Söndag!

Idag vaknade jag i Sandras säng klockan tio. Det var mysigt. Sen skjutsade jag sandra till Ersmark och for hem till Bure och for ut och körde A.K. Han var superfin, verkligen! Där kan vi snacka om en häst i form!

Nu sitter jag och chillar framför Tvn och väntar på att mamma ska komma hem, vilket hon kommer att göra ikväll typ. Så jag ska typ se på tv hela dagen bara. Och äta varmkorv med bröd! Mums!

Jag har funderat lite på hur olika människor värderar samma saker helt olika. Saker som jag värderar väldigt, väldigt högt verkar andra inte ens bry sig om. Jag kan inte ta in det helt enkelt. Hur kan folk helt enkelt inte bry sig om sånt som jag anser som extremt viktigt? Jag tror, att om man verkligen ska kunna leva tillsammans / vara riktiga vänner så måste man ha ungefär samma värderingar. Som ett dåligt exempel så kanske en person som anser att man ska skicka hem alla invandrare till dit dom kom ifrån och en person som jobbar med att invandrare ska få jobb i sverige, skulle dom kunna leva tillsammans utan att bråka, pga olika värderingar?

Liknande värderingar & tillit är kanske det viktigaste i ett förhållande trots allt?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0