??

Vem ringer för att kolla om man kan komma på arbetsintervju 21.40 egentligen?

Gick bra på jobbet idag, red dampdjuret mitt på dagen, jobbar 7-16 imorgon. :)

THE BOTTEN IS NÅDD

Red Rist idag igen, skötte sig prickfritt och red med Östbyblacken en stund, men han var lite läskig som passagade & slog med svansen hela vägen, stackars lilla Rist är ju en sån ängslig liten kille. (host) Karina döpte för övrigt om honom till Birk, tyckte det passade bättre.


Mamma ringde mig idag, efter jag lånat 135 kr(inklusive frakt!!) till ett hansbotäcke (i superskick som jag har tänkt sälja dyrare, eller kolla om Thomas vill ha) och 85 kr till linsvätska (jag har haft nästan slut i ett halvår ungefär och nu är det inte många droppar kvar).
I alla fall, samtalet var ungefär såhär:

Mamma: "Du jobbar imorgon med mig! Du har inget val!"
Jag: "Men.."
Mamma: "Jag har pratat med chefen, du slipper göra allt du inte vill göra, det enda du behöver är typ(ja, min mamma säger typ) städa & värma mat!"
Jag: "Okej, måste jag så...."
Mamma: "Du har inget val! Du jobbar 7-11 16-21 imorgon och 7-16 på onsdag!"
Jag: "eh,, okej"

Slutsatsen av det hela är: Lev på dina föräldrar tillräckligt länge och dom fixar ett jobb åt dig.


Dagens stora plus är att jag har fått 5000kr av pappa! Eller, det betyder att jag slipper betala skatt, försäkring, besiktning + lagning av min bil. + att jag kan ge kanske 1000kr till mamma, så jag är skyldig henne mindre pengar. Plus ha kanske 200 kr kvar till mig själv? TACK PAPPA, du är bäst! (jag förlåter dig för att du aldrig har några lampor tända så det blir inbrott och jag blir mördad)

Marsväder

Idag har det kommit 1,5 dm snö ungefär. På blankis. Vilket har resulterat i att jag har halkat omkull OCH kört fast med bilen. Och sladdat en massa, men det var med flit.

Måste säga en sak om gårddagens inlägg om hur vi skulle få inbrott och jag skulle bli dödat och allt var pappas fel? Igår låste jag inte ytterdörren, så det var bara att gå in om någon velat göra inbrott, pluspoäng till mig.

Sen har jag en viktig sak att säga också! Nu när IPRED-lagen kommer, som vi inte alls gillar, måste man börja fildela så att man inte kan åka fast. Det kan man göra enkelt & kostnadsfritt med Oneswarm. Jag kirrade det idag. Det innebär att man bara ser vad ens vänner har för grejer, men har dom inte det man söker så söker datorn igenom vad mina vänners vänner har för filer, utan att jag för den skull kan se vad dom har. Fattar ni? Jag hänvisar till Fotograf Helsingsborgs inlägg om detta, då han även gjort en installationsguide som är lätt att förstå.
Jag vill såklart att alla mina vänner skaffar detta så jag kan börja dela med er. Sen så kan man vara begränsade vänner med typ hur många som hellst. Så, skaffa idag, och fildela utan att bli upptäckt!

Jag har förresten lekt kamikazepilot på Lili idag, första gången någon satt på hennes rygg. Hon tittade inte ens på mig, snöklumparna på vägen var läskigare än att ha mig på ryggen. Så vi red ut en sväng, travade lite. Duktig hest.
Sen lekte jag kamikazepilot på Rist. Det var lite mer spännande i alla fall. Han kastade i alla fall på huvudet och bockade lite när vi galopperade (för första gången, MYS!)

Måste lägga in en kommentar, bara för att jag är lite stolt.

Inse fakta, Egoinas mamma har kommenterat min blogg, jag fick flera cool-poäng där alltså! (det faktum att hon svarat på en kommentar jag skrivit kan vi ignorera)

JORDTIMMEN

Angående jordtimmen så tänker jag inte stänga av datorn. Varför ska jag sitta hemma ensam en lördagskväll i en timme och glo rakt fram? Just det. För övrigt är vårat hus alltid mörkt, det beror på att jag har en snål pappa. Så någon kväll kommer vi få inbrott för att tjuvarna kommer att tro att det inte är någon hemma. Och när dom upptäcker mig så kommer dom att slå ihjäl mig, allt för att pappa är en snål jävel!

Högskoleprovet gick bajs för övrigt. Elin ville vara med mig, men jag är helt slut i huvet, så jag ides inte. :( Sen skulle jag äta middag hos mamma, men hon hade magsjuka på jobbet, så middag blir chips, dipp & cola. Inte helt fel.

Efter igår har jag för övrigt lovat mig själv att inte köpa oskrokar mer. någonsin. Köpte nämligen en påse och for och var emd Älin, var superhungrig, så jag tryckte en halv påse, vilket resulterade i KRAMP i magen + frossa och svettningar, skitläskigt. Så jag for hem och däckade i sängen. Men innan jag började må skit så hade vi trevligt, snackade skit och såg lets dance! Bör vi göra om snart, och lite länge! <3

Nu är hästarna vaccinerade och ska stå, så imorgon ska jag rida Lili & Rist förhoppningsvis. Underlaget tillåter ändå inte så mycket körning, vilket gjorde att jag & Thomas lastade A.K igår och for till Falmark och körde på isen, mysigt värre.


Hästtäcken till salu!


http://www.tradera.com/auktioner/unafraid
Säljer 2 regntäcken, ett vintertäcke, ett stall/sommar/transporttäcke(bilden) och ett ridtäcke billigt! Bjud gärna!


(Ja, jag är fattig, men min ekonomi gick plus idag! Hittade 18 stycken tomma ölburkar = 9 kronor, det gjorde min dag! (Ja, jag SA att jag var fattig))


??

Vad har en del folk för problem? Jag fattar ingenting! :S Dryg och jävlig hela tiden, varför då? Jag tappar peppen direkt.
Jag har märkt att jag inte klarar av vissa beetenden, typ respektlöshet och översittarfasoner, bortskämdhet osv osv. Visst, man kan vara bortskämd, men då ska man säga, "jo, jag är bortskämd" och inte blåneka och tycka sååå synd om sig själv.

Själv kan jag absolut erkänna att jag är bortskämd, bor hemma och får mat och inte behöver betala en krona. men jag vet hur det är att betala hyra och mat och inte få det att ens i närheten att gå ihop också. Så därför är jag väldigt tacksam över att jag har det så bra! Till hösten hoppas jag att jag får ett fast arbete så jag kan betala mat & bredband till exempel. och ha råd med skatten på bilen. Och så vidare. För jag är trots allt 20 år och vill inte leva på mina föräldrar. Men vissa gör det utan att skämmas det minsta, men det bryr jag mig inte om. Så länge man inte gnäller över det! Jag gnäller över att inte ha några pengar då jag först och främst vill betala mina skulder till mina föräldrar och sen kunna bidra till hushållets kostnader, inte för att kunna shoppa som en galning. Men det finns dom som använder varje krona till kläder/sprit/andra onödigheter och klagar. Fattar det inte bara.

Sen så tycker jag inte om falskhet. Man kan så lätt läsa på en människa om dom är falska/avundsjuka/vill att det ska gå dåligt för någon. Man behöver inte ens träffa dom irl/prata i telefon, utan det märks till och med på internet/bloggar/msn. Ska man verkligen fortsätta att anstränga sig för att vara kompisar med sånna personer?

