Punkt

Nu är det bestämt. Jag far från skellhell på LÖRDAG. Order från högre makter (dvs. Bollnäs). Norpan ringde och sa åt mig att ta kort på hennes favorit Staro After Eight, så jag fick lov att stanna då. ;)

En sak som är lite dålig är att jag bara har 180kr och en nästan full tank. Och jag ska klara mig hem med den. Så, jag är ganska strandsatt här. :P Men nu hinner jag i alla fall hämta mina nya glasögon, som för övrigt kommer att kosta mig 2400 kr, wey, jätteroligt. Not. Men nöden har ingen lag. Måste man så måste man. Men man kunde i alla fall delbetala utan extra kostnad i sex månader om man ville, så jag får väl göra något liknande, så jag slipper bli urfattig dirr när jag får lön.

Jag längtar efter Iris btw, söthästen! Jag vill mysa med henne, pussa på henne & skämma bort henne, NUNUNU! Jag saknar dom andra hästerna också, jag vill träna, jag är PEPPEPEPPEPP!!!!!

För övrigt att dte slut batterier i fjärkontrollen, jag är ledsen över det, jag måste ju resa mig upp och byta kanal. Vilket är så tråkigt så att jag vill dö.För det är jobbigt. Så nu måste jag sitta och se reklam, för att jag inte orkar byta kanal.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0