LÖRDAG

Känner mig mycket friskare idag! Vädret är helt fantastisk, så jag trotsade kroppen och for och red Iris en sväng på banan!

I början bjöd hon inte ordentligt, men jag började med att jobba henne ordentligt fram i skritten så hon klev på i en stadig form. Sen travade jag lite serpentiner och åttor och hon kändes fin, liiite slö, men inte så det påverkade takt och steglängd. Jobbade på lite mer i traven och gjorde lite övergångar. Sen tog jag galoppen och fick gasa lite en långsida för att få igång henne lite, sen var hon jättefin i båda galopperna, samlade sig och fick liiite höjd i sprången i alla fall!

Sen gav jag mig, joggade ner henne och for hem, jäklar vad hon laddade på hemvägen då jag skulle trava ner henne, taggad! Passar bra då det blir lite markarbete imorgon! Ska på med graman och tvinga henne jobba lite seriöst, tänkte ställa upp två små räcken, en oxer och lite travbommar bara. Fokusen ska ligga på en ordentlig galopp och bra vägar! Hinden ska jag nog bara ha på 70 cm eller något liknande.
Iris i våras!

Kommentarer
Postat av: ellen

Haha gud så söt bild ^^

2011-09-17 @ 14:29:56
URL: http://ellenshestliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0