Jag väntar och ser vad som händer helt enkelt.


<3


Hudsonkrashen

Det här är en simulation av hudsonkrashen, med piloten och kontrolltornets konversation, STENHÅRT!

HAHA

Minihäst-föl på rymmen xD

xD

Haha, störtskön häst, som skulle driva mig till vansinne i alla fall ;)

FÖDELSEDAGSKALAS

Boka in den 9:e april, party @ Älins place och sen utgång på statt!

Krav: Svindyra presenter till mig såklart.

Gratissida!

Jag vet att jag har gjort reklam för gratisbio, gratismakeup & gratisskor tidigare, men jag bara måste reklama för den bästa hittils!
Freestreet! (klicka på bannern för att komma till sidan). Jag blev medlem igår och har redan fixat ett presentkort! 200 kr på Nelly, H&M, Åhlens,mm! Om jag samlar ihop till 950 poäng (jag har redan 573) så får jag ett extra presentkort på 500 kr! (plus presentkortet på 500 kr för poängen jag samlat ihop). Så, alltså, presentkort på 1000kr! Eftersom det är en ny hemsida så är det betydligt lättare att samla ihop poäng på än dom jag nämde ovan. kan helt enkelt bara tipsa om att bli medlem!
 

Personligen så rankar jag Freestreet som nummer ett, Gratisbio (har snart en gratis biobiljett) som nummer två och dom andra som nummer tre.

NU HAR DET HÄNT!

Om cirka 8 veckor så kommer det en ny medlem till våran familj, en liten schäfervalp!!
Det blev nämligen 4 tikar och tre hanvalpar, vilket innebär att vi har en liten tikvalp!
Nu vill jag ha mängder av namnförslag med start av bokstaven Ä. Vilket är smått omöjligt, men vi har några förslag redan, det jag gillar mest just nu är ÄXY, mamma röstar på ÄSPRIT (men det ska jag få ur henne fort genom att säga att jag ska kalla den sprit.)

BRAINSTORMA TACK!


Jävla häst.

Dagens plan var att fara ut och köra Iris i mysvädret. Men när hon stod i stallgången blev hon "rädd" för något och tog en promenad ner till pojkarna. Stod och tjöt litegrann tills hon bestämde att hon skulle gå mellan Blackens och A.K's hage. Och A.K som fortfarande tror att han är hingst (bara varit kastrerad i.. fyra år? ;) började valla henne (hon hade typ 1,5 meter att vara på) så hon sprang ääääända ner och började runda hagarna så hon kom till Berra igen.
Där var snön så djup att hon stannade och väntade på mig, hon tänkte att jag skulle lösa situationen åt henne, knäpphäst. (För övrigt kunde jag nästan kunde gå på skaren). Men vi var tvungen att gå runt hela Berras hage och hon orkade nästan inte, då hon hade snö upp till magen, så Thomas kom till slut och hjälpte mig (kom med ett grimskaft, vid ett tillfälle låg jag nämligen i djupsnön och höll tummarna för att Iris INTE skulle råka trampa på mig, samtidigt som jag blåhöll i grimman..) I varje fall, så till slut kom vi ut från djupsnön. Mest förtvivlad var Berra, som sprang som en galning och skrek. Så det blev ingen körning, skithäst.

Skaderapport Iris: 3 balltramp, varav ett lite djupare + ett så på bakbenet.
Berra: Ett balltramp, han var nämligen i djupsnön i hagen, som psykologiskt stöd till Iris..
A.K: ett väldigt litet balltamp, men det förtjänade han då han bet stackars Iris.

Vilket äventyr....Imorgon blir det provlopp med Berra. Ska prova att lätta fram + helstängt. Iris ska med och få springa lite i värmningen är det tänkt, ska bli trevligt. Ikväll blir det skoning & på fredag vaccinering.

TRAV

Gick inte så strålande för A.K idag, snubblade innan bilen släppte och galopperade, hade alldeles för långt fram till dom övriga som öppnade på 10,5(!) så nu är det bara att anmäla och hoppas att 115 poäng räcker till!
Jobbet gick väl bra, var i både inskrivning och start, var rätt lungt. :)


I am A.K & Jens Eriksson

I söndags var jag med Empan i Kusmark och uppfostrade hennes Unghingst + körde en sväng, fin häst! Sen for vi till stallet och tog lite kort på hästarna, kul att få något kort på Berra och mig. :)
På kvällen såg vi Juno, en film som jag har sett förut, eller en del av den. En film jag aldrig skulle se igen, men den var typ okej. Många skulle säkert gilla den, men inte riktigt min stil. Det som räddade filmen var att tjejen som spelade huvudrollen var rätt så rolig.
Imorgon blir det ut och rida Iris & sko på kvällen, trevligt.


Jag & Berra i söndags <3

Tidsfördriv

Att vittna eller inte vittna?
Vittna, kan man hjälpa så ska man försöka!


Att anmäla eller inte anmäla?
Om det behövs, inte för småprylar som man kan reda ut, men måste man så måste man!


Dödshjälp eller inte?
JAG ÄR FÖR! Om jag bryter nacken och kan varken prata eller röra mig så vill jag inte leva, så kom ihåg det och ta livet av mig när jag själv inte klarar av det!


Pro choice eller inte?
Abort=JAAA. Orkar inte ens förklara mig, känns så självklart. Det är inte mord. Är värre enligt mig att sätta ett barn till världen som man inte vill ha och inte kan ta hand om. (word älin)


Donera organ eller inte?
Jag är anmäld. Känns som att det är bättre att ge till folk som behöver det än till forskning, så där är jag lite kluven faktiskt. Men orka bry sig när man är död?


För eller emot dödsstraff? 
(Om ditt barn blir utsatt för en pedofil, anser du att pedofilen har rätt till sitt liv efter detta?)
Dödsstraff är kanske att ta i, men kastrering borde ju övervägas. Fast, skulle mitt barn vara utsatt för något sådant så skulle jag nog predika för dödsstraff, haha. (word älin) öga för öga, tand för tand är primitivt, men rättvist?


"Skvallra" eller inte?
Haha, beror på vilken person. Jag och elin.m har varit värsta skvallerbyttor, men det var KING!


Ljuga eller inte?
(Finns det goda lögner? Berättar du för din vän att hennes eller hans sambo/äkta hälft har ett förhållande med någon annan?)
Vit lögn okej, men annars var ärlig. lönar sig i längden!


Bidrags- och skattefuska eller inte?
Jag skulle aldrig fuska med flit tror jag, för jag skulle bli upptäckt, men jobba svart gör jag hemskt gärna!


Labbråttor eller inte?
utan labråttor skulle nog inte forskningen gå framåt alls tyvärr..


Vegetarian eller inte? 
Kött är det bästa som finns. Och man måste äta lite kött, för att t ex hålla ner älgpopulationen. men man kan ju försöka vara lite miljövänlig och köpa lokaldödat typ om man vill. Men vegetarianer som tycker att djuren har behandlats illa borde väl kunna äta vilt?


Päls eller inte?
Helt onödigt. Om man väl ska ha päls så ska man stå för varje del. Inte göra som blondinbella och springa iväg och skrika som en liten flicka iklädd sin fina päls när hon ser en flådd mink....


Kort kjol eller inte?
OJA! men det får väl vara med liiite klass.


