Hoppträning

Pontus Westergren var kanon. Jag börjar förstå hur min sits och position ska vara.. Det går bra nu!Film från tävlingsdebut!

 Lite vingligt och ganska spännande, men hon får miljoner stjärnor idag!!


Lagen om alltings jävlighet

Det är nog inte riktigt meningen att jag ska tävla egentligen. Förra helgen så trampade Gabbi av sig en sko och fick vila i tre dagar. Sen red jag ut i snöstom och Gabbi kändes som hon hade glömt allt hon lärt sig det senaste året.

Sen strulade elen på släpen och efter en undersökning så har vi insett att vi måste dra om all el på den. Någon smart person har nämligen tejpat, skarvat och använt inomhusgrejer under en släp. Smart värre!

Nu byggs det provisoriska grejer för fullt och jag har en lånesläp ifall det inte går att få ordning.

Hon har strulat i  lastningen och jag har tagit till alla mina trick. Hade dessutom ordnat hjälp med träning två gånger, bägge sket det sig. 

Idag hade Gabbi årets första broddtramp á 2 dm. Dagen innan tävling. Det är ju helt otroligt. Dessutom så sprang hon me dhuvudet i vädret och tittade på ALLT idag. Planen var en avslappnad och lydig häst, vilket inte gick alls.

Så mest troligt får vi aldrig på hästen på släpen. Får vi på hästen på släpen så går bilen sönder. Går inte bilen sönder så vågar väl hästskrället inte gå in i ridhuset.

Eller så gör hon precis tvärt om och beter sig som en supervärldsvan världscuphäst. 50/50 känner jag.

Imorgon laddar vi för tävlingsdebut!
 

RSS 2.0