+/-

+ Chill på travet idag, myspys!
+ Vädret!!
+ Valborgs imorgon, ska bli kul :D
+ 100 kr in för jag skötte Carolas pållar för någon vecka sen, välbehövligt!!
+ Pepp på helgen, som fan :D

- Pengar, pengar. Varför kan inte allt bara vara gratis?
- Pga. kursen jag går har jag varit tvungen att tacka nej till jobb tre dagar.. Det är minst 1000 kr efter skatt, inte så ball, nej. Så jag har lite ont i magen när jag tänker på det.
- Dags att rensa garderoben IGEN och hoppas man får något sålt..
- Hatar folk som köper saker men inte betalar, ruskigt dålig stil..
- Stan måndag, tisdag, onsdag, torsdag, fredag i veckan = mycket bensinpengar.. Inte ball!

Allt negativt handlar alltså om pengar, fy fy! Längtar efter skatteåterbetalningen, bara lite.... Dags att köpa en trisslott!

Utmanad av Pia

Utmaningen består i att skriva upp 5 saker jag ska göra under 2009 och 5 personer jag vill utmana.

1. Starta Iris i en hopptävling (på söndag ;)
2. Elitloppet 2009!
3. Ska försöka få en fast heltidsanställning till hösten.
4. Simma med hästarna i sommar :)
5. Njuta av livet!!!

Jag utmanar:
Älin, Linda, Empan, Sandra & Sara

åh!

Ibland blir jag så arg.
tänk tid en LÅNG grusväg, 300 meter. smal. Två bilar börjar köra från bägge ändarna samtidigt och möts på mitten. Den ena bilen (jag) väljer den bredaste platsen på hela vägen och kör ut så långt jag kan utan att fastna i diket. Den andra bilen stannar på mitten av vägen och säger, det går inte, jag vill inte köra ut i kanten med min bil, för jag har dåliga stötdämpare.
Och vem får backa 150 meter? Den personen som redan när den körde ut på vägen visste att dom inte skulle kunna mötas, eller den som halverst körde i diket för att göra plats? Jo, självklart jag!? GÖR MAN SÅ?! VA VA?!

trött

Jag är så trött att jag kan somna nu direkt. Men det får jag inte då jag måste skicka bilder till mamma..

Lång dag idag, jobbade på travet, stod ute i spöregnet, åt jättevidrig mat och frös. Men jag hade trevligt ändå. Sen bjöd empan mig på max, körde driven. Hon i luckan tyckte astor(som låg och hårade i baksätet) var så söt så hon skickade med lite rå bacon, haha, gulligt! TACK FÖR MATEN EMPAN!! Empan sa många smarta saker också, bland annat: "Akta negrerna!!", vilket jag inte reagerade på förrän empan började skratta. På tal om negrer råkade jag säga en rasistisk sak till en invandrare, alltså, det jag sa kom ut helt fel och han tog jätteilla upp xD Men jag menade det inte så som jag sa det.. vadå pinsamt? xD

Sen kurs, visade sig att två till hoppat av, så nu är det garanterat jobb direkt, om man inte suger. Jag suger lite, måste hinna träna! Men när jag skulle göra det när jag kom hem så fick jag oväntat besök! Linda kom och ringde på dörren, så vi spelade lite Black jack och jag skänkte henne lite kläder = hennes födelsedagspresent typ två månader i förskott. xD Haha, det funkar det med.

Imorgon ska jag SOVA, stallet, PLUGGA, kurs 12-17, hoppträning sen (hoppas jag).

= TRÖTT CAMILLA!

ÄLSKHJÄRTA!

Började dagen med att chilla och dika lite i hagen och på gården, haha, jag blir alldeles manisk när jag börjar, är lämmen i hela kroppen nu känner jag. xD Sen for jag, hem, solade lite på altanen och räknade kort.. Måste träna mer!!! Jag MÅSTE försöka hinna med det i veckan..

Sen for jag till Iris och gjorde iordning henne för hoppning, Sara tog kort och var hinderhöjare, TACK för hjälpen!! Iris var superduktig, gick inte lika bra som förra gången, men hon gjorde sitt bästa och jag är nöjd. :) Hoppade en meter innan vi gav oss, DUKTIG FLICKA! Enda nackdelen var att Thomas kom ut och undrade om jag ville åka cab, SÅKLART jag ville, men hann inte :O
Sen stressade jag vidare till Rist och jag och Dag for ut och körde. Det var lite spännande då Rist provade göra tvärt emot vad vi sa och jag hade med mig en pisk, vilket gjorde att han blev sur och slog, tur att han är så osmidig och inte kommer upp så högt med bakbenen. ;) Men trots det ska jag kirra en slaggjord åt Dag imorgon, säkerheten främst! dessutom var Lina ute med nyhästen och tömkörde 50 meter framför oss och den blev rädd och stod på bakbenen mest hela tiden, ojoj. Då blev Rist inte peppad alls, nejdå.. ;)

veckans planering
Måndag: Duscha, jobba på travet, kurs 15-19, rida Rist 19.30
Tisdag: Kurs 10-15, hoppa Iris med Sanna
Onsdag: Kurs 13-17, jobba provlopp
Torsdag: Kurs 10-15, valborgs i stan med Sandra & Älin!
Fredag: BAKIS, hoppa Iris på kvällen
Lördag: Köra Rist
Söndag: Hopptävling i Gummark