Plastikoperationer eller inte?
Lagoma mänger okej, det är dina pengar.


Legaliserad prostitution eller inte?
Det är väl bra som det är. Så olagligt funkar.


Civilkurage eller inte?
Absolut! Men om 10 nazister slår på någon skulle jag nog ringa på hjälp istället för att leka stöddig.


Får man skämta om allt?
Ja! Jag gör det. Men såklart finns det tillfällen för allt. (word) man får använda huvudet och ta det i rätt mängd.


Tvångsomhänderta eller inte?
Absolut! Vissa ska inte vistas i frihet.

Listaaaaaa

1. Fullständigt namn? Karin Camilla Beatrice Robertsson
2. Exakt ålder? - 19 år och 11 månader och 9 dagar typ
3. Vart bor du? - Burehooden
4. Bor tillsammans med? - Pappa, men han är aldrig hemma, så jag bor typ själv ;)
5. Husdjur? - Häst (1 ½ typ ;) och snart en schäfervalp :)
6. Färg på ditt hus? - Vitt med röda knutar, man ska ju vara tvärt emot alla andra.
7. När är du född? - 12 April. Och jag vill ha fina presenter! (pik)
8. Klass? - Bäst på allt.
9. Vilket år tar du studenten? - Förra året, jag njuter <3
10. Något jobb? - Travet, extra på coop, rida Berra kan man väl också räkna.
11. När ska du sova ikväll? - Om 45 minuter ska jag gå och lägga mig framför tvn.
13. Duschat idag? - Faktiskt, sitter och torkar.
14. Pussat någon idag? - Tvångspussat Berra lite.
15. Ätit något idag? - Ja :)
16. Vad har du ätit? - Cola gånger 3 och mackor, grillkorv, toblerone, hockeypulver typ. nu kom jag på att jag har chips, men det är för sent nu :O
17. Dagens klädsel? - Stallkläder + massa av A.Ks hår. Rakade den stackaren, fast han gjorde allt för att sparka iväg mig när jag kittlade honom på benen..
20. Dagens roligaste? - Berra som blev rädd för en skoter och lekte spanska ridskolan.
21. Har du många vänner? - Lagom många :) <3
22. Hur många har du kysst? - Ingen aning alls, lagom?
23. Vem kramade du senast? - Berrabus, och tvångskramade A.K lite när jag rakade honom.
25. Hur många har varit otrogna med dig? - Det vill jag inte ens veta.
27. Har du pojk-/flickvän? - Nej, tyvärr faktiskt.
28. Vem pratade du med i telefon senast? EMPS! <3 Vi såg på robinson tillsammans, det var mysigt.
29. Vem fick du senast sms ifrån och vad stod det? Sara, snackade hästar.

FAVORIT
31. Film? - Spirit, hästen från vildmarken xD
32. Låt? - Många, typ Free Me <3
33. Mat? - mackor?
34. Dryck? - Cola!
37. Stad? - BURE
38. Land? - Sverige, i längden. Annars är spanien najsigt.
39. Ämne i skolan? Fotografisk bild :D
40. År? - sommaren efter nian var najs.. och sommaren 07 <3

SENASTE:
41. Personen du tänkte på? - Empan, ska vara med henne imorgon :)
42. Personen du kysste? - Kommer inte ihåg. eller vill inte komma ihåg (A)
43. Gången du spydde? - Det måste vara år sen.. jag var väldigt full och spydde i sängen och sov vidare i alla fall.
44. Gången du grät? - Kommer inte ihåg, man har svackor ibland.
45. Pizzan du åt? - Vesuvio, 39 kr (inklusive dricka OCH pizzasallad)
46. Gången du var i göteborg? - Aldrig varit där :)
47. Gången du var i stockholm? - två år sen nu kanske?
48. Gången du var full? I lördags i Lycksele :)
49. Gången du var hög? Alltid
50. Personen som såg dig gråta? Någon bollnäsbo

VAD GILLAR DU
51. Svart eller vitt? - Svart
52. Hund eller katt? - Hund är mys.
53. Ut och festa eller hemma och mysa? - Hemma och mysa, det är billigast.
54. Tv-spel eller datorspel? - Onlinespel som jag kan bli upprörd över.
55. Singel eller upptagen? - Skulle vilja vara upptagen tror jag :)
57. Lunarstorm, helgon eller playahead? - Dissar allihopa.
58. Ragga eller bli uppraggad? - Bli uppraggad, jag tror inte jag kan ragga.
59. Big brother eller paradise hotel? - BB!
60. Svart hår eller blont? - Blond tror jag att jag föredrar
61. Blåa ögon eller bruna? - spelar ingen roll
62. Choklad eller lakrits? - laktris!
63. Göteborg eller stockholm? - Sthlm
64. Högerhänt eller vänsterhänt? - orka bry sig
65. Coca cola eller fanta? - Coca Cola <3
66. Pizza eller kebab? - Pizza
67. Randigt eller prickigt? - Randigt
68. Älska eller älskas? - Älska
69. Leva eller dö? - Leva
70. Personer du älskar? - Alla mina vänner <3
71. Personer du hatar? - Inga :)
72. Personer som sagt jag älskar dig? - Några
73. Personer pussats med inom en 24-timmars-period? - onykter = 5+
74. Glassar du ätit på en dag? - någon liter?
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? - Stadsfest!
76. Gånger du haft minnesluckor? - Sällan, inte ofta :)
77. Piercingar har du? - Inga just nu.
78. Personer du saknar just nu? - Hm.. Mli? :)
79. Gånger ditt hjärta brustit? - En

VEM

81. Ska du träffa imorgon? - Emps, Sandra! <3
82. sjöng du senast för? - Mig själv. Det lät hemskt.
83. Hade du senast en msnkonversation med? - Emps
84. Spelade du tv-spel med senast? - Älin  :D
85. Vill du ta med på en romantisk resa nu?- Mli, underbar att resa med :D
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? - Det skulle nog inte göra den personen klokare.. tyvärr.
87. Förtjänar att dö? - Hitler är redan död... Joseph Fritzl?
89. Vill du sova brevid inatt? - Någon fräsh och mysig! Typ.. Jensen Ackles eller Sawyer <3

VAD

90. Gör dig glad? - Vänner, hästar, trav, vackert väder osv :)
91. Gör dig ledsen? - människor som beter sig fel enligt mina värderingar
92. Vad vill du helst göra nu? - Sova, så jag orkar gå upp imorgon.
93. Önskar du att du slapp göra? - Behöva låna pengar för att klara mig den här månaden.. Ska försöka sälja lite prylar, bland annat min cykel xD
94. Vill du ha nu? - Pengar, ridstövlar.
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? - Pengar, ridstövlar, SATC-serie, filter + fjärrutlösare till kameran
96. Längtar du till? - SOMMAR!
97. Tycker du om dina betyg? -stolt förutom fysik b - ig :S
98. Ångrar du i ditt liv? - Inget, inte lönt att ångra, allt lär man sig av.
99. Är det bästa som har hänt dig? - IRIS, berra <3

Bilduppdatering


Jag är inte riktigt frisk.

4 schampo á 32
5 balsam á 32
2 inpackning á 62

= 412 kr
(plus att jag har typ 4 schampon, tre balsam + en inpackning till i duschen)

jag ska aldrig klaga på att jag är pank mer, okej, jag ger mig.


