Städa

Idag har jag städat min bil. Förra gången jag gjorde det var typ två månader sen. :P Den var gaaanska skitig, men nu klarar den sig några månader till ;)

Jag har också plockat ner två hyllor från mitt gamla rum och fixat en spegel. Så mitt nya rum kommer bli superfint nu tror jag. Bara en garderob saknas nu då. ;) Sen kan jag nästan ta ett kort och visa för mina få kvarvarande bloggläsare. ;)

Ikväll kommer bli riktigt mysigt! Älin & Gabba ska komma på tacos & myskväll, jag är peppad! Då kan vi snacka skit hela kvällen, det är det vi är bäst på. ;)

Imorgon ska jag på glasögonkoll (wiie, jätteroligt..) och fara till kusmarkshooden! Jag är peppad på det också, typ mitt tredje hem känns det som det är. ;)

söndag ska jag ut och köra A.K, tomas skulle bort, det blir trevligt! :D På kvällen kanske jag ska vara med Emelie, ska bara fråga henne först. ;)

Måndag ska jag vara med Elin, förhoppningsvis. Jag är peppad på det också! :)

Tisdag ska jag till doktorn. Då avgörs det också om jag far till Ume på tisdag kväll, eller om jag ska på återbesök beger jag mig till Ume på lördag kväll, efter V75. Vi får väl se, jag måste ju tillbaka och jobba också. ;) Och inreda mitt rum också. :)

Jag hinner inte vara hemma många dagar innan jag har ett fullspäckat schema, som vanligt. :P


Läckerbitar, jag saknar sommaren! <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0