HJÄRTAT! <3

LYCKA

+ Berra var snuskigt jävla bra i Umeå, fyra och 8000 kr in!
+ AK var snuskigt jävla bra, delad andraplats & 8500 kr in!
(55000 kr in till stallet i år)
+ Red Iris i förrgår, hon var snuskigt jävla bra!
+ Vädret var snuskigt jävla bra!
+ Travet var snuskigt jävla underbart!
+ Jag vann en hundring på AK!
+ Jag har bara slösat 200 kr på v7-helgen.
+ Maten på stallfiket var ruskgit god både idag och igår!
+ Jag fick en godispåse igår, idag en 400grams mjölkchoklad. 
+ Det är vår!
+ Det är ljust och varmt!
+ Den 19 maj hämtar vi hem Lycka!
+ Sista helgen i maj är det elitloppet!
+ Hopptävling på söndag, träning imorgon, tisdag, fredag!
+ Jag ahr fått någa fräknar, jag tycker det är gulligt.

- Slut cola!
- Kameran jävlades lite idag.

Man kan omöjligt må bättre än jag gör just nu! Jag längtar redan till imorgon, hoppa Iris, köra Rist, plugga lite Black jackregler, kan man spendera en söndag på ett bättre sätt? JAG ÄLSKAR LIVET!


Berra <3

LYCKA

Om jag var lycklig imorse är det inget mot nu..
Red rist, han var jättesöt och superduktig ;*

Sen red jag iris på banan, hoppning. Lite instruktör hade jag kan man väl säga, Sannas mamma. :) GULD VÄRT! Alltså galoppen, heeeeelt underbar! Och så hon hoppade först några småinder på typ 40-50 cm och i slutet hoppade vi nog 90 cm! Och det var typ tredje gången på två år vi hoppar på ridbanan. Och första gången på ännu fler år vi hoppar så högt! Jag är alldeles lyrisk och går bara och ler! Hon var såååå underbar!!!! Klarade av galoppbommar för första gången någonsin, fast det var jobbigt :]
Kommentarer: "Hon har fin galopp för att vara travare" "Hon har potential på att hoppa" "Ni kan starta 90cm Lokalt till hösten" "Ryttarens insats gör mycket" osv osv, jag rodnade för fullt kan jag säga! <3
Nu ska vi träna som fan, till den 3 maj, hopptävling! 50 cm clear round och kanske 70 cm? :D

VÄRLDENS BÄSTA! ;*


:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D

Jahaja, ibland får man verkligen veta en massa nya grejer om personer man tror sig känna, synd att vissa inte kan glädjas med en när allt bara känns bra och känner att dom måste göra något för att förstöra den lyckan.. Särskillt då man har försökt ställa upp så gott det går, men men...

(hästinlägg nedan)

Idag blir det najs! Rida Rist vid fyra och hoppa på torpet halv sju! Jag är så jäääävla peppad! Tror om vi bara får lite ordning på rutinerna kommer det att gå strålande! jag är hoppfull! :D
Rist behöver vi pyssla lite med, han har hamnat i en "jag-är-bäst-och-gör-som-jag-vill-ålder". Som tur är har han inte en chans mot mig, stackarn. ;) Sen vill jag få tiden att rida Lili & kanske Soling igen, det är så kul att påbörja något nytt!
Berrabus var på banan igår (AK med) men jag glömde ringa och fråga Thomas hur dom kändes, så jag får väl kika in när jag far till stallet och se.. :) Är SÅ pepp på lördag! Och får dom en slant så kommer jag vara supernöjd! Berra är ju i ett hårt gäng, men får han en bra resa kan han nog vara med en bit fram, men man vet ju aldrig. :) AK vet man aldrig hur han är, kan fighta där fram, eller startgaloppera och vara borta, men det ser vi! :D Haha, jag blir så glad så fort jag börjar prata om hästarna, DET GÅR SÅ BRA NU! Helt jävla underbart när allt bara fungerar.. Och jag har så mycket att se fram emot tycker jag! Elitloppet, hälsa på i sthlm, sommar!, betet, träna Iris & rida busberra, allt trav i sommar osv osv!!

Okej, jag kan inte komma ihåg senast jag inte hade något större bekymmer, visst jag är pank som fan, men just nu bryr jag mig inte, för LIVET LEKER!

Nu hoppas jag Sandra kommer snart, älskpuss! Peppar på valborgs då det blir paaaarty all night long i schtaan då det blev dåligt med folk på kalaset i kus, men just nu känns det bra! Älins fester är det bästa! <3


Iris & Berra, mina FINA bäbisar!

PEPP!

NU PEPPAR VI FÖR VALBORGS!!

REPRIS!!!

KnäckebrödJag kan inte sluta titta, jag är kär i samtliga av dom här killarna!