Gjorde om min garderobsdörr lite. (klicka för större)


Tände ljus i hela rummet (13 stycken) så nu är det så varmt här inne att jag måste öppna ett fönster för att få syre tror jag.


Tände också min rökelse från indien, självfallet med doft av opium!


TILL SALU
♥ Tre stycken mousse, ovanvända. 15 kr/st
♥ Heat protection, oanvänd 15 kr
♥ Heat protection, 3/4 kvar. (nypris 220 kr) 100 kr (Sebastian Laminates Sheer Smoothing -En värmeskyddande kräm som passar utmärkt att platta eller locka med. Tillför massor av glans och lyster. Är anti-statisk och ger håren en mjuk len känsla. Perfekt under vintern när ditt hår blir statiskt utav halsduk och luvor med päls. ) Perfekt vid plattning/blåsning, men jag plattar håret så sällan att jag knappt använder den längre.
♥ Elvital Nutri-Gloss Light Spray (med pärlprotein och citrus gör ditt hår glansigt, mjukt och lätt kammat. Gör håret glansfyllt utan att tynga ner.) Oanvänd, 35 kr
♥ Garnier smooting creme (gör håret betydligt lättare att reda ut, och när håret har torkat så är det mjukt, glansigt och minskar frissigheten. Håret blir inte fett eller liknande.) Halva kvar kanske, bästa budget leave-in jag provat! Nu har jag frisörprodukter, så använder den inte längre, men den är super! 35 kr.
♥ Wella High Hair (Vaxkräm/pasta som ger ett starkt stöd med matt resultat. Multi-Protect-formula: Stärker och skyddar med Pro-Vitamin B5 och UV-filter.) Kanske 3/4 kvar, 30 kr


++++++

Idag var det bara stallet, myste med Berra, tog kort, red knäppiris som var dunderfin, men sär. :)

<3

MARDRÖM!

På tal om listan jag fyllde i så sent som igår skrev jag att jag aldrig drömde mardrömmar, det har jag gjort inatt!

Thomas sa till mig att han skulle flytta till Romme(borlänge) och träna hästarna där istället, helt tragiskt, men han sa också att han skulle skicka upp Berra (70 mil) så jag fick ridträna honom ibland. Det var hemskare än det lät nu, jag vaknade mitt i natten och mådde jättedåligt. Kom på att det var en dröm och lugnade ner mig, bara för att känna paniken igen.. tänk OM det var sant!

Hemskheter.

<3

OPIUM!

Jag fick lite saker av Karina idag från indien. :)
En klänning, en sjal och en fotlänk och rökelse.


Jag gillar den nedersta rökelsen, någon som vill tända OPIUM någon kväll? ;)
Den lilla hästen ska man sätta rökelsen i btw.

Tralala -.-

Vissa svar har jag snott direkt av Älin.

BRUKAR DU:

Peta dig i näsan: Inte dagligen, men ibland måste man fan!
Titta på dig själv i spegeln: Jo, passerar den i hallen naken varje morgon.
Gnälla: Ibland, men jag är ganska duktig på att låta bli.
Skrika: Bara då Iris förtjänar en utskällning.
Sova: I soffan.
Ha ångest: Om pengar ibland. Typ nu, då jag fick en räkning på 900 kr på bilreperation, och äger under 500 kr till den 15e nästa månad. 
Skada dig själv med flit: Nej, men rätt ofta när det inte är meningen.
Ta mediciner du inte borde ta: Nej, jag gillar inte att knapra piller.
Vilja dö: Länge sen sist nu.
Drömma mardrömmar: Nej, typ aldrig.
Drömma sexdrömmar: Typ aldrig det heller, jag drömmer bara konstiga drömmar, inatt drömde jag att jag stal pengar av Karina och vaknade med skuldkänslor.
Ta droger: Nej
Försöka vara annorlunda: Ibland, det är roligt.
Klä dig i svart: Varje dag.
Gå till kyrkan: Nej
Gå i skolan: Nej
Röka: Nej
Ha sex: Sällan.
Ljuga: Bara för folk jag inte känner, för att det är underhållande!
Hata folk: Nej, bara ibland när jag har tråkigt.
Lita på folk: Alldeles för mycket. :S

VEM:
Saknar du: Lillemor (bollnäs)
Vill du döda: Jag vill hjälpa Älin.
Rörde dig sist: Kramade Skrulf i bilen, grr.
Vill du slå: Vill hjälpa Älin.
Kysste dig sist:  Kommer inte ihåg = för länge sen!
Vill du kittla: alla!
Kramade du sist: Skrulf.
Vill du prata med: Mli, men hon kommer snart :D
Skrek du på sist: Pappa igår för jag är fattig.
Vill du vara som: Kungen, han är väl rik?
Sårade dig sist: Jag är inte så lättsårad.
Vill du bli galet full med: ALLA!
Gjorde dig riktigt glad senast: Iris, och hon gjorde mig riktigt arg samtidigt.
Fick du sms från senast: Sara
Ringde dig senast: Thomas lekte telefonterror igår.
Är snyggast på jorden: Jensen Ackles, Josh Holloway <3

HAR DU:
För många vänner: Lagom :) <3
Förföljelsemani: Nej.
Tvångstankar: Nej.
Någon annan psykisk sjukdom: Nej, men jag är inte klok :D
Någon fysisk sjukdom: Nej :D
Någon skada: Några små ;)
Färgat håret: Jo, men ganska naturligt?
Brutit några ben: Nej.
Några piercings: Öronen, har haft några i läppen.
Egen dator: Ja <3 som jag köpt för egna jävla pengar
Bra självförtroende: lagom :D
Kysst någon: Jag är oskuld.
Sagt jag älskar dig till någon idag: Nej
Bjudit ut någon: Kanske
Varit kär: Japp
Dumpat någon: Nej
Stulit någonting: Typ en jojo och en pennvässare.
Lämnat landet: Ja :D Turkiet, kanarieöarna, paris osv :D
Tuttat eld på nått: Ja, småsaker :D
Gjort något olagligt:  Jag kör alltid lagligt, jämt. Och har inte druckit en droppe före jag fyllt 18. Bara så ni vet. ;)

HUR:
Går du: Lagom.
Svarar du i telefonen: "Hallå" eller om det är någon seriös "Camilla"
Fördriver du tiden: Hästen, datorn, fota
Mycket pengar har du: 700 i lön den här månaden <3
Tjänar du pengar: Väldigt lite.
Ofta diskar du: Aldrig :D
Ofta städar du: När golvet är fullt av skräp. I stallet: två gånger i veckan.
Många stör du dig på: Sånna är jag inte med :)
Ofta träffar du din familj: Bra fråga, mamma & pappa ofta, resten ibland.

TROR DU:
Att du kommer bli något: Jodå, när jag väl bestämt mig vad jag ska göra.
På gud: Aldrig
På rymdvarelser: Vore kul om dom fanns.
Att folk tycker om dig: Snäll, konstig? :D
På ett liv efter detta: Nix, ruttnar i marken.
Att fiskar kan tänka: Lite?
Att du kommer leva länge: Hoppas jag dör när jag fortfarande kan tänka.

Tuff!

Pappa föreslog att jag skulle äta en vitlöksklyfta eftersom jag är sjuk. Så jag skulle självklart vara kaxig och äta den hel. Och dessutom se obrydd ut. Pappa tyckte jag var cool = mission accomplished!

Jag blev jättesugen på vitlökssmör och nybakad baugette.


