15 fel och nöjd!

Gabbis årsdebut är avklarad, 15 fel och en bedrövlig ridbarhet, men jag är nöjd!

Hur kommer det sig? Dels har jag åkt helt själv och klarat allt utan hjälp, Gabbi är så oerhört lättsam att lämna i en spilta, inget gör henne speciellt upprörd, hon pratar glatt mer samtliga som gnäggar, haha!

Vad gick fel då? Lite för kort framridning, man fick dessutom inte galoppera där. Och jag rider fram med graman just nu för att få igenom henne ordentligt, vilket blev väldigt svårt. På framhoppningen var det rörigt och väggen bakom hindren var en sarg med boxar bakom. Så en massa folk och hästar som levde om, lite spännande helt enkelt! Så Gabbi var inte helt igenom och bjöd inte riktigt mot hindren. Dålig Framhoppning.

In på banan, skrittade runt och kollade in hindren, stencool häst. Börjar galoppera och hon blir extremt spänd. Ingen tid att reda ut det direkt, så vi får kämpa på. Hon missar första hindret ungefär 15 meter innan vi når fram till det. Något spänd alltså! Mot 4:an passerar vi porten, där det läcker in en ljusstrimma som Gabbi hoppar över, petar ner nästa hinder. In i kombinationen, som är våran svaghet, kliver hon in, lägger in tre språng och river ut. Ingen katastrof.

Inatt står hon i boxarna vid framhoppningen och så har jag dessutom ridit igenom henne ordentligt. Har en plan för morgondagen och hoppas på en bättre känsla!

Hyrde boende för natten, tydligen är det bara jag. Så jag har ett helt HUS för 8 personer. Själv! Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0