12 fel och jättenöjd!

Ni måste ju tro att det är något fel på mig.. ;) 12 fel i 105.

Gabbi var fortsatt spänd, men betydligt bättre än igår! Framridningen var bra, framhoppningen helt okej! Men totalt kaos... Folk överallt, red framför en i anridning mot hinder, skrittade på spåret och höll inte åt höger. Lite svårt att fokusera på sin ridning då.

Väl på banan la jag upp min ridning lite annorlunda mot igår, visade inte lika många hinder och travade direkt, jag tycker det gav resultat och fick henne att slappna av lite. Hon rev tre hinder men gjorde bra språng, lyfte inte tillräckligt på tassarna bara. Hon vinglade lite in i kombinationen, men gjorde det betydligt bättre än igår, petade utsprånget.

Men hon har varit fantastisk i all hantering! Super att ha både i spilta och på Box, fick jogga i longerlina igår kväll och var så avslappnad. Skrittade ut en vända imorse. Hon tyckte det var så spännande att hon försökte vända tillbaka flera gånger på hemvägen, haha!

Hon har stått så fint på släpen, ätit och druckit bra och varit så glad hela tiden! Så hennes första meeting tycker jag är lovande för framtiden!
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0