Älsk <3

+/-

+ 800 kr för att jag red Minglan & hade Alex

- 500 kr skoning
- 250 kr vaccination

= 50 kr. Det är ju bra att man slutar på plus.

+ 430 kr på kontot = 480 kr till den 15 april. Jag får helt enkelt leva snålt och hoppas att jag får någon hundralapp när jag fyller år, det hade varit trevligt. Eller så får jag sälja lite kläder om jag orkar. :)

Onödigt vetande:
+ Det är vår, för tillfället
+ Iris är söt
+ Berrabus är söt
+ Trav i Umeå på torsdag!
+ Mli kommer imorgon :)

- Iris är sär i huvudet
- Jag får jobba för lite
- Inga provlopp imorgon, tråkigt.
- Jag har ont i magen & är förkyld

Det är alltså rätt bra för tillfället :)


A.K hade tråkigt.


Vår!

Red dressyr på Iris idag, på torpet. Gick ruskigt bra faktiskt, är lite stolt. Men så hade hon damp på hemvägen, hon var helt sär, jag ville slå ihjäl henne. Det är Iris med vårkänslor, vilket inte är kul, hon ber om att jag ska ta fram hagelgeväret allra minst. Sen skulle jag jaga hästarna i hagen och dom vägrade springa. Suck. Men eftersom iris gick så bra är jag neutral över det hela. Dessutom var hon söt på flera kort, så hon är förlåten. Imorgon då jävlar blir det stenhård dressyr. berra ska också få prova, stackarn.


Berra ser rädd ut för att jag hade jagat dom, men Iris var söt :]


Sen så sprang jag till mamma idag, kände mig jätteduktig tills jag insåg att jag faktiskt är sjuk och hostade så jag höll på att dö i 35 minuter, det är alltid smart. Så nu har jag lovat mig själv att inte motionera förrän jag blir frisk, det löftet blir nog ganska lätt för mig att hålla, jag som motionerar så mycket. ;)

Lycksele

Ja, resan dit var trevlig. Fast vi var rädda att vi skulle dö några gånger.
Käkade pizza, drack en massa, utgång! (Jag fick ett: " du ser bra ut ikväll, synd bara att du bor i Skellefteå och jag i Umeå, det kommer nog inte att funka, tyvärr" stackars mig, jag som, blev sååå kär, not.), lift med en väldigt trimmad BMW, (där fick jag ett (djup inandning i mitt hår/hals) "Du luktar gott"), utelåsta från lägenheten, satt en timme i trappuppgången, däckad, vaknad, frasses, dollarstore, hemresa.(lika rädd att dö där med).


Enda bilden jag såg mest normal ut på. (påstår inte att jag är normal, jag svär!)

  
Finns ingen bild på hela mig, så ni fick två bilder på min klädsel. Min klänning var vit och kort, och jag hade nät-strumpbyxor och klackar. Så jag såg lite slampig ut tycker jag. Hotellet vi gick ut på hade typ UV-lampa på dansgolvet så jag kände att jag syntes. Och ni kanske förstår varför jag kallades "kassler" hela kvällen?

Lyckselebor är förresten socialt inkompetenta. Tydligen betyder: "Jag är kissnödig, ska vi gå på toa" = "Jag vill knulla". Sen så var Emmas (Älins lillasyster) pojkvän ganska blyg. Ända till hans penis kom på tal, hans syster påstod att den var liten. Då sade den blyga pojken: "Kanske när jag var liten, nu har jag en Tjur-Penis!" varpå hans smeknamn resten av kvällen var just "Tjur-Penis."Lyckseles stolthet. Det är en stor isbit. Som sagt, dom i lycksele har inte alla getter i hagen.

Ska bara...

... till stallet.
... duscha.
... packa klart.
... klä mig.

Bilen rullar 11.30 från bure, sen 12.00 från schtaaan. Mot lycksele!

Jag är smart.

Igår ställde jag in att fara ut och köra Rist för jag inte kände mig frisk. Men när Mli skickade ett sms och undrade om jag ville komma och käka fläskfilé kom jag direkt, det var ju bara en middag?
Vi hade svinkul, åt god mat, spelade in några låtar, kollade på bilder och youtubeklipp och pratade. När jag kände att jag höll på att tappa rösten så tyckte jag att jag skulle gå hem. Klockan var halv tolv och jag hade "bara ätit middag" i sex timmar. :P Tiden går fort när man har roligt, jag älskar verkligen Mli, hon är så spontan och underbar!
När jag kommit utanför dörren började jag hosta tills jag grinade, det är underbart! När jag kom hem däckade jag framför tvn och sov väldigt gott kan jag lova.

Idag ska jag inte göra något alls. Jag vill rida för det är underbart väder, men jag ska chilla så jag blir friskare till imorgon. Men Älin & Mli (&skrulf?) får tåla att jag snyter mig och hostar hela vägen till Lycksele!

PUSS

Tidsfördriv

Snott av Älin.

Saker som människor skulle bli förvånade över att veta om dig?
Jag är värsta ordningssam innerst inne. Vilket inte alltid märks.
Jag och Mli spelade in typ fem låtar igår, det låter helt enkelt underbart... ;)
Jag hade något annat jag kom på igår.. men det är borta nu.

Vilken egenskap vill du helst se hos andra?
Spontanitet

Hade du något smeknamn när du gick i skolan?
Cammen?

Hur var du som barn?
Lång som fan och smal. :P Och väldigt bråkig tydligen. Påstår min mamma i alla fall.

Vad tycker du om fildelning?
Det är underbart!

Varför bloggar du?
För att jag tycker faktiskt om att skriva och är stolt om jag lyckas skriva ner något finurligt. Plus att kunna gå tillbaka och kolla. :)

Betyder kärlek mer för dig än vänskap?
Kan det inte betyda lika mycket?

Vad kan man leva utan?
Mer än man tror.

Vilket är viktigast hos din partner?
Att den går att lita på, som Älin sa.

Har du funnit Harmoni i ditt liv?
Typ. Ska inte klaga!

Hur ofta lagar du mat hemma?
Någon gång i veckan. Det är extremt avancerat, typ grillkorv med bröd.

Vad skulle du göra med ett friår?
Har väl typ det nu? Jobbar det lilla jag får, pysslar med hästarna och har alldeles för mycket fritid. Men man ska inte klaga, då resten av livet troligtvis kommer innebära heltidsarbete.

Vilket lands matkultur tycker du bäst om?
Sveriges?

Är du pinsam på fyllan?
I have my moments!

Hur ser folk dig?
Glad, sprallig, spontan? :)

Människa som gör dig enbart ledsen?
Jag har uteslutit alla sånna människor ur mitt liv just för att det finns ingen anledning att ha dom nära.

Människa som gör dig enbart glad?
Supersvår fråga, men folk som aldrig gör mig ledsen kan typ vara Älin, Mli. Just för att jag kanske inte umgås med dom så jättemycket. Alla man är tajta med gör en ledsen/besviken någon gång! Annars är det omänskligt.

Värsta känslan?
Vara försenat, ha glömt bort något viktigt, jag hatar det.

Favorit tv-program?
Judge Judy? haha, jag ser bara serier på datorn, i så fall, supernatural!

När grät du senast?
Igår morse, hostade så att tårarna och snoret sprutade. (jag är fräääsh jag vet)

Är du vidskeplig?
Inte ett dugg.

