Sjuk

Det var tur att jag red lite dressyr på min nyskottade ridbana i måndags, för sen dess har jag varit sjuk.

Gabbi var i alla fall riktigt fin! Jag måste verkligen fokusera, då får vi till det ibland! Vi tränade mycket övergångar, läxa från Lotta. Till slut var Gabbi riktigt fin! Underlaget är helt okej, men jag rider ganska korta pass, inte längre än en halvtimme, då det är lite ojämt på vissa ställen.

I veckan har det inte blivit mycket gjort, pysslat lite med hästarna. Nu har dom bott ute dygnet runt sen i helgen och har börjat förstå att dom inte ska in. Bägge har haft halm i svansen, så jag har bevis på att dom har sovit i huset! Mys! Inatt var det -18 hela natten och båda hästarna var nöjda och glada imorse!

Idag for jag upp på ridhuset och tittade på när min underbara medryttare red lite dressyr och kom med lite tips. Jag blev väldigt ridsugen kan jag säga! Jag longerade hilly lite på ridbanan, tjockisen behöver röra sig! 
Hon är riktigt fin i traven, går att göra tempoväxlingar med och jobbar på fint med mulen i marken. Galopp är lite jobbigt, men hon förstår vad jag menar, blir lite busig och orkar galoppera nästan ett helt varv, haha! Jag håller inte på speciellt länge då jag anser att det sliter på hästarna att longeras. Men med hilly har jag inget val, hon törs ju inte trava när jag sitter på, haha!

Imorgon har jag stora planer, tänkte se om jag orkar smörja ett träns eller två.. Stor utmaning när man har feber. Är dock för uttråkad för att låta bli!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0