Full fart framåt

Livet är mycket just nu! Men det är vår och jag har äntligen vaknat, så det är härligt! Jag är på arbetsplats nummer fyra, fem i veckan just nu. Jag har hunnit med mitt vanliga jobb, travet, lite fest-samordnare i Umeå två dagar i rad, samt hjälpt Andrea i både Bureå och Vännäs. Och jobbat lite med mitt eget företag också.. Och imorgon ska jag tävla! Jag ska bo i Vännäs, så världens bästa sambo lastar Gabbi 05.30 imorgon och kör ner henne till Vännäs. Och världens bästa medryttare har haft hand om henne i två dagar och duschar henne idag. Hur bra har jag det inte??


Gabbi är ju störtsnäll, går på lös och är inte så dramatisk, men skulle något strula för Jimmy, som inte alls kan hästar, så är Cissi på jour, underbart!

Jag gillar verkligen Vännäs, det är en av mina favoritplatser att tävla på, vi får hoppas att Gabbi inte är överdrivet intresserad av exakt allt som pågår, utan kan försöka fokusera på vad jag försöker genomföra.. Haha!

Vi rider 95, 105 imorgon, jag är supernöjd om hon känns bra, bonus är om vi går vidare till omhoppning. Känns som rimliga krav, det är trots allt första utetävlingen.

Nästa helg tävlar vi i Skellefteå, tror vi rider 100, 110, 100, ska bli kul!


Tror ni att jag orkar knoppa imorgon bitti? Hon är ju så stilig i knoppar!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0