Tävling i Luleå

Förra helgen var vi som sagt till Luleå och tävlade, första gången på 10 månader, så vi skulle mjukstarta med 90+100cm för att kolla läget och se vad vi behöver jobba med.
 
Jag hade ingen uppstallning, så jag hade planerat noga så vi skulle vara framme i lagom tid. När vi rullar in på parkeringen är jag så nöjd över att vi är precis en timme före jag ska rida första klassen. Då ringer telefonen. "Var är du, dom ropar in dig på banan nu!" Jag hade totalt missat att dom flyttat fram första start en timme.. Haha! Men jag kunde få starta sist i klassen istället. När Gabbi är påklädd klart så frågar jag hur det ligger till. "Det är fyra före dig.." Trav till framhoppningen, galoppera fram lite och hoppa två språng, sen in på banan. Som jag absolut inte hade gått. Men det var en logisk bana, så det var bara att leta efter siffrorna.
 
Nolla.
 
Såhär i efterhand kanske det hade varit klokare att stryka första klassen, men det fanns inte riktigt tid för eftertanke, haha.
 
Nästa klass startade jag nästan först i, så det var bara att skritta en stund, innan det var dags för en lite ordentligare framridning. Gabbi kändes ganska fin överlag, lydig och tog sig an framhoppningshindren på ett bra sätt. Dock var hon vrålstark samtidigt som hon inte riktigt gick fram på banan, vilket resulterade i två ner. Efter lite analys så kom vi fram till att hon var trött i huvudet efter morgonens chock, haha. Det gick faktiskt att lasta henne och lämna henne i släpet och gå iväg och fika. Vilket aldrig tidigare har gått, då hon är lite för fixerad med vad alla andra gör. Nu stod hon snällt och vilade, smulan.
 
Helst en klass om dagen alltså. Det är inte jättekul när man har minst 10-15 mil till tävling dock. Vi får se hur vi lägger upp vårens tävlingar helt enkelt!
 
I varje fall så var Gabbi urlastad sammanlagt en timme och tio minuter och gick två klasser, fort var det gjort! Sambon var i alla fall nöjd över att det inte drog ut på tiden..
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0