Helgen

På lördag var det ganska lugnt, vädret var riktigt värdelöst och jag var så nöjd över att jag planerat in den som vilodag för pållarna! Iris frös när jag kom till stallet, vilket resulterade i att hon kom i full galopp, bockandes, reste mot berra och vände sig om och matade slag i luften. Tokfia! När jag hämtade ett tjockare täcke såg hon fruktansvärt nöjd ut kan jag lova! På kvällen kom det 1dm snö som resulterade slask.. 

På kvällen var det fest i stan! Supermysig kväll med Älin, Mli, Kicki, Oskar, Elin & Johanna också! Jag fick spela black jack åt någon kille när han köpte drinkar och fick behålla vinsten på 450 kr! Woop woop! Nu har jag faktiskt råd med mina nya stallskor som jag beställt!

Idag så fick Lukas komma ut på en körtur. När det är 1dm snö/slask så är det inte så roligt att rida då det lätt blir styltor. Men när man kör kan man låta hästarna jogga på lite fortare än ridtempo och då blir det inga styltor! Så vi körde en kort tur i friskt tempo. Lukas såg mycket nöjd ut över att få springa med huvudet i vädret, haha!

Jag ska strax till stallet och tjollra lite. Kanske klickerträna Berra lite. Var sugen på att fara ut och springa, men det är som sagt slask överallt, så får vänta någon dag tills det försvunnit och jag har blivit helt frisk.

Imorgon ska jag köra Berra och rida Lukas, vi får se om det blir ridhuset eller om det går att rida ut eller på ridbanan!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0