Älska våren!

Bild från i måndags!
 
Det är mycket nu! Energi och inspirationen har tinat fram ordentligt, jag älskar april! Att vi har haft både snöstorm och ett rejält lager vitt på backen i veckan gör inte mycket, vi har allt fantastiskt framför oss nu, och jag ska göra mitt bästa för att njuta av det!

Annars då? Ja, åt helsike. Mitt bäcken är så snett att det skiljer flera cm och går absolut att se med blotta ögat. Har haft jättesvårt att rida rakt fram på Gabbi ett tag och skyller såklart på hästen. Insåg dock i tisdags att mitt bäcken har åkt iväg igen, så som vanligt är det mitt fel, då det inte går att rida, haha. Mitt bäcken tror jag är medfött fel, eller något som hänt när jag var liten. Den ena sidan roterar vilket gör att jag i princip bara har ett sittben, det andra är någon annan stans, haha. Det går helt okej att rida, så länge man slipper rida rakt fram, då går gärna hästarna lite med rumpan åt höger. En känslig häst gick klockren skänkelvikning och jag kunde inte få henne att sluta, så tokigt är det. Tyvärr så är det något jag får leva med och jobba runt. Varannan-var tredje månad går jag till kiropraktikern, och då fungerar jag okej. Ska dit om en timme och få ordning på det här, ska ju rida kurs i helgen för världens bästa Pontus Westergren!
 
Sen så slåss jag med bokföringen för fullt. Har bokfört fyrahundramiljoner fel första året med egen firma och försökt reda ut det. Nu är det bara lite detaljer kvar, sen hoppas jag att jag kan skicka in den. Och göra lite mer rätt när jag bokför i år, det skulle underlätta!
 
I övrigt så börjar jag vara väldigt nöjd med Gabbi, näst sist jag red för Pontus fick jag ordentlig läxa och skulle rida med graman och höja kraven. I början fick jag ha på den stora delar av ridpassen och nu klarar man mig utan, är hon lite orastad och man rider på utebanan får den hänga med en stund, sen är hon faktiskt betydligt mer fokuserad på mig än tidigare. Underbart!

Vet ni vad? Nästa söndag är det årets första utetävling! Vi gör utomhusdebuten i Vännäs, världens bästa tävlingsplats! Hoppas på bra väder och en lagomt ofokucerad Gabbi. Misstänker att det kan bli lite spänt och tokigt, men någonstans måste man börja.
 
Hilly blir piggare och piggare, hur ska jag kunna rida henne utan att behöva hålla i mig i fortsättningen? Det återstår att se..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0