Ändrade planer!

Jag hade glömt att equiterapeuten kommer till Berra imorgon! Om jaghade jag kommit ihåg det så hade jag kört idag, men nu så får jag gå upp tidigt, vara i stallet klockan åtta för att köra en sväng så han är redo till klockan tio!

Sen så ska pappa skrapa av ridbanan lite så allt slask försvinner. Så får vi se om jag rider Lukas där eller far till ridhuset!

Vädret blev tokfint på kvällen och jag mådde så dåligt över att det var klibbsnö, annars skulle jag ha ridit ut på Iris en sväng. Men jag klickertränade Berra en sväng i alla fall! Nu har han verkligen förstått targeten, så jag försvårade det lite och la den på marken och backade ifrån honom, så han var tvungen att gå efter för att röra den och så vidare. Jobbade också på "apport" med en petflaska, men vet inte riktigt hur jag ska få honom att förstå att han ska lyfta den.. Får fundera vidare! Han förstår mitt tecken för backa men känns väldigt motvillig så vi får nöta vidare på dessa trick ett tag till!

Kommentarer
Postat av: Loella

Börja med att klicka in petflaskan på nära håll, i din hand. Börja med att klicka då han tar/snusar på den och försvåra det och klicka då han vill bita i den :-)

2012-04-15 @ 21:06:37
Postat av: Helena

Nu har jag svarat på frågan varför Bosse är hemma igen :) blev lite långt att skriva i en kommentar så du får klicka in på min blogg och läsa :)Ha en bra dag! :)

2012-04-16 @ 09:47:24
URL: http://travgalen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0