Kurs ikväll, kul men lite svårt, får plugga som fan känner jag! :P men jag längtar redan tills jag får börja jobba, men det dröjer då minst en månad eller två innan jag är färdigutbildad och sådär tyvärr :)

Underbara tisdag

Idag har varit underbar. Underbart väder, underbar häst (ibland), underbar mat väntar, upptäckte underbart nog att har man alltele behöver man inte bry sig om IPRED, då dom inte sparar några uppgifter. Dessutom ska vi uppdatera från 10 mbit till 100 mbit, HEHE, jag är EVIL! Fast det blev billigare om man kirrade iptelefoni, så nu har pappa det snart.
Jag kommer ladda ner tills min dator exploderar, jag svär!

Iris var söt idag, ridbanan var jättebra och Iris var fin (inte lika fin som igår och förrgår men). Sen red jag hem, hon var lite knäpp, vi galopeprade typ hela vägen (inklusive asfalten, lugn fart men ändå, knäppis). När jag kom hem var jag så fruktansvärt sugen på att hoppa, så jag byggde ett hinder med hjälp av en pall, en dunk och en planka. Vackert och hela 45 cm högt! Iris hoppade som en gud, superpigg och hade jätteroligt! UNDERBARA HÄST! <3

Sandra kommer imorgon istället, blir att rida/hoppa Iris på banan och eventuellt rida Rist på kvällen, han behöver det! Han har nog hamnat i trotsåldern nämligen. Egentligen skulle jag till Umeå på akademisk kurs, men jag ids inte, för jag ska till Umeå på torsdag kvall, och titta på valpen! Som jag och mamma för övrigt döpt nu! Och Ä var lite svårt så hon ska heta "Äntligen Lycka"! Och kallas Lycka :] Det blir alltså: Fjällbrantens Äntligen Lycka!

Dom frågade om jag kunde jobba fredag & lördag på hemtjänsten, men aldrig i livet, då är det TRAV och njuta ännu mer av livet! LYCKA!


Snart kan vi hoppa i skogen igen!
(gammal bild xD)

åh!

Uppfostrade Rist lite idag, gick strålande, låg framme lite bommar på torpet och det tyckte Rist var jätteroligt! Det gick inte att rida runt bommarna, han skulle bara över, med öronen framåt! Haha, han är så söt!

Sanna ringde och undrade om jag var hoppsugen, men det var just då jag skulle ut med Rist, det sög lite! Ska höra om hon är sugen på onsdag kväll, jag ids inte fara till Umeå tre gånger på en vecka känner jag. :)

PEPP!!!!!!!

spindelbo

I tre dagar har det bott en spindel i mitt handfat. Vilket har resulterat i att jag har tvättat händerna/borstat tänderna jätteförsiktigt. Särskillt eftersom den bott så långt ner, ville inte dränka den. Trodde att den skulle flytta någon gång, men icket. Så imorse (vid halv sju) fick den flytta till en blomkruka i vardagsrummet.
Påstå inte att jag inte är snäll! Varit försiktig i flera dagar av respekt till en liten spindel.

Jobbat 7-11 idag på hemtjänsten, var råchill, satt och gjorde ingenting i minst 1,5 timmar. :P Just nu är jag liite sur då jag fick en räkning på hästförsäkring på nästan 500 kr. Och det för att jag sa upp den inom ett år, hurra? Nu har jag ryckningar i ögat för jag är så sur. Jag har andra räkningar på 400 kr, så det blir roligt.

Strax blir det att fara och rida tror jag, sen tampas med Rist. :)

HJÄRTA

Red Irispuss idag igen, hon var helt underbar, inte perfekt som igår, men helt underbar! Kärlek på henne! Sen red jag faktiskt Soling! Han var jätteduktig för att vara första gången, lillhingsten! Charmis!
Sen skulle jag ut med Rist, men han var knäpp så det fick vara.

Veckan är fullspäckad! Imorgon blir det Hemtjänsten några timmar, rida Iris, ut med Rist.
Tisdag: Sandra kommer och vi ska fota i mängder, rida Iris, kurs 4-8.
Onsdag: Ev. fara till Ume med Karina, akademisk kurs för Eva Jämbranth(?)
Torsdag: Rida Iris, kurs 4-8
Fredag: Trav i Ume med Soling
Lördag: Trav i Ume med A.K & Berra, V75


Oh, happy day!

Idag har bara varit underbar. Gått med ett brett leende hela dagen.
Började med att rida 100-metersintervaller på Berra för att få honom lite rappare att komma iväg, gick strålande! Supermysigt att vara ute i vårvädret och bara njuta!
Sen for jag vidare till torpet och fotade Vidar & Blacken lite, också kul!

Ringde och pratade med Thomas, han ska kanske anmäla både Berra & AK till V75-dagen i Ume på lördag, hoppas båda anmäls och kommer med! Sen frågade han om jag ville hänga med på Elitloppet på Solvalla!!!! Eh, jatack! Så det blir Stockholm sista helgen i maj, hälsa på syrran och njuta av travsport i världsklass!

Efter det chillade jag lite framför datorn innan jag bestämde mig för att cykla till stallet igen och rida Iris på torpet. Hon var helt sär, stack när jag hade henne i stallgången (som tur var kom hon och mötte mig, grr..), kastade sig på väg till ridbanan och var allmänt sär. Men på ridbanan skötte hon sig exemplariskt, gick i en superfin form i alla övergångar, till och med galoppen var ruskigt fin, jag var alldeles lyrisk, hon kompenserade rätt rejält för sitt tidigare bråk.. ;) UNDERBARA JÄVLA ÄLSKADE HÄST!  Nu är jag peppad på allt!
Sanna & jag ska börja hoppa tillsammans, planera hopptävling & ragga hopptränare också... NAJS!


