Tävling på gång!

Helt plötsligt blev det dags för tävling nästa helg. Vi åker till Umeå och hoppar två stycken 100cm. Uppstallningen är full, men jag har lyckats ordna två boxar på travet, en till mig och en till Cissi, det kommer bli kanon! 

Alla dessa år jag har tävlat har jag aldrig startat på Umeå ryttarförening. Det är ändå nära dit, men det har alltid hänt något!! Hästar som har gjort sig illa och så vidare. Så vi får hoppas att Gabbi behåller alla skor på, inte gör sig illa och vi lyckas anlända utan punka. Håll tummarna!

Redan helgen efter är det tävling i Luleå. Rider två stycken 100cm där också. Och då bor Gabbi och jag hos Cissi. Det kommer bli sjukt roligt!

I helgen ska jag hoppa en "riktig" bana på en meter. Jag tror det var i augusti vi sist gjorde det? 

Vi tränade för Pontus Westergren för någon helg sen, det jag tog med mig därifrån var att jag måste jobba på sitsen, rida mer noggranna vägar och se till att hålla Gabbi alert hela tiden. Vi får se om vi sköter oss bättre nästa gång! Hoppat

Efter en vecka utomlands, tenta och långa dagar i skolan så stod det hoppning på schemat. Det blev bara andra passet på två veckor på grund av ovanstående. Jag har tur som har bra medryttare!

Gabbi kändes riktigt bra! Svarade både framåt och tillbaka. Dock råkade vi komma tokigt på en oxer, så det blev en liten krasch. Men efter det hoppade vi bana på 100-110. Hon var lite avvaktande på oxern, då jag tror att hon faktiskt slog sig ganska ordentligt. Men när hon fick hoppa några språng till så slappnade hon av igen. Nästa helg får hon gå kurs för Pontus Westergren, det blir så kul!

Hilly och hennes medryttare Emelie var med och red. Hilly har full björn-päls, så hon tycker det är lite varmt i ridhuset, men hon tränar på bra ändå. Hilly har börjat få lite styrka och kondition nu, tidigare har dom avslutat passen i ridhuset med ett litet hinder, och det har varit tungt innan, hon har knappt kommit över med bakbenen. Men idag så tog hon riktiga språng, så det såg riktigt bra ut!

RSS 2.0