Vad skulle du vilja ändra i ditt liv om du fick ändra på vad du ville?
Ett fast arbete typ. :)
Vara rik - för pengar kan man köpa sig allt, utom vänskap och kärlek?
Äga en Orbitrek, då skulle jag kunna träna hemma framför tvn. :P (har ingen att gymma med + det kostar pengar)

Vad har du alltid velat göra men aldrig vågat?
Jag vågar allt, jag heter förfan Unafraid. ;)

När blir man vuxen?
Eget boende, ett bra arbete som man försörjer sig på. Typ när man inte längre vänder sig till mamma&pappa så fort det är något.

Vill du säga förlåt till någon?
Nej, inte vad jag vet.

Vem är din hjälte?
Mig själv? (A)

Vad skulle du helst vara - snygg eller lycklig?
Jag är inte snygg, så lycklig kändes som ett bättre val ;)

Vad är lycka?
Att känna sig tillfreds med sin tillvaro, utan att ständigt behöva oroa sig för vardagen. (älins svar!)

Vilka personer beundrar du?
De som pluggar högskola direkt efter gymnasiet. Dom som förverkligar sina drömmar genom att sätta manken till, dom som vet vad dom vill osv. :)

Vem var din första kärlek?
Iris ;)

Vem har makten i ditt liv?
Mig själv, faktiskt. Ruskigt skönt.

Har du någon dold talang?
Nej, jag är sämst på allt,

Har du någon fobi?
Nej. Unafraid nivet ;)

Vad är det pinsammaste du gjort ?
Glömmer hela tiden bort människor. Kan inte namn eller ansikten, kan bli ruskigt pinsamt då jag står och pratar med någon jag inte har någon aning om vem är, men dom känner mig uppenbarligen ganska bra.

Tidsfördriv.

Stal av Älin.

1.Berätta om första fyllan
Jag drack ungefär två cider och satt och skrattade på en stol, bara för att det var så roligt att vara onykter. Första fyllan var det fjortishångel i skellefteå!

2. Vem är ditt snyggaste hångel?
Alla är snygga med lite alkohol i kroppen!

3. Yngsta respektive äldsta hånglet?
Yngsta kanske.. 2 år yngre? Äldsta var 28 fick jag veta efteråt.

4. Har du hånglat med fler än en person under en 24-timmarperiod.?
Oja!

5. Säg något du är nöjd med i ditt utseende.
Jag har faktiskt en snygg kropp, fast jag vägrar erkänna det för mig själv.

6.Nämn en detalj i andras utseende som attraherar dig.
Snyggt hår. (A)

7. Favoritsexsoundtrack.
Vad som hellst duger i krig.

8. Vilken är den pinsammaste skivan du äger?
Jag äger typ ingen skiva alls. Eller, har nog någon Bransta City Släckers i någon låda i garaget..

9. Vilken manlig/kvinnlig kändis skulle du kunna tänka dig att ha sex med?
Manlig kändis: Jensen Ackles <3
Kvinnlig kändis: Svår fråga. Jag får fundera på den.

10. Har du ljugit för att få någon i säng?
Jag är en snäll flicka!

11. Har du strippat för någon?
Jag är tråkig. :(

12. Har du stoppat upp behån/byxorna någon gång?
Absolut, man har ju gått i högstadiet och varit tuttlös.

13. Har du moonat?
Nej, jag är alldeles för pryd ;)

herregud.

Jag hittade en praktikplats jag var sugen på, en månad. BARA 95 mil bort, jippie.
Drömma kan man alltid.

Stressad

Jag har varit ruskigt stressad idag. Halv fyra ringde jag Empan och skulle höra om hon var på väg till travet. Det var hon inte. Så det slutade med att jag fick köra till Kusmark med en bil som behöver ett besök på verkstan(fredag). Tankade i stan, men hade för lite pengar på kortet så mamma fick föra över en hundring. Gick in och kollade hur mycket som saknades när jag tankade. 1 kr! Så jävla typiskt lite. Jag hade det i börsen, men var tvungen att ringa och tjafsa, sånt gör mig förbannad!
Sen, när jag for från travet skulle jag vara med Elin. Men jag kom på det i bure. Smartpoäng till mig, Hurra. För övrigt hatar jag när folk inte tar viktiga saker på allvar. Fy. Jag tycker att ansvarstagande är viktigt, faktiskt.
När jag kom hem upptäckte jag att kleptoman-Camilla hade snott pengar från inskrivningen. Så jag tvingade Samvetes-Camilla att ringa till Maria(på travet) och erkänna. Hon skrattade åt mig, fy. Så jag lovade att lämna tillbaka 20-lappen nästa vecka.

Nu har jag 0,07 kr på kontot. Det måste jag lösa innan lördag. Jag är peppad på att komma på hur.

Nu har jag varit negativ klart. Red Berra ett hårt pass imorse och han gick strålande! Var med Empan & lilla Astor på travet, det var mysigt. :] Ska rida Iris & köra Rist imorgon också. Och tigga pengar av pappa till Lycksele. Okej Älin, jag ÄR peppad. ;)


Inga nya bilder idag..

LYCKA!

Tänk vad små saker kan göra en lycklig. Hittade en låda i garaget som jag glömt packa upp, helt underbart! Sommarkläder, skor, finkläder jag glömt att jag ägde! En del grejer som jag plockade uppblev jag överlycklig att se igen! Som ett barn på julafton! Hittade smycken och en massa grejer, tänk att så lite kan göra en så lycklig!? Min dag är helt klart gjord!
Slutsatsen, njut av dom små sakerna i vardagen!

Det bästa som finns! <3

Filmtips.

Jag såg precis klart "The Notebook". Stal en recention från Lovefilm.se

"The Notebook" är berättelsen om de unga älskande Noah Calhoun och Allie Hamilton. Tillsammans får de uppleva en passionerad sommar innan de skiljs åt på grund av klasskillnad och Andra världskriget. Efter år på skiljda håll återförenas de oväntat. Historien om parets starka kärlek och om de hinder som står i vägen för den berättas decennier senare för en kvinna på ett sjukhem, en kvinna som tas om hand av en man som regelbundet kommer på besök och under dessa visiter läser högt för kvinnan ur en mystisk dagbok. Filmen är en berättelse om förlorade möjligheter, om att bli vuxen och om kärlekens magiska kraft.

Jag brukar inte gilla kärleksfilmer alls, men jag fick nästan en tår i ögonvrån, och det säger en hel del för att komam från mig, så, se den!


Tilltugg?

Ni vet, när man är sugen på något på kvällen, men vet inte vad? Det problemet hade jag igår. Jag var inte sugen på cola, inte sugen på godis (inte för att vi hade något men), så jag gick ner och kollade in i kylen. Jag högg direkt in i två råa grillkorvar. Bra snacks framför tvn!
Jag har aldrig påstått att jag är som alla andra.

Irriterad

Jag funderar på att göra en vattenstämpel på ALLA mina bilder. Blir så irriterad då någon bara använder dom, utan att skriva att jag har fotograferat.. Okej om man sparar dom, har dom som bakgrundsbild, då blir jag bara glad, men när någon  använder dom utan att skriva att JAG har fotat känns det som stöld. Vem som hellst får TA mina bilder, bara dom skriver att JAG har fotat dom. Men icke. Så jag funderar på att märka samtliga. Bdb är så bra att det lägger automatiskt in en stämpel, skönt, då slipper jag.

