Crap

Jag är sjuk idag. Jag har något märkligt virus eller något skulle jag tro, så jag har varit sjuk varannan dag i typ en vecka, otroligt onödigt skulle jag vilja säga!

I förrgår så fick jag komma till stallet 22.30 och ta in min häst. Hon hade nämligen inte velat komma in. Så Tomas hade gjort förra försök, men inte fått in henne. Som tur är så har jag nära till stallet, så när jag kom dit så hade hon stått ute själv i cirka en timme. Det var 2-3 grader, blåste och regnade rejält. Gabbi var lugn och glad och följde med mig in som en hund. Jag fattade ingenting! Hon gjorde likadant igår. Gabbi har stått hos Tomas en månad och har börjat med det här tjoller nu. Min teori är att det har blivit mörkt på kvällarna nu och att hon tycker att Tomas är läskig. Gabbi tycker att vissa män är ganska läskiga, hon har nog varit med om något tidigare. Men för att lösa det här så sitter det en snörstump i grimman som Tomas ska kunna få tag i, haha! Han ska ha med sig mutor ut också, knashäst!

Jag kan tillägga att Tomas är extremt lugn och snäll, inte ett dugg skräckinjagande, så hon har verkligen ingen anledning till att vara rädd för honom. Som tur är så har jag tre minuter dit, så kommer Gabbi inte att ge sig så löser det hela sig ändå som tur är! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0