Skolgalopp, Vidar & Kicki

TORSDAG

Hann inte rida idag, for på stan och åt lunch med mamma och syrran istället. Varm kycklingmacka met chilisås, MUMS! Sen blev det kurs i fyra och en halv timme, det var superkul, men tekniskt vill jag lova! Så jag ska sitta och lära mig blanda kortlek nu hade jag tänkt. Plus att jag ska lära mig reglerna i Black Jack till tisdag och öva på att räkna.. Lite att göra! Ska dessutom plugga starten till nästa travdag så jag kan alla spår perfekt ;) Back to school?

Sen for jag till Älin & chillade och snackade lite skit, det var mysigt! <3

Shoppade lite i stan också. ;) Den här fast vit! 149 kr på Gina.
 
Och den här, fast brun. 149 kr på Gina.

Två bastoppar alltså, men det är första gången jag shoppat NÅGONTING sen i julas. Och tredje linnet sen i somras. Så jag är superglad! Att Berras käk kommit gjorde ju inte dagen sämre heller. :) Och att jag köpt lite kameraprylar är alltid roligt också... ;)

PUSS

Igår var super! Trav på Solänget, övik. :) Solänget gjorde skäl för sitt namn, det var hur bra väder som hellst!
Berra var som en tiger! fast dom andra var ivägen.. Men han var fin! Blev femma i mål, ska inte klaga så länge det blir en siffra i raden. :) Grannen till uppfödaren kom förbi och hälsade på och berättade historier! Skitroligt!
AK var bäst! Kopplade greppet trehundra kvar, men då kom det en och spurtade.. Men han var super, trots att han fick gå i dödens liiite för länge för hans smak. :) En andraplats är bra för hans poäng!

Superfint väder gjorde inte saken sämre, inte heller att jag vann 150 kr då jag spelade på AK! :) Ruggit ovanligt att råka gå på plus. ;)

Kurs ikväll, blir intressant!


AK peppade innan avfärd.

YES

1. Hur gammal är du om fem år? 25 år och två dagar.
2. Vem var den sista du träffade? Pappsen, massa gamla människor
3. Hur lång är du? 173
4. Vilken var den senaste film du sett? Oceans 11 har jag sett i två dagar, är fortfarande inte klar, somnar hela tiden ;)
5. Vem ringde du senast? Mamma typ.
6. Hur löd ditt senaste sms och till vem? Till Mamma: "Gjort"
7. Vad är helgens planer? Inget än så länge men lär ha fullt upp som vanligt.
8. Föredrar du att ringa eller skicka sms? Smsar massor, men roligare att ringa :)
9. Är dina föräldrar gifta eller skilda? Skilda
10. När såg du senast din mamma? Tvingade henne vara sällskap med mig på jobbet, lätt värt :)
11. Vilken ögonfärg har du? blå/grön/brun mm
12. När vaknade du idag? Nicke ringde och väckte min före nio
13. Har du någon gång hittat en katt? HAHA, ja! Och gömt den i vedbon så jag skulle få behålla den! Bodde där i säkert en vecka. :P
14. Vilken är din favoritplats? Ljusvattnet, siljansnäs, på Iris rygg
15. Vilken plats föredrar du minst? alla platser med fel personer
16. Var tror du att du befinner dig om tio år? Hoppas jag bor i Ljusvattnet
17. Vad skrämde dig som barn? HAHA, då var jag DEFENITIVT inte rädd för något!
18. Vem fick dig att skratta senast? Berra, då han trillade omkull! :P
19. Är du för ung för att äga vinylskivor? OJES!
20. Har du stationär eller bärbar dator? stationär
21. Sover du med eller utan kläder på dig? enbart i trosor sommartid, med tshirt på vintern
22. Hur många kuddar har du i sängen? 1. Sover gärna utan.
23. Hur många landskap har du bott i? Dalarna, västerbotten & hälsingland
24. Har du någong gång spytt på någon? Bara över mig själv en gång.
25. Föredrar du skor, strumpor eller barfota? Barfota sommartid, strumpor vintertid
26. Är du social? lagom! men bara ibland.
27. Vilken är din favoritglass? jag gillar inte glass
28. Vad skulle du göra om du vann en miljon? köpa travhäst, shoppa, NJUTA av livet
29. Tycker du om kinamat? ja, det är gott, men bara ibland.
30. Tycker du om kaffe? onej!
31. Vad dricker du till frukost? juice eller cola (A)
32. Sover du på någon särskild sida? byter från höger & vänster
33. Kan du spela poker? jo, men jag förlorar alltid. (inte bra då man ska bli crupier)
34. Tycker du om att mysa? ABSOLUT!
35. Är du en beroendemänniska? Eh. kanske?
36. Känner du någon med samma födelsedag som din? Jepp, en person.
37. Vill du ha barn? Inte på ett x antal år i alla fall. kan adoptera en femåring?
38. Kan du några andra språk än svenska? Engelska ;) Lite franska & lite spanska.
39. Har du någonsin åkt ambulans? Nej, men det vore ball.
40. Föredrar du havet eller en pool? sjö, det är mysigast!
41. Vad spenderar du helst pengar på? Iris :) Sen kommer kameran och sen mig :P
42. Äger du dyra smycken? Jopp, några
43. Har du någon gång testat narkotika? nej
44. Vad var det senaste du stoppade i munnen? mina fingrar
45. Vem är den roligaste människan du känner? Många, Mli, Älin, Elin när hon har sina ljusa stunder, Empan osv.. Alla mina vänner är roliga!
46. Välj ett ärr på din kropp? På smalbenet, stack in en vass kniv där när jag täljde.
47. Vad har du för ringsignal? Cocaine <3
48. Har du kvar klädesplagg sen du var liten? Jo, i förrådet.
49. Flirtar du mycket? för lite
50. Vart togs din profilbild? i mitt rum
51. Kan du byta olja på bilen? Kan fylla på, pappa byter.
52. Har du fått fortkörningsböter? Nej, TACK!
53. Vilken var den senaste bok du läste? Marian keyes, monty roberts?
54. Läser du dagstidningen? Ja :)
55. Prenumererar du på någon veckotidning? tyvärr
56. Dansar du i bilen? hönder när jag tror ingen ser.
57. Vilken radiostation lyssnade du på senast? Rix såklart :D
58. Vad var det senaste du krafsade ner på ett papper? Vilken tid jag ska på kurs på torsdag.
59. När var du i kyrkan senast? Skolavslutning, studenten :D
60. Vilka personer utmanar du: ALLA SOM LÄSER DET HÄR MÅSTE! MOHAHAH!