Färdiggnällt! Jag tror Karina kommer hem, typ imorgon. Jag trodde hon skulle vara borta en vecka till, men när jag kollar min kalender, så ser jag att jag har varit ut med MingelPingel 6 gånger, det vi bestämt. Synd, jag hade som just börjat förstå och tycka om hästen :) Sen kommer jag sakna kattalex, han är rätt mysig att ha i famnen när jag ser på tv, eller som nu, sittandes på skrivbordet bredvid tangentbordet. :) Kommer bli tomt :(

Imorgon blir det ut och rida Berra och jobba på travet, trevligt! :) Dag ringde förresten om en märr i Lövånger som skulle föla snart och dom kanske kunde behöva hjälp med föluppfostran. Vore hur kul som hellst!


Snebild på MingelPingel. :)

Jag är vaken, OKEJ!

Vaknade rätt häftigt idag. Katten rev ner en fönsterlampa som landade och gick i tusen bitar nungeför 10 centimeter från mitt huvud. Hurra.

Föresten, när jag "snoozar", (det står så på telefonen när väckarn går igång, eller i alla fall "snooza"), så lyckas jag alltid tro att det står "snopp". Varför? Fattar jag inte att det aldrig skulle stå snopp på telefonen när jag vill sova en stund till.
Jag skulle inte vilja göra ett IQ-test just när jag vaknat.


Frisk & Fräsh

Jag känner mig riktigt fräsh idag. Jag har nämligen både färgat & klippt håret. Hos en frisör dessutom. Utan att betala en enda krona, halleluja! Hemligheten heter John Bauer. Jag gick till en tjej som hette Therese om jag inte minns fel, och eftersom hon studerar till frisör så får hon inte ta betalt. Jag är ruskigt nöjd kan jag då säga. Hon klippte typ tre centimeter för att hon var tvungen (tur att det inte blev mer!) men det kan jag förstå då jag inte klippt mig på.. 10 månader. Så tre centimeter är ok. ;) Klippte även upp och gjorde en lång snedlugg, skönt som fan. :) Färgen är ganska nära min naturliga, men vi fick ut lite av det rödaktiga så jag är ruskigt nöjd!

Tyvärr drog det ut på tiden så jag hann inte kramas med Sandra. :(

Sen drog jag till innervik och for ut och galopperade på mingelpingel. Hon är ganska mysig. :) Sen for jag till stallet och fixade precis allt, hade lite tid över. :P Ides inte fara ut och rida då jag hade jeans på mig och två turer på en dag skulle garantera skavsår.

Sen så har jag tvingat pappa att städa garaget lite och så har jag plockat undan i mitt rum och dammsugit. Vikit tvätt och städat toaletten. Flitig kan man säga! Och jag är fortfarande inte helt frisk. Credit åt mig alltså!


Kass bild på håret, javet, men jag ides inte anstränga mig mer. :P

Reklam.


Jag måste marknadsföra Gratis Bio igen. Ni kanske inte vet att Älin lyckades samla ihop till ett presentkort på H&M för 700 kr!? Och det ända man behöver göra är att prova olika erbjudanden, handla online, värva medlemmar, skriva om det i bloggen (som jag gör nu) och samla ihop massor av poäng.


Ruskigt värt, särskillt då man är hemma och är sjuk som jag är idag. Ytterligare en fördel med att skriva ett blogginlägg är att jag kan vinna ett presentkort på Nelly.com för 500 kr! Otroligt värt!

Som sagt, det finns ingen anledning att inte bli medlem!

Blä

Igår när jag gick och la mig kände jag mig inte helt frisk. Så idag är jag inte helt frisk. Det är verkligen underbart. Men jag klev upp sju och släppte ut hästarna och gjorde klart stallet, grymt beviken att jag inte orkade ut och rida. Hatar att inte kunna göra saker som jag sagt att jag ska göra.
Vattnet jävlades och hade frysit, underbart. Så jag var nyss tillbaka, inte fruset längre, men det droppade fram.. Så Thomas ska ringa och skälla på kommunen så dom släpper fram tillräckligt med vatten.

Men jag tror jag är frisk imorgon i alla fall. För då ska jag färga håret på JB och rida mingelpingel. Och Iris.

Dagens planer är: Duscha. Och läsa lite i min bok som jag inte rört på 1,5 månader. Storslagna planer alltså.

sommarplaner.

I sommar ska jag tvätta bilen i bikini och högklackat. Men jag förstår inte hur det ska bli lika sexigt när jag tvättar min gamla merca. Ska klura på det.


Bordellbodahuset.com

Jag tycker vi öppnar bordellen igen, eller vad säger du Älin?

Ljuva minnen á -06

En bild säger mer än 1000 ord.
"jag vill vara din margareta, bara vara din, ska du veta.."

Buzy

Jag har haft fullt upp i flera dagar, jag är helt slut. har dragit på mig en förkylning också, så det gör inte saken bättre.

Idag har jag hand om stallet, så självklart ska det jävlas. Vattnet funkar inte i vattenkopparna och bara rinner sakta fram genom kranen.. Orsaken: Någon smart jävel har grävt av en stor huvudvattenledning, så vi kommer ha så hela helgen. Underbart då Berra river ut en hink på två minuter ungefär. För att få det ÄNNU jävligare så har vi slut spån. Det vill säga, om han välter ut 20 liter vatten i boxen blir han nästan utan spån.
Så ska de jävlas så ska det göra det ordentligt.

Har kört lite horsemanship med Berra idag. Han behövde det nog, virrpannan. Men han var duktig. ♥
Har även skickat alla traderapaket. Jobbigt att slå in och gå till posten med dom.

Igår red jag Berra i byn. Han blev bara rädd då all snö på ett tak rasade, stackarn. ;) Sen handlade jag mineraler åt Thomas på lantmanna. Det råkade vara superrea! Så jag impulsshoppade en ny ridhjälm, en säkerhetsväst & ett schabrak för.. 469 kr! Halleluja! Inte reapris skulle grejerna ha gått på.. 1500 spänn? :) Inte illa. Sen for jag på coop och jobbade 14-21. Chillade typ en timme med Linus, men förutom det var jag jävligt effektiv! Jag är nästan lite stolt.

I torsdags red jag Mingel-Pingel på isen. Galopperade lääänge, hon har otroligt trevlig galopp den damen. :) Sen for jag hem och Lisa red Iris på ridbanan, och jag fick leka ridlärare. :) Det gick bara fint, Iris är som söt.


SötIris med blingbling! ♥

Följa instinkter?

Är det bara jag som vill sätta på kranen?

Utmanad

Jag har blivit utmanad av Älin, den skitungen. :D

Tre jobb jag har haft: Travet, Rusta, Hästskötare
Tre platser jag har bott på: Siljansnäs, Bureå, Bollnäs
Tre saker jag gillar att se på TV: The Mentalist, CSI(alla), Americas next Top Model(underbart att vakna till)
Tre favoriträtter: Pizza, kycklingtårta, tacotårta
Tre platser där jag helst skulle vilja vara just nu: Ute på en barbackaridtur på stranden, på hästarnas bete & utomlands.
Tre personer jag utmanar: Empan, Sandra & valfri.

Bästa sättet att inleda en konversation.


