140424

Det har varit mycket några dagar! Gabbi har fått dra fram lite timmer och är coolast i världen! Kolla en filmsnutt på min instagram "camrz" om ni är nyfikna! Hon både fastnar och grejerna går sönder och hon kunde inte bry sig mindre! Jag har också tränat tre dagar i rad! En gymdag och två löppass, jag misstänker att jag inte kommer att kunna gå ordentligt imorgon, hehe

I alla fall så är svullnaden ungefär 100 gånger bättre och jag tänkte rida lite imorgon. Dock blir det barbacka då sadeln är på omstoppning. Barbacka på en unghäst som vilat en vecka? Det ska i så fall vara på Gabbi, men jag är inte så kaxig. Hon har alldeles för mycket pälsglans i pälsen som jag använt i kriget mot hårfällningen, haha.

Lördag morgon hinner jag eventuellt arbeta lite i skogen, sen kommer Ingemar och kollar upp min lilla dam, misstänker att hon får lite nålar.

Jag bjuder på lite bilder som Johanna var snäll och tog, erkänn att ni blir imponerade! Dock så hade jag vissa problem med att koordinera styrning utan att falla, haha!
 

Kommentarer
Postat av: Karin

Härligt!! Hon ser nöjd ut :-)

Svar: jo, hon verkar tycka att det är ganska roligt :)
Camilla Robertsson

2014-04-26 @ 13:24:40
URL: http://www.fossig.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0