Ridhus

Idag blev det ridhus för brudarna!

Gabbi fick markarbeta lite och avsluta med lite högre språng på ett räcke. Markarbetet bestod av "klockan" och Gabbi tyckte att det var skitjobbigt, det gjorde väl jag också kan jag erkänna.. Men till slut fick vi till det bra i vänster varv och godkänt i höger. Jag skulle döda för en ridbana hemma, så man i alla fall kunde markarbeta och rida dressyr hemma. Jag är så less på att åka till ridhuset, så det blir ofta bara uteritter och sen hoppning en gång i veckan. Inte optimalt direkt.

Men på tisdag åker vi upp och dressyrtränar för Carro, det blir kanoners! Nästa helg är det Pontus-kurs, jag hoppas att han ser någon skillnad på Gabbi, annars blir jag knäpp, jag har kämpat som fasen!

Hilly är så jäkla cool! Hon tycker höger varv är mysigt och att vänster är jättesvårt, det börjar vara dags att finslipa lite detaljer nu. Hon bjuder framåt i traven och tycker galopp är SÅ kul! Dessutom styr hon alldeles själv på hinder och fick hoppa hela 65 cm idag, störtcool! Hon utvecklas fruktansvärt fort och har blivit riktigt tuff. Snart har hon så mycket självförtroende att hon kommer våga busa.. Jag vet inte om jag ser fram emot det, haha!
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0