Fullspäckad helg!

Hur ska jag orka med en arbetsvecka efter det här kan man undra?

Igår så var det först unghästutställning, som jag fotade. Trevligt väder och bra sällskap och många fina unghästar är väl en bra sammanfattning. Dom flesta ett- och tvååringarna var dessutom fantastiskt välhanterade, kul att se! Just nu kommer jag inte ihåg allt som sas om Kråkan, men han blev i alla fall klass 2 och domaren tyckte att han var under utveckling. Så vi får se om han får högre poäng nästa år. Han skötte sig dock fantastiskt! Han uppfödare Frida visade honom och han stod helt stilla hela tiden när han var uppställd. Duktig lite kille! Bilder kommer en annan dag!

Efter det så följde Mli med mig hem och jag hoppade Gabbi lite. Det gick dom inte speciellt bra, hon har insett att det är kul att springa fort och vara stark. Så vi var lite osams över hastighetsbegränsningarna helt enkelt. Förresten så började hon ridpasset med att falla omkull.. När jag hade ridit fram klart och skulle bryta av från trav till skritt så föll hon över sig själv, hon var ner på framknän och näsa och höll på att stupa helt.. Mli stod och gapade och missade få det hela på bild.. Det måste ha sett helt fantastiskt ut..! Dock så var det lite synd om Gabbi då hon skrapade upp knäna lite, smulan då. Efter den lilla vurpan så lyfte hon dock på fötterna ordentligt, men kändes lite stressad. Egentligen skulle vi tävla en klass nästa helg, men efter gårdagens pass så beslutade jag att det inte blir några tävlingar i år, vi tränar i vinter och lär känna varandra bättre istället!

Kvällen med mysig med mat och lite cider, tänk vad lite gott sällskap kan göra! 

Idag så blev det banan igen för Gabbi, egentligen var det en skogstur inplanerad, men jag behövde få igenom lite lydighet. Så gårdagens hinder stod kvar, men jag gjorde om dom till öpphöjda bommar istället. Med fokus på att hon skulle vara lyhörd. Vilket gick.. okej. Hon lyssnade jättetrevligt mot slutet, men det tog lite för lång tid innan jag fick igenom det jag ville. 

Veckans plan är att hon vilar imorgon, går dressyrträning tisdag, sen får hon vila onsdag-torsdag. Det känns som att hon kan behöva det, jag tror att hon har ganska mycket träningsvärk efter helgens pass.
Ledsen häst med dammig näsa!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0