Vid liv!

Vi lever allihopa, om ni funderade tänkte jag! Gabbi blev halt vid ett vanligt hopp-pass i somras och jag var stensäker på att det var en hovböld, röntgade hoven och uteslöt sprickor och liknade. Hovslagare och veterinärer hade ingen annan teori. Gabbi var glad och totalt oöm för tryck men lite halt. Efter nio veckor åkte vi till Timrå och bästa PH vet och blev friskförklarad! I och med att det gått så lång tid ville jag ha helt grönt ljus innan jag satt igång igen. Mest troligt handlade det om en stukad hovled eller något annat mystiskt.


Hilly trivs och hon och Gabbi är kompisar. Men Gabbi bestämmer och hilly är låg i rang och har enorm respekt för Gabbi, så en morgon klockan fem i mörkret blev det lite tokigt och jag hamnade bakom hilly, mellan henne och Gabbi och fick mig en rejäl spark på musklerna på smalbenet och haltade ordentligt i flera dagar. Säkrare rutiner infördes vid utsläpp i mörkret efteråt! Stackars Hilly är oerhört snäll men oerhört rädd att bli trängd, smulan.

Igår så red jag i alla fall Gabbi i alla gångarter och hon var supersnäll, men väldigt oriden såklart. Så nu har jag flera månader med jobb innan vi är tillbaka där vi var i somras igen!Sista ridpasset i somras, fina smulan!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0