Helgen

I Lördags så tittad ejag på hoppkurs halva dagen och skulle hoppa med Lukas på kvällen. Så jag var på plats en timme efter hoppkursen skulle vara slut. Dock drog den över en timme till, så alltså var dom två timmar försenade..

Efter att ha stått med en sadlad och klar häst en timme så var jag inte så taggad på ett långt ridpass, så jag värmde upp ganska snabbt, Lukas kändes bara fin. Hoppade fram typ tre språng på småhinder och hopapde sedan direkt en bana på typ 80-90 cm. Det gick hyfsat fort. Höjde direkt till 100-110 cm och hoppade igen. Lukas lyssnade inte riktigt tillbaka och vi kom stort på typ alla hinder, så vi gjorde om och det gick bättre, istället för att försöka ta tillbaka så smackade jag på honom om avstånden inte riktigt stämde, så det blev lite för högt tempo, men han hoppade fint!

Jag kände mig inte jättenöjd, men både jag och Lukas hade hemlängtan, så vi nöjde oss där!

Idag har jag kikat på hoppkurs halva dagen och sen kört Berrabus. Det blev bara jogging, vägarna är inte speciellt bra tyvärr. När vi kom hem strechade vi bogen och masserade den muskel vid flanken som var lite kort. Eller, inte masserade. Stod på en pall med armbågen på punkten med min tygnd bakom. Envis liten spänning kan jag säga!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0