Äntligen träning!

Igår var det hoppträning fötr första gången sen i maj/juni någon gång. Oj, så himla kul! Dock mycket att jobba med, första rundan(bana) kändes fruktansvärt rörig, men så fick jag göra om det och då gick det oerhört mycket bättre. Inte alls perfekt, men klart godkänt. Pontus konstaterade att jag hade en väldigt shyst häst, vilket inte är någon nyhet. Gabbi stannar inte. Punkt. Är ridningen riktigt åt helsike kan hon springa på sidan, men klarar inte ens ryttaren av att sikta mellan hinderstöden ska väl häststackaren inte behöva hoppa, haha! 
 
Dock måste vi verkligen jobba med dressyren! Jag hoppas det finns någon som har tid med lite lektioner, jag känner mig helt lost nämligen. Detr var den enda läxa vi fick, då ska vi ta tag i det också!

Idag har vi bedrövligt underlag ute. Underst har vi riktig blankis, och så fem-sex cm snö på det. SNOR-halkigt och det är i princip omöjligt att vara ute utan att vurpa, haha. Och klibbsnö såklart. Så det är inte ens lönt att försöka rida ute. Och dra hästtransport i det här underlaget lockar inte heller, dessutom har Gabbi varit upp både fredag och lördag. Så påtvingad vilodag. Det är sällan jag låter vädret hindra mig, men tyvärr måste även jag se mig besegrad.
 
Lite städning i hagen, sadelkammaren halva huset blev det istället. Ett rum ommöblerat. Smörjt hälften av allt mitt läder. Klockan är halv fem och jag vill riiiiiida!!!! Underbart att man är så motiverad ändå! Tänk bara när det blir vår och ridbanan är framme, tjoho!
 
 
 Provade ett hemmabygge på kursen, dock med hacket innanför bettet. Tycker att jag har lite mer att bromsa med, fast jag tror vi klarar oss på tredelat när vi har nött lite mer dressyr!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0