Crazy

Igår var det röj. jag kan med lätthet erkänna att min släkt inte är klok på en fläck, men jag älskar det. Mina syskon är fan helt otroliga! :P jag agerade fyllechaffis, men det gjorde inte mig något, alla mina colaflaskor betalades av andra. ;)
Maten igår var god. men det finns fruktansvärt mycket kvar, så jag ska få matlåda. :D Lite lyx med pajer och kyckling! :)

Jag undersökte även internetalternativen igår. Mobilt bredband är helt enkelt för dåligt. Allt annat har 12 månades bindningstid. Inte kul alls alltså. Ska se om jag kan göra något åt det, jag vill ha internet, jag har sett klart supernatural nu, det betyder att jag måste se weeds från början, visst, det är kul som fan, så jag klagar inte, men sen när det ä'r slut har jag inget att se = katastrof. :(

Äh, det löser sig, ska tydligen bli snöstorm i veckan, kul kul! :D Hoppas bara snön ligger kvar, det är mysigt.

SAKNAR ER! ALLIHOPA! <3 (hör av er, jag är sämst på sånt (A) )

Jag lever!

Just nu är jag i borlänge, brorsan fyller 40, inte illa. :P jag har insett att jag måste skaffa internet. Punkt slut. Men jag ska undersöka billigaste alternativet. jag har uteslutit mobilt bredband, nu ska jag kolla upp glocalnet.

Jag är för övrigt pank som aldrig förr, men jobbar nu extra på rusta i bollnäs, Inte illa! Jag har lite tur ibland faktiskt.  Och jag trivs fruktansvärt bra, uperbra chefer och arbetskamrater! jag hoppas att jag får jobba så mycket att jag kan bo kvar till efter sommaren, sne ska jag försöka komma in på någon utbildning, är ju inte lönt att skjuta upp det. :)

Iris är jättetjock just nu, men jag får inte tag på någon hovslagare så hon kan få vinterskor, lite frustrerande nu när jag har tid med henne, men ska ringa på måndag och fixa!

Mamma hade för övrigt fixat en taklampa åt mig på ikea, så nu är jag glad i själen. Jag är ju inte lite beroende av ljus eller så, nej. ;)

Jag hoppas att det inte dröjer lika länge innan nästa gång jag skriver, saknar er!

Btw, kanske inte kan komma hem i jul.. :S


Stallet i Vallsta, iris box är den första till vänster, mysigt värre!

Yey

Det går bra för mig, kanske, kanske inte?
Jag ska söka socialbidrag, visst är jag cool? Jag är helt enkelt pank.
Men klockan två ska jag på min andra arbetsintervju på rusta, jag håller tummarna!

För övrigt är jag på biblioteket i bollnäs och lånar dator.

Iris är fet, men får vinterskor i veckan. DÅ JÄVLAR BLIR DET BOOTCAMP!

Puss, saknar er! <3

RSS 2.0