Kärlek till vädret!

Om hösten fortsätter bjuda på så fantastiskt väder måste jag säga att jag inte har tänkt klaga! Strålande sol och 20 grader varmt i september är inte illa!

Idag blev det en heldag häst, precis som det ska vara! Vi började dagen med att plocka in det sista av sommarhagen. Att få in över 1,5 km tråd på en dryg timme är fantastiskt effektivt. Tack vare lite hjälpmedel och planering så går det superfort. 

Efter det så var det dags för ett dressyrpass på Gabbi. Idag var hon pigg och alert. Att det dessutom var hindermaterial, två hästar en hund och en MAN(sjukt respektingivande tydligen) på ridbanan gjorde ju att det hela var ganska spännande. När jag började trava så sprang hon iväg, men jag behövde bara tala om för henne att vi inte alls skulle springa idag och hon lyssnade direkt och blev riktigt trevlig! Om hon själv fick välja var vi skulle rida, så siktade hon direkt på bommarna, härlig inställning! Vi ska dock hoppa imorgon, så jag lyckades hålla mig till vanlig dressyr. 

Gabbi var jättefin. Vi lyckades till och med göra några galoppombyten till vänster galopp på hjälpen. Vilket vi inte har provat på väldigt länge. Hon är så svag i höger, så där var det helt enkelt lite för svårt än så länge!

Resten av dagen har jag pysslat lite med transporten och kikat på hoppkurs för Lotta Sjöberg. Jag blir otroligt sugen, jag längtar verkligen till att veckoträningarna drar igång! Om man nu har fått en plats, men min otur så skulle jag inte bli förvånad om jag blev utan!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0