Tävling Luleå 9-10/3

Endast en helg senare var det dags för nästa tävling! Här uppe har vi alltså två helger i rad i mars, därefter är nästa tävling i mitten av maj, som är aktuella för oss att åka på. Så det är bara att passa på!

100cm fredag
Gabbi är kanon, river ett räcke i omhoppningen så det trillar ner från ena skållan.. retligt! Tiden hade räckt till en andraplacering, nu slutade vi femma.


100cm lördag
Jag gjorde något oförlåtligt. Jag kommer till omhoppning, vänder snabbt och... Glömmer bort banan. Total härdsmälta. Jag får fundera en stund och vi slutar på fem fel. Gabbi är felfri och kanon igen. 
Förhoppningsvis så får Gabbi vara fräsch och vi hinner träna, i så fall siktar vi mot 110cm. Jag måste få lite mer energi och styrka i galoppen, men det borde vi hinna ordna till i maj!

Tävling Umeå 3-4/3

Årets första tävling gick av stapeln tidigt i mars! Första gången någonsin jag har lyckats starta i Umeå, tidigare har det alltid inträffat skador innan, men alla hästar jag har haft!

I varje fall så har vi riktig vinter fortfarande, rejält med snö och minusgrader, umeåhelgen bjöd dock på cirka 5-7 minus, helt okej.

Det jag är nästan mest nöjd med är allt runt tävlingen. Gabbi stod så fantastiskt snällt på släpet hela dagarna, hon fick bo på Umetravet över natten och dessutom stå på Umetravet själv under söndag eftermiddag då jag jobbade på tävlingarna. Kanon att ha med sig!!

Första klassen, 1m gick kanon! Var lite långsam att svänga och vi slutade fyra. Suveränt!Andra klassen, 1m så hade jag gett mig fan på att svänga snabbare. Jag svängde så mycket att vi missade ett hinder dock. Jag rätade aldrig ut henne inför ett hinder, så hon förstod aldrig att vi skulle hoppa. Solklart mitt fel. Utan det missförståndet hade vi varit snabba!
RSS 2.0