Rabattkod.se!

Måste bara tipsa om den otroligt smarta hemsidan, rabattkod.se! Jag har i varje fall beställt en ny vinterjacka från H&M, sexhundra kostade den. Men efter att ha besökt rabattkod.se så lyckades jag få ner priset till 400kr! Alltså 299kr i rabatt! Helt otroligt härligt. Förstå vad roligt jag kan ha för dom pengarna? ;)

Idag ska jag chilla till klockan elva, då kommer mamma hem, så då blir det frukost. Resten av dagen ska jag använda till att skruva ihop min hylla och muta lite hästar med morötter! Mysigt värre. Sen ska mamma och jag äta tacos till middag och efter det kommer Gabba & Älin och ska hänga med mig, trevligt, trevligt!

Jobbade på provloppen igår. 16 hästar fördelade i tre lopp. Det är lite annars mot i bollnäs, där det allti är sex fulla provlopp.. Haha, inte lätt att vara norrlänning. ;) Men det var kul att se lite folk man kände igen också! Fast alla trodde typ att jag hade flyttat hem, jag var tvungen att förklara att jag bara var på semester. ;)

Före provloppen var jag & elin och åt på max. MYSIGT! Jag har verkligen saknat henne, flumm från första sekund. ;) Ska försöka vara med henne på måndag, så vi verkligen hinner snacka igenom allt som har hänt nu på slutet. :)


Jag saknar sommarmyset! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0