Meeting dag 1&2

I helgen har vi hemmatävlingar, tre dagar lokalt-nationellt. Gabbi går 100cm alla tre dagar.


Igår var hon helt okej att rida fram, och hoppa fram. Inne på banan var hon väldigt, väldigt glad. Hade inte alls tid att lyssna på vad hon där uppe hade för åsikter om tempo och svängar. Men det blev en nolla och en hundradel från placering... En placering hade inneburit viktiga poäng i lilla meetingpriset.

Idag betslade jag upp, från ett tredelat baucher med kedja, till ett rakt gummi babypelham. Det blev skarpt, så hon var väldigt snäll, dock lite tom. Men bromsa gick fint! Felfri i grunden, hade planerat en normal omhoppning, ingen jättesnabb. Men mitt i omhoppningen kände jag att, "tusan, det går ju visst att svänga här!", Så det blev att klämma sig innanför ett räcke, vilket resulterade i en andraplats! Kul!

Inför morgondagen ligger jag trea i meetingpriset, dock utan möjlighet att vinna på grund av hundradelen i fredags.. retligt! Vi siktar på att vara felfria, så får vi se hur hon känns! Jag ska rida på babypelhamet igen, dock spänna kedjan lösare och linda den med wetflex och se om det blir lagom!

https://youtu.be/xy62CFptX4U 
Bloggar från mobilen och vet inte riktigt hur jag bäddar in film, men ni får helt enkelt kopiera och klistra in om ni vill se!Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0