Back On Track

Dags att utvärdera mitt Back On Track armbågsskydd.
Jag hade lite problem med armbågen i typ julas, med smärta och svullenhet så jag köpte det här armbågsskyddet för cirka trehundra kronor. Fungerar faktiskt jättebra och är inte svullen och inflammerad alls länge (hade varit det i flera månader, minst tre). Fortfarande så får jag lite ont om jag överanstränger mig, men nu fungerar skyddet förebyggande och stödjande. Rekomenderar produkten varmt, finns alla möjliga skydd till både människa, häst och hund.


Beskrivning av BoT från deras shop:
Back On Track Armbågsskyddet har visat sig ge mycket god effekt vid musarm och tennisarmbåge. Det keramiska tyget har uttalat god inverkan mot inflammatoriskt utlöst smärta, som dessa smärttillstånd är ett resultat av.

Det är väl värt att prova Back On Track armbågsskyddet även vid mer kroniska besvär, t ex efter att man har behandlat ett tillstånd med kortison-sprutor.

Back on Track effekten:
Smärtlindring
Lindrar inflammation
Minskar muskelspänning
Ökad blodcirkulation
Läkning påskyndas

Funktion:
Lindrar och påskyndar läkning av skador i muskler och leder
Uppvärmning av muskler inför arbete eller fysisk träning
Förebygger skador i muskler och leder

ONSDAG

Det har varit två intensiva dagar. Igår klev jag upp och for till Sundsvall 02.50, i snöstorm och allt. Sov i baksätet hela vägen nästan, underbart! Sen veterinärbehandling hos Per, trevlig veterinär det dära! När vi skulle fara hem så körde Martina i diket efter ungefär tvåhundra meter, plogbilen hade plogat utanför plogkanten, så det var inte hennes fel. Vi ringde veterinären som gjorde en paus i nästa häst och kom med sin traktor och drog upp oss, haha. Sen for vi vidare, åt på max, och pratade och skrattade massor, trevlig resa som gjorde 80 mil betydligt kortare!


Marina & bussen.

Sen så hängde jag med till Gummark på Sagas begär och åt tacos, hängde med Martina och gick ut med hundarna. Där kan vi snacka väluppfostrade! Jag blev ruskigt imponerad kan jag säga, det ska jag lära våran kommande hund! Sen somande jag i soffan till Sex and the city. (jag bytte kanal så fort det blev snuskigt, saga låg bredvid och titatde nämligen ;)
Idag skulle jag göra massor av saker med satt och väntade i tre timmar på att Thomas skulle ringa, vi skulle nämligen ut och köra. När vi väl for ut så var bägge hästarna grymma. A.K sprang och kvastade som en unghäst och Berra travde som aldrig förr. Sen for vi till Royal och shoppade och kollade in provloppen, Ängsjänta såg fin ut och jag träffade sötnelson! <3 Gulligaste rottisen!

Nu har jag på mig min Abtronic som jag köpte för 115 kr. Herregud säger jag bara. Ska utvärdera om typ tre veckor, en månad.

Personlighetstest

Gå in på http://www.zapera.com/survey/demo/personality/

Stämmer så klockrent med det där med kalender.. Är helt beroende av det. :P

GET AYDS!

Jag dör! <3
 

Jag får ...

Jag får rysningar i kroppen & tårar i ögonen.

Orbitrek

Jag var inne på tvins.com alldeles nyss. Och nu vill jag ha en Orbitrek! Tänk om man ändå hade råd. Det vore hur chill som hellst att träna en halvtimme framför TVn om dagen! Dagens tips är alltså att INTE besöka tvins.com. Köpbegäret kommer att väckas.

Igår låg jag och såg på tv. Det bästa som fanns att se var om gräshoppor. Jätteintressant, inte. Efter det började Criminal Minds, och jag blev jätteglad, det är underbart. Men då somnar jag under första reklampausen! Så nu får jag aldrig veta om dom stackars barnen överlevde. Det är ju underbart. Somnade alltså innan klockan elva. Idag vaknade jag halv tolv. Nästan 13 timmars sömn. Det är underbart när jag hade tänkt somna klockan nio-tio idag, eftersom inatt, klockan 03.00 rullar bilen mot sundsvall, hade varit najs att kunna sova lite.

Hade inget mer vettigt att skriva, förutom att hästarna var helknäppa idag.

Grr..

Kopierat från http://www.twoforone.nu/ om manlighet!

1. När du slänger grovsopor i en container. En tung diskmaskin. Ett lyft. Ett hiv. En smäll. Dö din jävla vitvara!


2. När du bär fem stora stark utan att använda bricka. Brickor är för servitriser och folk med små händer.


3. När du behöver döda något så att det slipper lida. Du har råkat köra på ett rådjur på E4:an. Dina medpassagerare skriker och gråter. Du avlivar det stackars djuret med ett fälgkors. Ett "i faderns och sonens..." gör det extra coolt.


4. När du vässar en blyertspenna med en kniv. Eller en cirkelsåg. Eller en slipmaskin.


5. När du sätter på dig jackan, sveper de sista 70 procenten av ölen, börjar gå mot dörren och säger "kom igen nu drar vi!", och ser dina kompisar desperat försöka hänga med.


6. När du sågar motorsåg. Helst med en cigg i mungipan. Rökning och sånt som låter jättehögt hör ihop helt enkelt.


7. När du nickar åt en polis. Det betyder ungefär "ja vi har bråkat en hel del genom åren, men det är glömt nu. Vi vet var vi har varandra." Att du var Baseballträ-Berra i byn i 5 år av skräckvälde är inget som glöms, men folk förändras.


8. När du luktar bensin. Din tjej gillar det. Oavsett vad hon säger.


9. När du får in en klockren glidtackling. På bollen först. Motståndardribblerns ben flyger undan, och han landar med en duns. Förhoppningsvis ryker två revben också. Domarn säger: "Sluta filma!".


10. När du släcker en eld. Naturen - Mannen. 0 - 1 .


Söndag

Idag har jag försökt vara nyttig, bara druckit två colaburkar.. Men det är helt okej ändå. Tänkte skippa nattmackorna, men jag var så hungrig. :P

Jag är kär i ett par skor. 650 kr och jag vet inte ens när jag ska använda dom. Men jag är kär. Pank också för den delen. Men jag har 723 kr på väg in på kontot från traderaautioner, inte illa! Men det är typ soppapengar + något mer. Men jag har inte bestämt vad, ska unna mig något!
För övrigt så hatar jag min syster. Jag hittade en Abtronic (från tvshop) hemma hos mamma som jag ville låna, men hon vägrade! Så jag, i tjurigheten, bjöd 100 kr för en på tradera xD VILL PROVA, SKA PROVA!

Både Iris, Berra & Rist har fått motion idag. Jag red Berra inne i byn & Lisa red Iris. Berra var jätteduktig och inte rädd för något, sötbäbis! <3 Sen fick Saga rida lite på Iris, jag är lätt avundsjuk på en 9årings sits, herregud. Sen blev det Rist i skogen, skötte sig super, så jag hoppade upp och red barbacka vid vägen, i trav. (förra gången bockade han och busade) UNDERBARA häst, jag ska kidnappa honom en vacker dag.

Jag måste skriva vad jag ska göra i veckan, så jag kommer ihåg.
Måndag: Rida Berra.
Tisdag: Sundsvall med Martina.
Onsdag: Rida Minglan, Rida Berra?
Torsdag: Ev. trav i Boden
Fredag: Berra?
Lördag: Rida Minglan
Söndag:
Dessutom så har jag hand om Rist mellan onsdag & söndag. :) Fullplanerat kan man säga.


RSS 2.0