Hoppat

Idag blev de lite hoppning och det gick skitbra! Gabbi var både lydig och som en tiger och gjorde inget fel, höjde upp ett räcke till 125 och det var inga problem! Jag längtar till träningar och tävlingar!
Fick en intressant kommentar om inlägget med hilly som jag tänkte svara på;

Jag kan inte riktigt hålla med, historien är lite mer invecklad än så. Och ja, Hilly VAR farlig, hon var så rädd och osäker vilket gjorde henne oberäknelig. Dom blev väldigt lurade och hade möjlighet att byta häst, alltså skicka tillbaka henne till Irland. Dom var helt enkelt för mycket djurvänner för att ta det beslutet och dom hade henne i ett år innan dom la ut på annons. I och med att hon var så pass osäker så valde dom att kalla henne farlig när det kom till ridning för att ingen skulle göra sig illa. Att våga säga, "hon har skrämt mig, jag ska aldrig mer prova rida" tycker jag är starkt! 

Jag tror inte att jättemånga hade fått till henne, om jag ska vara ärlig. Jag har jobbat mycket med horsemanship och haft hand om ett gäng problemhästar, jobbat med unghästar, hingstar osv och jag har ändå behövt ta till proffshjälp på vägen. Nu litar hon på mig, men har inte speciellt mycket självförtroende och det har tagit 6 månader.

Många hästar kan skrämma folk och bli kallade problem eller farliga, men det är inte många hästar som jag har träffat som har haft så djupt rotade problem som Hilly. Men det gör mig glad att hon har blivit lycklig med livet hon har fått! :)


Kommentarer
Postat av: Anonym

Helt enkelt okunskap från min sida då jag inte kände till hela historien - vilket du säkert förstod också med tanke på ditt intressanta svar.

2016-03-27 @ 18:26:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0