Skam den som ger sig!

Jag kan väl inte påstå att känslan varit superbra efter dom två senaste ridpassen. I söndags strulande Gabbi lite när vi skulle hoppa tvåsprångs-kombination och igår hade jag som sagt 600kg häst i handen när vi galopperade ute.

Så idag blev det lite markarbete med fokus på bra ridning, hela tiden från min sida. På den ena långsidan hade jag tre bommar med 15 meter mellan. Inga konstigheter, bara galoppera över och hitta en bra galopp och jobba på rakriktning. Vilket gick bara bra! På den andra sidan hade jag en likadan kombination som i söndags, på den hisnande höjden 60-70 cm. Första gången kom hon knasigt på det första hindret, och ännu knasigare på nästa, men löste problemet. Därefter fick jag en liten protest, men sen rullade vi åt bägge hållen några gånger utan problem.

I övrigt så fokuserade jag lite extra på hörnpasseringarna. Hon vill gärna gena lite och svänga direkt efter hörnen, men idag så tyckte jag att det blev lite bättre.

När vi var klara på ridbanan så öppnade sig himlen och regnet öste ner, samtidigt som det började åska. I september? Hallå, vad hände? Haha, jag tror att sommaren kämpar för att hålla sig kvar en liiiten stund till!

Imorgon får Gabbi en välförtjänt vilodag, på fredag tror jag att vi satsar på ett dressyrpass!
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0