Jäklar

Blev ombesiktning på mercan, tydligen någon fjäder som var trasig. Så pappa ska ta den till verkstaden idag. Så den kommer i alla fall att överleva.

Pysslade på i stallet idag, Saga kom och red på Iris, jäklar vad duktig hon är på att rida! Och hon är bara nio år.. Jag är lätt avis! Haha, Berra är en riktig klant förresten, stod och höll i honom i grimman i hagen och han började streta emot lite så jag släppte, vilket han nog inte väntade sig. Så han ramlade omkull! xD Satt sig rakt på arsler i en vattenpöl, lagomt chockad. :P

Blev väckt imorse före nio någongång. Och var det inte Nicke från travet som ringde. Han berättade också att han läst min blogg och tyckte vi såg ut att havilda fester. Lagom förvirrande att vakna till kan jag säga!

Blir jobb på hemtjänsten 16-21, bra med pengar nu när bilen skulle jävlas! (och när jag köpt fotoutrustning på tradera, mysigt värre!)

(kvalitén på bloggen har försämrats, jag ska försöka göra något åt det)

Trött!

Kört Berra & AK idag, jag och Thomas bytte nämligen halvvägs :) Riktigt dåligt underlag, vi var genomblöta allihopa när vi kom tillbaka. :P Men vädret var underbart! 11 grader avrmt, helt underbart! Jag har fått ett uppdrag, hjälpa Thomas måla huset, vilket görs innan jag börjar sommarjobba så det är najs som fan med lite pengar därifrån. :)

Solade på altanen en stund idag, efter en halvtimme-45 minuter blev det för varmt, man är inte så härdad än alltså. ;) helt underbart! Man ska njuta medans man kan helt enkelt. :) Efter det höll jag på att somna i soffan, men då kom släkten, det vill säga; min faster & man och deras barnbarn.. Full kalabalik alltså, men jag fick 250 kr till ridstövlar så det är bara att tacka och ta emot!

Nu ska jag äta lite chips innan jag somnar framför tvn, som jag vet att jag kommer att göra ;)

(gud så tråkigt inlägg)

CAMILLA 20 år!

Önskas:
En youtubelänk till en bra låt att ladda ner. Eller tio.


SNART ÄR DET SOMMAR!

DET ÄR ALDRIG FÖRSENT!

http://www.youtube.com/watch?v=9z0h1NNk1Ik&feature=related

Sötaste tanten ever! Det är ALDRIG försent, SEDET! (Storbritaniens got talens)

DUKTIG!

Nu har jag matat Carolas hästar + myst med Lili <3. Sen for jag hem och såg Robinson innan jag tog in våra pållar.
Sen så städade jag kylskåpet grundligt. Det har inte hänt på år och det är första gången jag gör det! Blev väldigt fint, men jag lyckades klanta mig.. Vi har ett väldigt kallt kylskåp och jag skulle känna på baksidan av fingrarna mot den kallaste delen (är typ fryst). Mina fingrar var blöta så jag fastnade. "Jaha, då får jag väl vänta tills dom lossnar" tänkte jag, brukar ju göra det efter en stund, men icket! Det blev plötsligt SVINKALLT och jag fick typ panik, hade inget varmvatten eller något i närheten, Dessutom hade jag tömt kylen, men som tur var så fanns det en juiceförpackning som jag lyckades öppna med en hand (detta i panik!) och hällde över fingrarna tills dom lossnade. Vilket innebar, det nystädade kylskåpet + golvet blev fullt i klibbig juice! Och det som rann längs den kalla sidan i kylen frös fast. Så det var ett helvete att få bort det!

