Utveckling

Jag var med elin ikväll. Vi pratade och såg "Sex and The City - The Movie" Vilken UNDERBAR film! Jag älskar den. Det är nääästan så att jag kan klämma fram några tårar, underbart!

Jag & Elin diskuterade lite om utveckling. Helt underbar att kunna prata om viktiga saker med någon som är på samma nivå som en själv. Det finns en anledning till att vi alltid har kommit så bra överens.

Att man så tidigt kan se på en människa vad den kommer göra flera år framåt är ganska otroligt. Att vissa personer verkligen har en motivation, ett mål, medans vissa inte verkar värdesätta det på samma sätt. Man kan även se olika personer utvecklas i olika riktningar. Otroligt spännande från en utomståendes synvinkel. Tänk på den!

Superbra kväll i alla fall! Imorgon blir det ögondoktorn klockan elva, sen kanske jag ska få tag i någon att chilla med, vi får väl se vad morgondagen har att erbjuda! Travet kanske? :)

Onsdag blir det att plocka ner sommarhagen, självkalrt hjälper jag till! :) Sen vet jag inte vad som händer riktigt, ska väl hjälpa till lite med Rist kan jag tänka!


MYS

Kommentarer
Postat av: Älin

Lite du hatar mig för att jag är en såndär mållös tragisk människa =D

2008-09-09 @ 09:17:48
Postat av: Ellen

Mm, har skickat mejl till polis och sociala idag men till slut fick jag hjälp av en vän som kan det där med datorer (nu lät jag som en 80-åring) så han snackade med admin. för hemsidan och bad honom ta bort bilderna så nu är de i alla fall borta :)

2008-09-09 @ 18:19:37
URL: http://fuckingfancy.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0