Back to work!

Jag fick allt igen för mina två veckors semster dag..
Jobb från 07-21 med en halvtimmes paus kanske + att jag fick mocka 27 boxar, aaaaalldeles själv när Norpan av rpå banan och kvalade Cheifen(som blev störd i starten och galopperade bort sig, nya tag!).

Trots att det blev en lång dag så ahr det varit trevligt. Hann tyvärr inte emd att rida Grace, men det får jag ta imorgon. Jag ska även förbi banken imorgon & sätta in min lön, YEY! Då kan jag betala Iris försäkring, skulder till mamma&pappa, min nya vinterjacka & min telefonäkning. Sen är det inte så mycket kvar. :P Kanske räcker till ett par ridstövlar om jag ahr tur.

Jag har pimpat mitt rum förresten! Gjorde det igår! Skruvade upp tre hyllor, byggde ihop ett skoställ & skruvade upp en klädhängargrej. Just nu saknas bara en garderob eller två. Ska bara idas bära upp dom. :P Ska försöka göra det i helgen. Då kanske jag kan ta något kort och visa omvärlden hur jag bor. ;) Jag måste fixa en skarvsladd så min dator kan stå på skrivbordet istället för golvet också.. Sen är jag klar med mitt fixande, eller, jag ska upp med en spegel också, men det är lite kompliceat, så jag kanske gullar lite med björn. ;)

Om vi har tur så kommer hästantalet minska med fem stycken. Maria ska nämligen sälja sina två ettåringar & sin tvååring (travare) & nina ska sälja en ettårig angloarar & en ettårig nordis (tjuvparning). Och så ska Maria lämna tillbaka en lånehäst cokså. Men det kommer säkert att jämna ut sig i slutändan ändå, det har kommit tillbaka en utlånad bloding när jag har varit borta & det har kommit hit en travare på träning (Cricke).

Det var läget just nu! Ska försöka somna så jag orkar upp imorgon klockan kvart i sju!


Random travbild


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0