Haha, jag kan inte annat än att skratta xD Jag diskade dessutom + putsade hela köket så det blev skinande rent, jag är ruskigt stolt! Jag har varit så sugen på att göra saker idag så det är inte klokt! ;)


ÄLSK! <3

<3

Idag har varit en bra dag. For till stallet och krattade lite i hagen och tog lite kort på söthästarna. For ut och konditionsred Iris i två timmar, galopperade läääänge och räsade på i backen, tog en intervall i full trav också, underbart! När jag pysslat på klart la jag mig på lastvagnen och solade en stund, för första gången i år! I ungefär tio minuter, sen försvann solen igen. :) Lika nöjd med livet är jag för det, NU är det verkligen vår!

Sen städade jag bilen, dammsög och torkade, ska besikta på tisdag, så tänkte att den kunde vara nystädad. Pappa lovade att tvätta den och byta däck på måndag, det blir najsigt.

Sen for jag och käkade kycklingtårta hos mamma, MUMS! Efter det städade jag kylskåpet hos pappa och slängde typ hälften av det som var där. Det fanns en grej som gick ut 2002. och flera typ 2005-2006. Pappa kommer bli jättearg för jag slängt en massa saker. "Det gör inget om det är lite gammalt!" Jo, jävlar. Så jag passade på att slänga det när han inte var hemma ;)

Jag är peppad på att göra något! NÄSTAN sugen på att fara ut och springa, nu ärd et inte länge kvar innan jag kommer igång! Ska börja cykla imorgon, känner peppen! Livet är underbart nu när det är ljust nästan till klockan nio!! Strax ska jag fara och ge Carolas hästar lite mat, får en peng för det. Ska ge dom frukost imorgon också. :) Sen ska jag se Robinson innan jag far och tar in mina odjur :) Dom ska få vara ute och njuta av vädret så länge det går!

Planerna för imorgon är rida Iris med Karina, köra Berra eller AK med Thomas, kanske hänga med Dag ut med Rist. En perfekt födelsedag alltså. :) Förra året körde jag Iris i speedcart och året före drog vi timmer! MYS!

Mitt nya jobb är att jag ska jobba som croupier btw, dvs dealer på uteställerna. :)


True love <3

RECENTION

Förra veckan köpte jag L'oréal´s "Absolute Repair Unifibrine"
· Intensiv näring till försvagade och skadade toppar
· Jämnar ut och motverkar kluvna toppar för ett slätt och jämnt resultat
· Håret känns sammetslent, utan att bli fett


Nu är det dags för en recention!
Ni vet när håret känns sådär frissigt och hemskt, och man kan verkligen inte göra något åt det? Det kan man visst! Några droppar i längderna & topparna och håret blir sammenslent och ser bra ut! Dessutom blir det inte fett, jag avskyr produkter som det känns att man har i håret.
Pris: mellan 135-189 kr

Tänkte även kort presentera min leave-in inpackning: "Sebastian Originals Potion 9"
"En magisk creme-gel som med hela 9 olika botaniska extrakt reparerar och återuppbygger
torrt och skadat hår. Kuren sköljs inte ur vilket gör att den är perfekt för att vårda och även styla håret."

Jag har provat leave-in inpackningar, men det har kännts att man har haft något i håret. Av den här tar man bara en LITEN klick(den är väldigt dryg) och sen är håret mjukt, blankt och följsamt! Lätt att reda ut, bra för mig med så pass lockigt hår. Utan den här skulle jag se ut som ett fågelbo i håret jämt kan jag lova! Dom gånger jag glömmer använda den känns det direkt, stor skillnad!
Pris: Mellan 149-169 kr


Båda dessa produkter är frisör-produkter som vårdar håret, vilket känns jättebra, då allt man använder i övrigt sliter på håret, plattång, spray, hårtork osv. Dessutom är det bra produkter att ha i håret då dom hjälper till vid stylingen, det blir bättre resultat helt enkelt! Visst, dom är dyra, men samtidigt väldigt dryga. Av L'oréal´s serum använder man bara några droppar och av Sebastian's en liten, liten klick. Så, när till och med jag lägger ut pengar på dom, då är dom bra! Rekomenderas varmt, båda två får betyget 5/5!

Det var en gång..


Det var en gång en fest.
 
Jag fick blommor och såg förvånad ut.("har jag verkligen så här många vänner?")

Festvärd var Alkholist-Älin, hon satt på golvet hela tiden och flashade.

Folk var fulla.

Vi blev post-it-hotade.
 
Mli fastnade på kort och jag var allmänt glad.

Vi var nyktra, jag svär.

Linda var också nykter, hela tiden.

Festen som hade allt, flera kom inte in på statt, vi dansade som idioter, vissa spydde i sängen.

TACK för en underbar kväll! <3

<3

TACK FÖR EN UNDERBAR KVÄLL!

