutom så suger vädret och jag måste typ ut med Iris idag, eftersom jag städade hagarna igår istället för att fara ut och köra. Hon får väl damp om hon måste stå idag också. :P

Men men, vi hörs senare ;)

Vad hände?

Vädret var ju heeeeeelt underbart imorse. Vad hände egentligen? Nu är det dis/dimma ute. :(
I alla fall, jag var i stan mellan 12.10 och 13.05. Under den tiden hann jag gå fram och tillbaka till stan och skriva biologiprovet. Hoppas jag får vg, då blir jag lycklig.

Så fort jag kom hem for jag till dag och bröt loss plank från flaket till stöttingen. Nu är det borta + att jag har burit fram nytt plank som jag dessutom har kapat till rätt längd! :D Jag är rätt stolt eftersom jag inte har haft något som liknar träslöjd sen typ sjuan. Det är ganska kul att faktiskt göra något själv. Sen så ska jag skrapa den och lacka. Den kommer bli värsta pimp. ;) Jag är rätt stolt som sagt. :)

Nu ska jag strax till stalle toch ut och köra. :) Sen så ska jag duscha, plugga abara lite och se house. <3

Älin hittade en bild från statt, jag är snygg. xD Och älin är lite blöt. ;)

image40

STRÅLANDE!

Världens bästa väder ute. lönt att fara till skolan för en lektion? Nja, skulle inte vilja påstå det, men har man prov så har man. :) Men jag kommer endå hem i vettig tid, då ska jag fixa vidare med min lastvagn och typ fara ut och köra tror jag. :) Måste skriva lite engelska på kvällen, men det är så lite så. :) Fast vi ahr prov på måndag, inte så roligt. :S Fast nästa vecka blir bättre än den här, ledig tisdag i alla fall! Har för övrigt högskoleprovet på lördag, det är inte så ball.

Nu blir det frukost.

Början av veckan

Äntligen funkar bloggen igen, jag är lycklig.
Igår for jag ut och körde lungt med Iris, jag älskar att det är ljust länge på kvällarna! Hon var pigg och galen som vanligt. När jag sprang till bussen och höll på att dö av hjärtinfarkt bestämde jag mig för att börja springa då och då, cykla till stallet och äta nyttigare! Men jag är en sån godisgris så det lär jag inte göra, men jag ska försöka. :)

Idag slutade jag så jag kunde ta fem över ett bussen hem, lycka. For hem en stund och for sen till Dag, skulle förstöra flaket på lastvagnen, det var helt underbart varmt i solen! Men jag hittade ingen kofot så jag kämpade på med en hammare, det gick, men sakta. Efter fem-tio plankor ringde dom från coop, så jag fick skynda mig till stallet, där det tack och lov redan var mockat! Så jag bar ut lite vatten och tvättade Iris sår lite mer. Tycker att det borde läka snart! men men, hon har då inte ont i benet i alla fall. Men i alla fall, en Tomas Brännström kom förbi och hade blivit imponerad över hur väluppfostrad Iris hade blivit, så han frågade om jag ville rida hans fyraåriga märr Brislo, efter Slogum Björn. Jag tackade nej, men jag är lite nyfiken på henne också, så jag får väl fara ut med henne en sväng någon dag. :) Vore ju lite roligt!

image39
Min lite misshandlade lastvagn


Jag håller alla mina tummar för att vädret är lika bra imorgon! Har bara ett prov mitt på dagen, sen ska jag misshandla min lastvagn lite mer och fara ut och köra en sväng tror jag. :) Jag har förresten inte pluggat alls, hade ju tänkt göra det idag, emn jag jobbade istället. Jag måste i varje fall läsa igenom det lite nu..

RSS 2.0