Onsdag - mindre besviken

Idag är jag mindre besviken än igår. För idag ÄR det ju faktiskt onsdag! ;) Idag har vi inte fått mycket gjort alls, eller, vi har kört ut balar till en massa hagar. Norpan va ri sitt esse när hon fick köra traktor OCH tuta på häststackarna. Fast det var nog mest synd om mig, för hästarna brydde sig inte nämnvärt.:)

Imorgon blir det nog att rida/köra Grace bara. Blir nämligen bana med Ester, Golan, Sessan & eh.. Jeggan? Jag kommer inte riktigt ihåg. :) Shiba & Cheifen ska i alla fall vila & Rika är halt, kan vara ett gaffelband. :S Vi håller tummarna för att det inte är det! Vi har i alla fall bara två hästar kvar att kvala just nu; Ester & Sessan. Då har vi sju starthästar! Golan ska vi vänta med & Racketeer måste vi grundträna, likaså Grace. Grace är för övrigt en underbart fin ridhäst, jag är lika chockad efter varje gång jag har ridit henne!

Jag hade tydligen inget vettigt att skriva idag heller, eller jo. Det finns risk för att jag kommer vara full på lördag. Men vi får se! Och så måste jag nog ha världens mest speciella chef ändå. Jag tror det. fast dagens skratt är helt enkelt att läsa nyheterna på hemsidan! Alltid lika roligt! Tyvärr har hon hunnit ta bort gårdagens inlägg, det tog priset! Något om att vi dansade på gödselstacken var det i alla fall. ;) haha! Idag stog det bara hur duktiga vi har varit! (Ganska bra att hon skriver ner det, hon brukar inte komma ihåg att säga det så ofta ;)

Nu ska jag sova gott till klockan 06.45 imorgon. Upp och släppa ut hästarna. Undrar bara vilka som står på stallgången imorgon bitti? (Idag avr det April med bäbisen Dragsteer OCH Teily..) Alltid lika spännande att se vem som är ute på vift när man öppnar stalldörren på morgonen.

Sov gott älsklingar!


Shiba & Norpan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0