I fas

Helt plötsligt känns det som att saker börjar falla på plats med Gabbi. Var in och hoppade igår, det stod uppe en bana som jag hoppade, höjde upp lite och det var så enkelt! Gabbi gör exakt det hon ska och det rullar på! Vi känner oss absolut redo för kurs i helgen, tjoho!
 
När jag hade hoppat "klart" så sänkte vi lite och jag provade svänga lite mot omhoppning för första gången, när Gabbi förstod vad vi skulle göra var hon med på noterna! Svänga åt vänster är lite svårare då hon int eär lika stark, men det borde komma allt eftersom. Jag avslutade med att hoppa lite diagonalt över hindren och hon gjorde sitt bästa. Kanske man kan få någon placering i år? Ska bli ruskigt roligt att se!
 
I tisdags kände jag mig lite slö, så jag tänkte rida barbacka på banan, provade rida med hackamoret, men det blev lite för skarpt och jag fick inte riktigt till det, så jag for ut och galopperade i skogen istället. Då blev det lagom skarpt, rider man barbacka är det skönt att handbromsen fungerar ordenligt. Och i traven kom hon upp så mycket med ryggen att jag bara gled omkring, haha!

 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0