BESVIKEN

Jag är gulkläd. har gula smycken. och gult smink. OCH ÄNDÅ FICK JAG INGET PÅSKÄGG: fy, jag som ansträngde mig. kul kväll, men jag är typ less på statt. och hör inget för tillfället. och är FULL. men jag dricker vatten, stavar ganska rätt och smsar för fullt. Ganska stolt. blev 300 kr på nelly som presentkort i present. (fin mening, jag vet) PLUS en blombukett av Johanna, som jag bara träffat en gång förr, det avr sött! <3 drink fick jag av simon, och änt! JAG BLEV GLAD SOM TRÄFFADE HAN!!!!!!!!

Jag gillar kvällen, ja! Pappa skjutsade båda vägarna, jag tror han tyckte jag var full, men han gav mig en halv femma sprit, så han får skylla sig själv! ska sova till lunch imorgon, blir skönt! Hoppas coop inte ringer.

bir kul att läsa det här imorgon. PUSS

tatung var btw så najs att jag glömde bort att jag skulel ah fest.så samtliga som skulle på fest fick sitta och vänta i trapphuset <3 xD

SOV GOTT!

(jag må jag leva...)

min fest hade det mesta btw. folk som jag inte pratade med, för dom inte gillar mig, några av miona bästa vänner, några av dom saknades, folk jag just lärt känna, osv :D

TRÖTT

Coop 9-16
Travet 16.10-21.30

Jag är trött! Och erbjuden en treårig kallblodshingst, jag är sugen!
Imorgon SKA jag rida Iris. Och äta på tatung med Älin & kanske Gabba :] Festen har redan spårat ur helt, men jag ids inte bry mig, jag ska ha KUL!

YES!

På mitt livs andra arbetsintervju fick jag mitt andra jobb direkt, vadå bra för självförtroendet?
Kurs nästa vecka så jag lär mig jobbet, sen har jag en deltid med minst 20 timmar i månaden med en lön mellan 110-140 kr i timmen. GILLART!

Nu har jag bara fyra jobb. ;) Coop, Travet, Hemtjänsten(men det är inte ofta!) och så nu det här, är det inte underbart!? Ibland så har man flyt! Dessutom har jag väl Berra som jobb också, så fem jobb kanske man ska säga? ;)


<3

TISDAG

Berrabus är bäst <3
 
Start nästa onsdag på solänget igen, även för AK om han kommer med :)

Jobb 13-19, så blir ingen intervju för min del, tråkigt, jag som tycker sånt är spännande. Men jobb är najs!

02.24

Somnade i soffan idag. Sov mellan 2-7 ungefär. Sen blev det att stress-sminka mig och fara på Idas 20-årsfest :) Trevligt, träffade en massa roligt folk, och bjöd några stycken på min egen fest på TORSDAG! Glöm inte! :D Var en stund på festen innan det blev dags för Olles, trevligt, trevligt :)

Nu ska jag sova, eller om jag kan. Inte bra att sova fem timmar mitt på dagen sådär.. Men man får väl skylla sig själv.

Imorgon blir det Rist, sen kusmark. :) Måndag blir fullt ös, arbetsintervju klockan tio, hästarna ska vara fräsha och snygga klockan två, sen beger vi oss mot Solänget! Hur jag nu ska hinna?


Skulle ta en outfit-bild men orkade inte rigga upp stativet osv. Av 30 bilder så blev det bara en ok, så ni får nöja er med den här.

LÖRDAG

Idag blev mer chill än jag trodde det skulle bli då vi körde hemma istället för på banan. Jag körde A.K och Thomas körde Berra, får se om man startar på måndag, eller så stryker vi efter värmingen om han inte känns helt ok.
Red Iris sen, på ridbanan. Hon är inte bara lite sär just nu, bockade när vi skrittade... Vårkänslorna?! Sen var hon lös en stund också, vilket jag knappt orkar angagera mig i längre, hon skulle få gå lös om det inte var för att Berra blir så upprörd ;)

Igår jobbade jag 16-21, var fyllechaffis mellan stan och bure två svängar och fick in 400 kr på det, så det var naaaajs! Ikäll blir det att vara nykter på party hos Ida, som har 20-årsfest :) Kan bli trevligt!


AK i fusk-HDR.

Är det att ragga?

Om en kille döper sin undulat efter min häst, betyder det att han raggar på mig? Tycker det hela var lite oklart.

Lite besviken för att ingen frågade vem min livs första kärlek var, det som var så otroligt roligt.

CAMILLA

Idag blev en tråkig dag. Med snö och ingen ridning. Så jag har städat lite i datorn och i stallet. Hittade en riktigt fräsh bild på mig själv, som jag inte kan låta bli att skratta åt. Vad tänkte jag? xD


Sexigt värre xD

Hittae också en bild på mig (i sovtshirt) med en UTbakad fläta. Hade helt enkelt tråkigt en kväll. För att vara första gången jag gjort en så tyckte jag att jag var duktig.


Nu blir det jobb 16-21. När jag har sett ett avsnitt Criminal minds och ätit alltså. Imorgon blir det travet + party. :)

MIN FÖRSTA KÄRLEK

Jag(fem år gammal): "Jag ä tsjär(kär) i dej, vill du gifta dej me mej?"
Person x: "Nä, jag har inte tid, jag ska ju börja förskolan nu"

HAHA, jag friade ute på gården, ute på en sten. Sen var jag så smart att jag berättade det för mamma. Kom nyss på det, mina vänner vet nog inte vem person X är, det är det som är det RIKTIGT roliga. xD

LISTA

10 - Favoriter:
Färg:  rött
Mat: kyckling
Band: -
Film: Någon hästfilm ;)
Bok: Marian keyes, Monty Roberts
Sport: Trav!
Årstid: Sommar! <3 Då leker livet!
Veckodag: När jag är ledig!
Glassmak: Choklad
Tid på dygnet: 21.00?

