Utflykt!

Gabbi fortsätter vara duktig! Hon står mer still på transporten för varje gång vi kör, super! Förhoppningsvis kan jag ha henne på transporten under framtida tävlingar utan att hon gräver sig genom golvet, vilket hon nog skulle göra i dagsläget. Men nu är det inga större problem med att skicka in henne i transporten heller, härligt!

Vi åkte nämligen till bergsbyn för att hoppa för Marre idag. I början var hon mer fokuserad på pojkarna som stod bredvid ridbanan och käkade hö, men det gick över! Ridpasset gick bra och jag fick lite saker att träna på, men känslan var överlag bra! Styrningen fungerade hyfsat, ni ser att det är lite missar i kommunikationen för tillfället! Känslan över dom små hindren(alldeles lagom höga i mina ögon, haha!) var dock riktigt bra!

Jag har beslutat att inte vara med på Pay&Jump på onsdag, hon orkar helt enkelt inte. Vi hoppade fram på ett hinder, tog en kombination några gånger och avslutade med det ni ser på filmen, sen var Gabbi döslut. Så det blir lite för tufft att gå framridning, framhoppning och så en hel bana över det. Vilken tur att vi inte har bråttom! 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0