Bilder från helgens tävling!

Bilderna är fotade av Anneli & Maja Jonsson
 
 
 
 
 

Film från dagens tävling!

Som rubriken lyder så blev vi tvåa även idag. Hon kändes lite trött och kröp ihop lite innan hindren, men på en meter är det inga större probem. Kommer nog bli en bra omhoppningshäst, jag kom riktigt snett mot ett hinder och vände upp väldigt nära ett annat, sen vill hon inte riva heller, duktig stjärna!
 
Men.. Jag är bitter också. Jag deltog i meetingpris, lilla rundan. 1 m tre dagar. Första dagen var jag 0.01 sekunder ifrån placering. Om jag hade fått en placering hade jag vunnit med rätt många poäng. 5000kr. EN HUNDRADELS sekund. Det hade kunnat sponsra resten av årets tävlingar. Snark. Jag hade hellre förlorat med typ tre sekunder. Det hade känts bättre.
 
Men, Gabbi har varit felfri hela helgen, dessutom andraplacerad i två klasser. Hon har skött sig ruskigt bra! Jag är inte riktigt nöjd med min egen ridning och känslan mellan hinder. VI ska träna hela sommaren och jag hoppas att jag får till det! Vi får se om det blir någon tävling innan mitten av juli, det är dock inte säkert. Jag jobbar varje lördag till dess och rider helst bara 1 klass om dagen, och åka upp mot 15 mil för endast en klass.. Nja. 
 
Men nu på onsdag börjar det äntligen regelbundna hoppträningar, jag ska rida för Anneli Burén. Det ska bli oerhört kul och jag hoppas att jag hittar fler knappar i min ridning.
 
 

Meeting dag 1&2

I helgen har vi hemmatävlingar, tre dagar lokalt-nationellt. Gabbi går 100cm alla tre dagar.


Igår var hon helt okej att rida fram, och hoppa fram. Inne på banan var hon väldigt, väldigt glad. Hade inte alls tid att lyssna på vad hon där uppe hade för åsikter om tempo och svängar. Men det blev en nolla och en hundradel från placering... En placering hade inneburit viktiga poäng i lilla meetingpriset.

Idag betslade jag upp, från ett tredelat baucher med kedja, till ett rakt gummi babypelham. Det blev skarpt, så hon var väldigt snäll, dock lite tom. Men bromsa gick fint! Felfri i grunden, hade planerat en normal omhoppning, ingen jättesnabb. Men mitt i omhoppningen kände jag att, "tusan, det går ju visst att svänga här!", Så det blev att klämma sig innanför ett räcke, vilket resulterade i en andraplats! Kul!

Inför morgondagen ligger jag trea i meetingpriset, dock utan möjlighet att vinna på grund av hundradelen i fredags.. retligt! Vi siktar på att vara felfria, så får vi se hur hon känns! Jag ska rida på babypelhamet igen, dock spänna kedjan lösare och linda den med wetflex och se om det blir lagom!

https://youtu.be/xy62CFptX4U 
Bloggar från mobilen och vet inte riktigt hur jag bäddar in film, men ni får helt enkelt kopiera och klistra in om ni vill se!Tränar på!

Vi kämpar vidare, jag och Gabbi! Fått dressyrhjälp på slutet! Johanna har både ridit Gabbi och tränat mig och Kajsa har ridit Gabbi.


Kajsa ska rida Gabbi i en Lc i Kåge i juli, på samma tävling ska Johanna rida LB. Spännande!

Kajsa har även fått klubbhoppa lite, två 90 och en 100. Vilket har gått bara fint!

Själv klubbhoppade vi 100 i tisdags. Kändes bättre än på länge! Så.nu laddar vi för årets första utomhusmeeting, jag kommer rida tre stycken 100cm. Känns allt fint kan vi gå upp till 110cm nästa tävling, har dock inte riktigt planerat än , då jag jobbar varje lördag till i mitten på juli.


Flera fotografer fanns på plats, hur kul som helst med lite nya bilder! RSS 2.0