Tisdag - besviken!

Jag blev så besviken nyss, jag trodde nämligen att det var onsdag = nästan nära till helgen.

Idag har vi chillat ganska mycket, red Sessan, hon har gått från typ gamm-häst till tokhet. Inte illa. Banan på torsdag om hovslagaren hinner komma innan dess. :) Norpan körde Ester, jävlar vilken häst alltså!

Igår var en låång dag.. Började klockan sju som vanligt, till klockan två hade jag hunnit fixa HELA stallet själv. Dvs, mocka 27 boxar, höa, bära vatten, sopa = nytt rekord, jag jobbade som en tok!

Sen bar det av till bollnäs med Shiba & Cheifen, efter lite slagsmål med Shiba.. Hon ville INTE ha bomull i öronen, så hon kastade sig och stegrade så hon slog huvet i taket ett antal gånger och tillslut stegrade hon över, slet sönder grimman och kom lös i stallgången. Men skam den som ger sig, till slut hade hon bomull i öronen.

Till Bollnäs, kvala hästerna (båda godkända), lämna dom i boxarna - hem - hämta Chandraika - till bollnäs igen. Sen lastade jag på shiba & cheifen och drog hem dom (körde gaaanska olagligt, hade typ en liten lastbil och en stoor transport, fy mig). Av med hästarna - kämpa med Shiba, bomullen skulle ju ur också.. Men efter tio minuter hade hon fixat ut tussarna alladeles själv. ;) Sen tillbaka till bollnäs och lasta Rika - hem igen - ta in hästar - klockan var cirka 12. Sen fick jag sova. Upp 06.45 imorse. Fyfan.
Anledningen till att det blev så många rundor är för att Björns bil är trasig, så min merca är i das stockholmo. Men i veckan kommer en ny bil, en bra dragbil. Wie!

Imorgon har vi en rätt chill dag, fixa stallet, ut med Grace, Golan och eventuellt Jeggan. Sen chilla. Hoppas jag. Men det blir aldrig som man planerar ändå. :)


Otroligt lyckad bild, trots att jag hade tänkt ha med hela huvudet. ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0