Min vanliga tur

Var på lassa klockan åtta imorse för undersöktning, men jag fick en ny tid klockan 13 istället, jättevärt?

Shoppade som en idiot idag, en jättefin hylla, en matta, fyra träkorgar, en tygkorg, en klädhängare, cola, fotfil, nagelfil, fotpuder, ett duntäcke för 1200 och ett påslakanset. FYFAN vad dyrt! shoppade alltså för 2500 kr säkert. Ett duntäcke, hallå vuxenpoäng!? Det är i alla fall ett supertjockt och jättevarmt så jag ska slippa frysa 24/7. Jag kommer att avguda det resten av mitt liv.

Sen var det tid hos läkaren. Jag har tydligen en superaggressiv bakterieinfektion så jag kommer att bli blind och sedan dö en långsam död. Eller, inte riktigt. Men jag måste på återbesök på onsdag & i nästa vecka. Vilket innebär att jag måste sjukskriva mig från jobbet, jättekul, int. Det är bland det värsta jag vet, hemskheter! Jag måste användaögondroppar varje timme, och i mitt sjuka öga är pupillen superstor, cirka 10 gånger större än normalt, så jag ser ut som en knarkare. Dessutom måste jag ha solglasögon när jag ska gå ut, så när jag gick till statoil halv sju ikväll hade jag solglasögon på mig. Jag lovar att folk tittade konstigt på mig. Just my luck, eller hur?

Sen gick jag och hälsade på berra, den sötnosen! nu ska jag se film med mamma och samtidigt lägga in lite bilder på datorn tror jag! nyfiken på att se om det blev något bra fotat i helgen!

Into The Wild är förresten den bästa film jag sett på länge! När den var slut (2,5 timmar) så ville jag börja om från början igen och se den en gång till, ME LOVE! P.S I Love You var ingen hit däremot, fy, tråkig film, rekomenderas inte!

PUSS

Kommentarer
Postat av: maria

duntäcken är det bästa som finns i hela världen på vintern så var nöjd!

2008-09-02 @ 23:10:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0