Rehab

Mitt pucko till häst leker en del i hagen. Vilket resulterade i ett veterinärbesök och två muskelsträckningar i bogen, dom är behandlade och vi skrittar uppsuttet till återbesöket.

Gabbi är snäll i allt, dock lite jobbig att skritta ut på när hon har vilat, hon är lite för fokuserad på Hilly som är hemma och ropar på henne, så då jag inte riktigt vill att hon ska hoppa omkring, utan skritta i låg form så har Jimmy följt med och haft Hilly i grimskaft. Men hon går så fruktansvärt långsamt, så vi släppte helt enkelt lös henne, så hon fick själv jogga ikapp när hon hamnade för långt bak. Här kan vi lugnt säga att ponnyn var extremt nöjd med sig själv, hon är som en hund! Dock utforskade hon en stig på egen hand också, vilket Gabbi tyckte var lite upprörande, men hon kom glatt joggandes efter en liten stund!

Så all tävlingsplanering är struken, Gabbi får gå i vanlig hage om hon är lugn, vilket hon inte riktigt är, så det är sjukhage på natten och mindre beteshage på dagen just nu, dock har jag egentligen slut gräs, så vi får se hur vi löser det här i några veckor till.

Själv så ska jag till kiropraktikern imorgon och faktiskt sjukgymnasten på tisdag. Jag har problem med höften, har alltid haft, men nu är jag halt ganska ofta, så det är dags att kolla det ordentligt. När jag beskrev problematiken så tyckte sjukgymnasten att det lät "intressant". Det kan aldrig vara bra?

Nu är vi i alla fall helt inflyttade i huset och njuter av att vara lediga och ha semester! Lycka(mammas hund som bor i Dalarna) är också hemma på semester, vilket är jättetrevligt!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0