Motivation!

Motivationen är tillbaka, det känns underbart! Igångsättning är ju inte det roligaste man håller på med direkt.. Och Gabbi har känts dödstrött. Påverkad av pälsättningen. Laddade med jäst och proteiner och helrakade Gabbi. Idag gick hon som ett skott i skogen. Såklart lite FÖR bra resultat på energikontot. Aldrig får man vara nöjd! ;) men Gabbi var lycklig så man kan ju inte annat än att skratta.

Igår så fick båda flickorna hänga med till ridhuset. Cissi Levander fick provrida Gabbi och ska hjälpa mig ungefär en dag i veckan. Cissi var nöjd och Gabbi såg fin ut, det blir kanon! Jag har insett att nu när hästskoförsäljningen har kommit igång så tar den lite mer tid än bag trodde. Riktigt kul och härligt med lite avlastning.

Hilly fick hänga med och titta och jag satt upp i ridhuset flera gånger, härligt att hon inte är mer spänd än hemma! Nu är hon så pass avslappnad att hon kan vända på huvudet och ta en godis när jag sitter på ryggen. Fortsätter det såhär ska jag försöka börja skritta lite strax. Dock måste jag ha en ledare, annars får vi oss inte framåt, lilla smulan.

Sen fick hon duscha och är en stjärna på att bli lastad och åka transport. Inga problem att lasta henne själv om en stund!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0