Fina häst!

Idag blev det ridhuset med Lukas! Dock är min sadel på Royal, då en söm som sagt spruckit och skulle lagas, så jag fick rida i barbackagjorden. Hade alltså inge som helst förväntningar på att det skulle gå bra.

Men när jag hade värmt upp honom så började jag jobba honom i traven och han tog alla halvhalter jättefint och blev stadig och gick med en bra takt! Jag satt bara och finåkte. Han var minst lika fin i båda galopperna OCH avsaktningarna till trav var helt okej! Jag var helt lyrisk! Sen så stod det lite småhinder i manegen som vi hoppade och jag fick tillbaka honom jättefint mellan hindren! Sen spexade vi lite och hoppade drygt 110 cm också. I barbackagjord!

Förstår ni hur sjukt nöjd jag var när Johanna filmade? Jag har nämligen ingen film på honom när han går BRA i dressyren, så jag var överlycklig att det var filmat! Sjukt roligt också med lite hoppning i barbackagjorden. Men, då är Johannas telefon helt sär och hade inte sparat ett skit. Jag är så sjukt jävla arg! FYFAN. Så nu kan jag inte vara glad över att Lukas var fantastiskt fin, nu kommer jag vara sur hela dagen över att filmerna försvann. 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0