9 - För tillfället:
Humör: Trött som fan efter tre dagars jobb. Stressad för mitt schema, fullspäckat.
Kläder: Stallkläder
Bakgrund: Iris <3
Nagellack: inget
Tid: 21.44
Omgivning: ostädat rum pga. mycket att göra.
Irritationsobjekt: Trött i ögonen!

8 -  Första:
Bästa vän: Elin?
Screen name: UNDERBARA: Littlehorselover <3
Husdjur: Kisse Hugo <3
Piercing: Förutom öronen så var det läppen
Förälskelse: HAHA, det säger jag inte xD HAHAHA! <3 Jag måste berätta på mitt party, det var roligt. xD
Musik: ?
Bil: PIMPMERCAN!
Kyss: Haha, jag sög tydligen av honom på toaletten, det visste jag inte ;)

7 - Senaste:
Cigarett: Jag var full, provade. insåg att det smakade askkopp..
Mat: Pilsnerkorv :)
Dryck: INTE cola. Typ vatten, saft eller saftsoppa. Inte riktigt klokt.
Biltur: Från hästshoppingen nyligen.
Kyss: För länge sen
Spelad låt: "Be yourself - Rock Star Supernova"
TV-program: på lunchen, home makeover, jättesöt 8årig flicka emd cancer, jag grinade en skvätt.

6 - Har du någonsin:
Dejtat någon av dina bästa vänner:  Kanske?
Brutit mot lagen: Ja!
Blivit arresterad:  Nä, tack!
Badat naken: Ja :]
Varit med på TV: HAHA, ja xD Jag var lätt hetast i världshistorien, med hästkläder och allt!
Kysst någon du inte känner: Hahahaha, va? Jag föredrar nog att kyssa såna.

5- Nej tack:
Kläder: Haremsbyxor, WHATS UP WITH THAT? (word)
Mat: grönsaker
Musik: opera
Dryck: vin!
Personlighetsdrag: självisk, gnällig, osv osv

4 - saker:
Du gjorde igår kväll: Provlopp på travet, fullt ös.
Du kan höra just nu: Musik, pappas tv i bakgrunden
Du inte kan leva utan: Det mesta (INTE Iris)
Du gör när du har tråkigt: DETTA :]

3 - personer:

Du kan berätta allt för: Flera, men jag gör det inte. (word)
Du tycker om: Iris, Berra osv. Ni vet vilka ni är! <3
Du inte gillar: Hitler. och några fler.

2 - val:

Kaffe eller te: cola
Vår eller höst: Vår, fyller år + vi går mot sommaren!

1 - önskan: TID & ORK & PENGAR till allt jag vill göra.

yeah

+ 570 kr hästtäcken via tradera
- 300 kr (hästsalva, ekololja, fodrat regntäcke, stigläder, två grimmor(en läder, en fodrad nylon), plastband till manen, benskydd equiguard)


TO DO! Lagom stressande va?
Så länge jag inte behöver jobba i helgen eller nästa vecka kan jag klara det. men jag lär ju behöva jobba typ tisdag på hemtjänsten. Onsdag & torsdag(ev. förmiddag ?) kan jag inte och fredag har jag väldigt viktig planering. Nämligen BAKIS. Kan behövas. Ska INTE jobba annat än möjligtvis kväll då. Men eftersom det är påsk lär dom ringa från coop. Kan bli intressant det här känner jag. Men imorgon ska jag chilla fram till 12 då jag ska rida iris. Sen ska jag chilla tills jag börjar jobba i alla fall :)


JA, JAG ÄR PEPPAD!!! (och gulklädd!)

ONSDAG

Idag: Jobb 7-16 Trav(provlopp) 16-20.30
Imorgon: Jobb 7-16, ut med Iris
Fredag: Stan med Linda om inte jobb.
Lördag: Travet med Berra & (?) Iris.
Söndag:
Måndag: Arbetsintervju (extrajobb) 10.00 i schtaaan. 13.30 avfart till solänget, hästarna ska vara klara.

Övrigt att göra:
♥ Rida in Lili (har en evil plan.. hehehe!)
♥ Rida in Soling(! bäbis!)
♥ Rida in Rist
♥ Rida Iris & Berra såklart
♥ Mamma & min frisör (Jenny) har köpt en tvåårig islandshäst som jag ska få betalt för att hjälpa till med, chill!)

Nu kommer jag inte ha tråkigt på en stund i alla fall. Jobbat tre heldagar, det är fantastiskt!

PLUS:
+ 500 kr
, semesterersättning från rusta! (helt oväntat!)
+ 8500 kr skatteåterbäring!!!!! TACK TACK TACK! Deklarerat, så får in det innan midsommar. :) Jag ser en ljusning!


RSS 2.0