Shopping!

I år har det varit otroligt lugnt på shoppingfronten, det har varit vinter och dötrist att köpa något åt hästarna. Men idag blev det lite shopping!

Jag måste förresten hissa Hööks lite! Jag köpte ett par lamicell-skydd i höstas som jag älskar, dom sitter kanonbra och väger nästan ingenting. I alla fall så gick dom sönder i förra veckan, och via mailkontakt har hööks letat upp mitt kvitto och byter ut skydden åt mig, kanonbra service!
I alla fall så åkte jag förbi bästa Wallers Sadelcentrum efter jobbet och plockade på mig lite småsaker. Pälsglanset ska jag skriva en liten recention på när jag har hunnit prova det! Det roligaste inköpet ska jag dock hålla på en eller två veckor, det kommer bli spännande, jag lovar! ;)

Andréa har fått in blingade Equality Line-schabrak! Dom är såååå mycket snyggare irl, åk dit och titta!
Efter shoppingen så blev det att åka till stallet och försöka få ut en tossig Berra, lyckas montera Kråkan bakom vagnen och få med Gabbi ut på vägen, dock blev hon lämnad lite efter och höll på att hoppa ur kedjorna i förtvivlan. Jag fick promenera bredvid en balanstravande Gabbi i tio minuter innan jag försökte klättra upp. Kråkan balantravade lika mycket han, dock säkert fastspänd bakom vagnen. Det blev en skritt-tur med några små travsträckor på typ 100 meter, för sen var vi tvungna att stanna och vänta in Berra, som blir lite förtvivlad då vi försvinner.

Gabbi mötte även ett barn i en skottkärra utan att kissa ner sig, det måste man räkna som framsteg, hehe.
Imorgon är det min tur att besöka kiropraktikern, så Gabbi får bråka med Nalle i hagen hela dagen, jag tror inte att hon klagar. Vad Nalle tycker om saken låter vi vara osagt. 
 
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0