Äntligen fredag!

Ska jag vara ärlig så älskar jag mitt jobb, men det är så otroligt härligt att vara ledig också!

Det har varit mycket i veckan, men det hör till vanligheterna. Jag har åter igen bestämt mig för att vara nyttigare. (Vilket jag bestämmer mig om cirka 3 gånger i veckan och har gjort det senaste halvåret, hehe.) Den här gången är det dock allt eller inget som gäller och dom första två dagarna har gått strålande, så om jag känner mig själv så kan jag nog hålla i det ett par veckor. Tillräckligt länge för att förhoppningsvis komma ifrån att äta godis/chips/dricka läsk varje dag. För så har det varit i några månader för länge. Genom att skriva ner det så vägrar jag misslyckas, så nu kör vi! Jag önskar att jag hade mer motivation till att träna, men nu när det är mörkt så tidigt så vill jag helt enkelt inte gå ut, haha! 

Tillbaka till det viktiga i livet, hästarna. Idag var det ett planerat dressyrpass för Gabbi. Jag red på nova-bettet idag. Sist jag gjorde det så hade jag en dålig känsla och skyllde på bettet. (För vadå, det kan väl inte vara något fel på min ridining, eller!?) Vilket idag bevisades att var fel, haha. Hon var lite springig idag också, men det var en förbättring från tisdagens träning, dock inte bra. Men förhoppningsvis så trillar poletten ner inom kort! Mot slutet av passet så tyckte jag att hon var riktigt lyhörd och ridbar, den känslan ska jag försöka spara och sträva efter kommande pass. Det enda jag grämer mig över är att jag inte sitter i sadeln! Hur svårt ska det vara!? Söndagens läxa till mig själv! Jag kan tillägga att Gabbi är en riktig klippa, jag kommer aldrig sluta tjata om det. 

När vi red galopparbetet så hade det hunnit skymma en hel del. Det finns hagar brevid ridbanan och några hästar som går där. Dom hade totalt psykbryt och galopperade och varningsblåste hur mycket som helst. Gabbi tittade lite på dom, men behöll 100% lugn. Sen skrittade vi genom skogen i mörket hem. Gabbi var helt avslappnad. HON ÄR FYRA ÅR! Ingen behöver tala om det för henne, ok?
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Du kanske skulle testa rida med dressyrsadel som ger rejält stöd? Att den liksom håller dig på plats i sadeln så du inte behöver tänka och jobba så mycket på hur du sitter :)

Svar: det är bara när jag själv fuskar som jag gör så, om jag fokuserar och rider ordentligt så är jag nere i sadeln, så det handlar bara om att jag ska rida bättre, haha! ;)
Camilla Robertsson

2013-09-21 @ 13:56:15
URL: http://www.fossig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0