Fokus på dressyr

Sist jag tränade för Pontus Westergren så fick jag i läxa att Gabbi ska jobba på bättre och bära sig själv bättre. Så jag ska försöka lägga lite större fokus på dressyren. Hoppningen gör hon bra, det är lite sämre mellan hindren. Och bär hon sig bättre, så kommer hon att bli starkare och ta sig an hindren bättre också.
 
Så härom dagen fick jag hjälp från Johanna. Gabbi tyckte det var apjobbigt, även jag. Så vi kämpade på en timme med mest öppna i trav och galopp, få ett jämt stöd på båda tyglarna och att jag ska få en snabbare skänkel. I traven så blev hon riktigt fin bitvis. I galoppen var hon nästan där, tror hon behöver några pass till på sig att acceptera min nya ridning, så kommer det kännas bättre också.
 
I övrigt så börjar våren närma sig även här uppe! Vädret ser lovande ut, så vi ska se om vi lyckas riva isen på ridbanan till helgen. På grund av ostadigt väder hela vintern så har egentligen ridbanan varit oanvändbar nästan hela tiden. Men när vi fått bort isen så kan vi jobba mer kontinuerligt. Jag är överlag dålig på att markarbeta. Det blir antingen dressyr eller hoppning, då jag inte är jätteroad av att köra upp på ridhuset. Så vi får se vad vårens jobb kommer att medföra, det ska bli spännande!

Annars så är det lite rörigt just nu. Jobbet har gått i konkurs så det är många frågor där som man försöker reda ut. Idag är jag akrbetsbefriad, för vi har nästan slut på grejer att göra. Som längst jobbar jag till den 6/4. Har dock ordnat jobb från den 20/4, så det blir inte länge jag behöver gå hemma.
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0