Produktutvärdering, Magic brush

Nu har jag hunnit snabbprova dom lite. Första intrycket: Plastiga, jobbiga att hålla i och dom är precis likadana, bara olika färg. Alltså identiska, det är ingen skillnad på dom tre olika, det är säkert tänkt att man ska bara hålla isär dom och slippa borsta leriga ben med samma borste som man "ryktar" hästen med.

Så jag var lite "besviken" direkt, började borsta Lukas, som är lite känslig, han verkade tycka om borsten, dessutom är han ganska sandig och en vanlig borste gör nästan hästen ännu dammigare känns det som. Den här gick däremot på djupet, fick med sig all sand som satt mot huden och vipps så var hästen inte dammig längre! Hur nu det gick till! 

Ni vet när hästarna har typ intorkad lera på haserna? För hårt att få bort med en vanlig borste och en piggborsta kommer inte åt och hästarna uppskattar det inte. Gick bort hur lätt som helst med dom här borstarna och Lukas brydde sig inte. Dessutom borstade jag hela Lukas ansikte med borsten och det tyckte Lukas var superskönt! Så den är inte hård och fungerar bra på känsliga hästar, samtidigt som den var otroligt effektiv!

På Iris älskar jag borsten för benen! Hon är nämligen brunstig mest hela tiden och har massor av intorkat kiss på bakbenen, det enda sättet tidigare att få bort det har varit med hjälp av vatten, men Magic brush får bort det intorkade kisset! Helt otroligt!

+ Otroligt effektiv, hästarna gillar den!
- Ganska obekväm att hålla i. Den borsten för pälsen hade kunnat vara en storlek större.

Så min slutgiltiga dom är att jag verkligen gillar borstarna och för priset 149 kr på skara hästsport så rekomenderar jag dom absolut!

Kommentarer
Postat av: Hanna

Hur stora är dom ? :)

2011-06-26 @ 15:37:14
URL: http://brusella.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0