mysigt

Det var faktiskt helt underbart när vi släppte ut hästarna imorse. dimman var så tjock så man såg inte många meter. Och när Vale (svart häst) & Queen(ljusgrå häst) kom galopperande emot mig hörde jag dom långt innan jag fick syn på dom. När jag väl fick syn på dom såg det ut som att dom galopperade igenom luften. Helmysigt morgonutsläpp alltså!

Sen så har vi städat i stallet & runt stallet idag! Så nu är det jättefint! Och vädret har varit helt oslagbart! Strålande sol, man behövde inte ens en tjocktröja! Åh, vad jag älskar det!

Imorgon kommer bli en superstressig dag.. Så jag kommer vara heeelt jävla slut imorgon kväll. Och nu behöver jag den där massagen mer än någonsin, nu bryr jag mig inte om det är en snygg man eller en ful kvinna längre. Jag är desperat! Kunde jag massera mig själv så skulle jag göra det.

Jag ahr dessutom tvättat mina sängkläder idag. Och räknade att jag ahde två vanliga kuddar, en stor kudde, fem(!) filtar och två täcken, varav ett supertjockt i min säng. Det är lite trångt vill säga, men det är så jag vill ha det. :)

Jag ska btw få en garderob nästa helg! Så då kanske jag kan ta en bild. Erkän att ni är nyfikna?

Kommentarer
Postat av: Aenton

Jag är nyfiken i en strut!

2008-09-22 @ 00:02:43
URL: http://aenton.wordpress.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0